Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Uutiset
Copywriter
Päivitetty viimeksi:13/10/2023

Mistä me fantasioimme?

Sisällysluettelo

Suomalaiset fantasioivat mielellään uusista tavoista harrastaa seksiä. Itse asiassa useampi kuin joka toinen meistä puhuu seksistä, haluista ja fantasioista kumppaninsa kanssa vähintään kerran kuukaudessa, ja hyvästä syystä.

Jotkin fantasiat on helppo toteuttaa, kun taas toiset vaativat hieman enemmän suunnittelua. Fantasiat voivat kuitenkin auttaa meitä kehittämään sekä itseämme että parisuhdettamme. Lisäksi ne voivat tarjota uskomattoman ihania ja intensiivisiä elämyksiä.

Olet kenties utelias kuulemaan, mistä suomalaiset tarkalleen ottaen fantasioivat. Löydät ainakin joitain vastauksia kysymykseen tästä artikkelista, ja loput voit lukea Sindex by Sinful-sivustolta.

Mikä on sinun fantasiasi?

Mieti fantasiaa, jonka haluaisit toteuttaa. Haaveiletko seksistä luonnossa? Vai kiinnostaako sinua bondage? Haluaisitko harrastaa seksiä useamman ihmisen kanssa samanaikaisesti?

Juuri tällaisista elämyksistä useimmat suomalaiset fantasioivat. Peräti 46 prosenttia meistä haaveilee uusista kokeiluista seksin saralla.

Top 5 -fantasiamme:

  • 28 % haluaisi harrastaa seksiä useamman kuin yhden henkilön kanssa samanaikaisesti (ja 16 % on jo kokeillut sitä)
  • 21 % haaveilee seksistä erityisessä paikassa (39 % on jo testannut tätäkin)
  • 19 % fantasioi seksuaalisesta dominoinnista tai alistumisesta (19 % on kokeillut dominanssia)
  • 17 % haluaisi harrastaa seksiä rooliasuihin pukeutuneena (14 % on jo leikkinyt asusteilla)
  • 14 % haluaisi kokeilla seksiä parinvaihtoklubilla (6 % on ehtinyt kokeilemaan swingingiä)

Katsotaan seuraavaksi, millaisia fantasioita olemme jo toteuttaneet.

Toteuta fantasiasi

Suomalaiset ovat hyviä toteuttamaan fantasioitaan. Haluamme tutkia uutta, testata rajojamme ja kehittää aina uusia fantasioita.

Top 5 -fantasiat, joita useimmat meistä ovat jo kokeilleet:

  • 46 % on käyttänyt seksileluja
  • 39 % on harrastanut seksiä erityisessä paikassa, esimerkiksi lentokoneessa tai luonnossa
  • 35 % on kokeillut anaaliseksiä
  • 19 % on kokeillut seksuaalista dominanssia tai alistumista
  • 18 % on nauttinut jonkinlaisesta seksin ja kivun yhdistelmästä

Voitko sinä rastittaa näistä useampia? Vai hymyilitkö huomatessasi, että ne löytyvät myös omalta fantasiatoivelistaltasi?

Riippumatta siitä, oletko jo kokeillut uusia juttuja vai haluatko tulevaisuudessa toteuttaa fantasioitasi, tärkeintä on saada keskustelu käyntiin kumppanisi kanssa.

Käynnistä keskustelu fantasioista

Valikoimastamme löytyy kaksi korttipeliä, jotka voivat helpottaa fantasioiden ottamista puheeksi. Toinen niistä sopii fantasiamaailman vasta-alkajille, toinen taas harjaantuneemmille pareille, jotka haluavat kokeilla uusia juttuja.

Let's Talk About Sex - The Game -pelin korteissa kysytään erilaisia kysymyksiä, kuten "Hiljaa vai äänekkäästi?", "Mitä pidät roolileikeistä?" ja "Rajusti vai pehmeästi?". Jos haluat saada vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat meistä useimpia, tämä 52 kortin ja kysymyksen pakka on erinomainen paikka aloittaa.

Sinful Let's Talk About Kinks Game sisältää 52 kysymystä kinkyistä leikeistä ja fantasioista.

Näiden korttien kysymysvalikoimaan kuuluvat muun muassa "Raju vai hardcore?", "Mitkä 3 kinkyä juttua kiihottavat sinua eniten?" ja "Onko sinulla suosikkia piiskausvälineiden suhteen?".

Kumpikin peli sopii mainiosti pelattavaksi myös ystäväporukalla.

"Olen toteuttanut fantasiani"

Oletko utelias tutustumaan ihmisiin, jotka ovat jo toteuttaneet fantasioitaan? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa lukemista. Haastattelin nimittäin kolmea eri henkilöä, joille kaikille on yhteistä se, että he ovat toteuttaneet omat fantasiansa. Kahdelle heistä siitä on tullut jopa osa identiteettiä.

Absalon vertaa riggerin työtä näyttelijän työhön: jokaisen suorituksen tavoitteena on, että lopussa kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä – ja tyydytettyjä.

Köysimalli Jeanette puolestaan tutkii sitomista ja bondagea Absalonin kanssa ja kokee voimaantuvansa tullessaan sidotuksi.

Christina taas on domi (lyhenne sanasta dominoiva), joka elää domi/subi-suhteessa alistuvan poikaystävänsä kanssa 24/7.

Tietoa tutkimuksesta: Sindex by Sinful

Sindex by Sinful perustuu Sinfulin myyntitietoihin ja kansainväliseen tutkimukseen, jonka Cint on suorittanut Sinfulin toimeksiannosta. Tiedot on kerätty Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Ranskasta ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja kussakin maassa kyselyyn vastasi 2 000 henkilöä.

Tiedot kerättiin 17.5.–8.6.2022.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful