Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Uutiset
Copywriter
Päivitetty viimeksi:16/10/2023

Vapauttavia fantasioita: dom on identiteettini

Sisällysluettelo

Pienestä, salaisesta fantasianversosta voi helposti kasvaa osa identiteettiä. Jokin, joka aluksi vain herätti uteliaisuutesi, voi yhtäkkiä muuttua elämykseksi, jonka haluat kokea yhä uudelleen ja uudelleen – kunnes eräänä päivänä huomaat sen olevan erottamaton osa sinua. Muiden asioiden tapaan fantasiat kehittyvät ja muuttuvat ajan myötä. Näin tapahtui myös Christinan kohdalla. Nykyään hän on dom (dominoiva) ja elää 24/7-suhteessa* alistuvan poikaystävänsä kanssa.

*24/7-suhde tarkoittaa sitä, että molempien osapuolien roolit, kuten alistaja ja alistuja, ovat voimassa jatkuvasti sen sijaan, että rooleissa pysyttäisiin vain rajatun session ajan.

Aina ollut osa minua

18-vuotiaana yksi Christinan tuttavista otti hänet siipiensä suojaan ja johdatti hänet kädestä pitäen BDSM:n maailmaan, minne hän tiesi Christinan kuuluvan.

- Yhtäkkiä kaikessa oli järkeä. Tunsin, että minusta tuli se versio itsestäni, jota olin aina etsinyt. Kaikki alkoi hyvin pehmeällä laskulla: kaverini kertoi minulle, että oli olemassa maailma, jossa voisin toteuttaa dominoivaa puoltani aivan uudella tavalla. Ja siitä se sitten lähti kehittymään eteenpäin.

Useiden vuosien kokeilujen jälkeen Christina päätti etsiä itselleen oman yhteisön.

Löysin kodin

25-vuotiaana Christina osallistui ensimmäistä kertaa SMil-tapahtumaan. SMil on yhdistys ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita BDSM:stä, sadomasokismista, rajusta seksistä ja erilaisista kinkyistä elementeistä.

- Olin harrastanut erilaisia BDSM:n muotoja jo aiemmin, mutta halusin oppia vielä enemmän ja löytää ympäristön, johon voisin todella tuntea kuuluvani.

Ennen kuin Christina lähti klubille ensimmäistä kertaa, hän jännitti eikä oikein tiennyt, mitä odottaa. Mutta loppujen lopuksi hän yllättyi iloisesti.

- Oli kuin yhtäkkiä olisi ollut täysin OK olla oma itseni. Sovin joukkoon, ja kaikki tapaamani ihmiset olivat kovin mukavia ja vieraanvaraisia. He halusivat tutustua minuun ja auttaa minua tulemaan juuri sellaiseksi domiksi, joka sisimmässäni tiesin jo olevani.

Christina on osallistunut SMilin toimintaan vasta vuoden verran, mutta kuvailee sitä jo toiseksi kodikseen.

- Siitä on tullut melkein koko maailmani. Siellä on yksinkertaisesti mukava olla. Kenelläkään ei ole ennakkoluuloja, eikä kukaan katso sinua nenänvarttaan pitkin. SMil auttoi minua luomaan juuri sellaisen yhteyden muihin, jota olin kaivannut. Olen saanut SMilin kautta ystäviä, mentoreita ja yhteistyökumppaneita, ja minusta tulee koko ajan parempi dom, koska saan oppia heiltä.

Vaikka yhteisö on avoin kaikille BDSM:stä kiinnostuneille, yhteiskunnassamme on vielä monia ennakkoluuloja, joita Christina haluaisi auttaa murtamaan.

- Kun kerroin ystävilleni, että olin liittynyt SMiliin, puolet ei ollut lainkaan yllättynyt. He tiesivät jo, että BDSM oli osa persoonallisuuttani. Puolet taas huolestui, koska heillä oli väärä käsitys asiasta. He luulivat, että kyse oli pakottamisesta ja pahoinpitelystä, mutta sellainen kuuluu asiaan vain, jos siitä on yhdessä sovittu. On niin monia tapoja olla BDSM-suhteessa, eikä ketään koskaan pakoteta mihinkään.

Parisuhde on Christinalle kaikkein tärkein asia, sillä hän tietää, että parhaat kokemukset pohjautuvat vahvaan suhteeseen.

Jatkuvaa kehitystä

Christina suhtautuu domiuteensa nöyrästi. Hänen roolissaan on kyse muustakin kuin siitä, että hän on päättävä osapuoli. Domin ja subin välisessä leikissä on paljon enemmän vivahteita.

- Itse asiassa käytämme paljon aikaa keskustelemiseen. Juttelen aiheesta sekä kumppanini että muiden yhteisöömme kuuluvien kanssa. Aina on jotain uutta opittavaa ja uusia sokeita pisteitä – ja uusia mahdollisuuksia kehittyä, mihin panostan todella paljon.

Christina ja hänen poikaystävänsä ovat tunteneet toisensa vuoden ajan ja puhuvat edelleen paljon suhteensa säännöistä ja rajoista.

- Vaikka tunnemme toisemme hyvin, meidänkin suhteemme on muuttuvainen. Sitähän kaikki suhteet loppujen lopuksi ovat. Mutta kommunikointikyky on erityisen tärkeää nimenomaan dom/sub-suhteessa. Vaikka poikaystäväni pitäisikin jostain asiasta sunnuntaina, hän voi olla keskiviikkona toista mieltä. Mieliala ja herkkyys voivat myös muuttua päivästä toiseen. Meillä jokaisella on vastuu kertoa, miltä meistä tuntuu ja mitä haluamme. Vaatii todella paljon harjoittelua ja itseluottamusta tulla siinä hyväksi.

Parisuhteen hoitaminen vaatii työtä, mutta mitä enemmän siihen panostetaan, sitä parempi siitä voi tulla.

Syviä ihmissuhteita

Dom/sub-suhde pitää sisällään myös paljon muuta kuin piiskaamista tai sitomista.

- Suhteissamme on pitkälti kyse molemminpuolisesta luottamuksesta, eikä se tule ilmaiseksi, vaan sen eteen on tehtävä töitä. Toisaalta luottamuksen saavuttamisessa on valtavasti potentiaalia; kun se tapahtuu, sinä ja kumppanisi olette yhtäkkiä vapaita tutkimaan kaikenlaisia ideoita ja toiveita. Ja sen avulla voi päästä vielä syvemmälle subspaceen tai domspaceen tai jopa luoda tantrisia tuntemuksia, koska psyyke on niin selkeästi mukana kaikessa, mitä teemme.

Subspace ja domspace ovat flow-tyyppisiä mielentiloja, joita alistuva ja alistava osapuoli voivat kokea BDSM-sessioiden aikana. Tällaisessa tilassa aika tuntuu pysähtyvän ja paikka menettää merkityksensä, ja sitä voi hyvin verrata meditaatioon.

Riippumatta siitä, kuinka syvä ja pitkäaikainen dom/sub-suhteenne on, mitään ei voi tehdä sopimatta siitä etukäteen.

- Kukaan ei yhtäkkiä ala lyömään toista tai muuta tuosta vain yhdessä sopimiamme sääntöjä. Suojelemme toisiamme myös esimerkiksi käyttämällä turvasanaa. Ja jos haluamme tehdä jotain, mitä kumpikaan meistä ei ole kokeillut aiemmin, tutkimme asiaa ensin perusteellisesti ja harjoittelemme ennen kuin teemme sen yhdessä. Tällaisessa tilanteessa olemme tasa-arvoisessa asemassa, ja vasta kun olemme valmiita muuttamaan voimasuhdetta, minusta tulee hallitseva osapuoli. Yhteisessä tekemisessämme on paljon rakkautta ja kunnioitusta, koska haluamme toistemme parasta, vaikka se ulkopuolelta katsottuna näyttääkin päinvastaiselta.

Turvasana on itse valittu sana, jota käytetään BDSM-session keskeyttämiseen tai lopettamiseen. Sanasta sovitaan aina etukäteen. Kansainvälinen turvasana on "Circus".

Haluatko lisää näkökulmia fantasioiden toteuttamiseen? Löydät niitä täältä.

Jos haluat itse tutkia bondagea, piiskoja tai läimäyttimiä, meillä on erinomainen paikka aloittaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful