TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Punaisia NORTIE-alusvaatteita sängylläPunaisia NORTIE-alusvaatteita sängyllä
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:26/09/2022

Näin ostat alusvaatteita kumppanillesi

Sisällysluettelo

Jos suunnittelet hemmottelevasi kumppaniasi seksikkäillä alusvaatteilla, nyt kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen!

Sopivien alusvaatteiden valitseminen toiselle voi tuntua vaikealta, eikä ihme. Oikean koon, oikean tyylin ja oikean mallin löytäminen voi nimittäin olla yllättävän haastava tehtävä.

Nyt voit kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä tämä blogi johdattaa sinut opettavaiselle löytöretkelle haarattomien alushousujen, viettelevien rintaliivien ja eroottisten korsettien maailmaan. Hyvien peukalosääntöjen noudattaminen ja käytännöllisten vinkkien soveltaminen helpottaa päätöksentekoa huomattavasti!

Jos haluat mieluiten klikkailla hepenet kotiin saman tien ja käyttää mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa kokojen ja mallien miettimiseen, löydät lopusta kätevän oikotien onneen.

Punaisia ja mustia alusvaatteita vaaterekissä

Kurkkaa kaappiin ennen kuin höyläät korttiasi

Jos haluat löytää alusvaatteen, josta kumppanisi varmasti pitää JA jota hän myös haluaa käyttää, sinun on valmistauduttava tekemään hieman salapoliisityötä ennen lopullista ostopäätöstä.

Aloita miettimällä, onko kumppanillasi tiettyjä alusvaatteita, joita hän käyttää erityisen usein. Onko hänellä esimerkiksi selvät suosikkirintaliivit? Tai tapaako hän pukeutua mieluiten korkeavyötäröisiin pikkuhousuihin? Vai onko hän mieltynyt tiettyyn väriin?

Kun olet löytänyt vastauksen näihin kysymyksiin, kurkista seuraavaksi kumppanisi vaatekaappiin ja tutustu hänen nykyiseen alusvaatevalikoimaansa.

Kaksi asiaa on tärkeä ottaa huomioon ennen lipaston tai vaatekaapin syövereihin sukeltamista:

 1. Oletko varma, että kumppaniasi ei haittaa se, että tutkit hänen henkilökohtaisia tavaroitaan?
 2. Onko sinulle itsellesi OK "nuuskia" kumppanisi yksityisasioita?

Jos vastaus molempiin kysymyksiin on “kyllä”, anna mennä!

Mustia alusvaatteita vuoteella

Muista nämä kolme asiaa

Kun olet löytänyt alusvaatelaatikon uumenista kumppanisi lempparit, tarkista seuraavat kolme asiaa varmistaaksesi, että osaat myöhemmin kaupoilla käydessäsi valita oikeanlaisen alusvaatteen.

1. Yläosa

Kun olet hankkimassa rintaliivejä, chemiseä tai muuta viekoittelevaa yläosaa, on syytä kiinnittää erityistä huomiota kokoihin, sillä kokomerkintöjä on useampia kuin yhdenlaisia! Ja jotta homma ei menisi liian helpoksi, markkinoilla on myös yhdenkoon eli One Size -yläosia, mutta palataan niihin myöhemmässä vaiheessa.

Yläosan kokomerkintä voi koostua kirjaimista JA numeroista tai pelkistä kirjaimista.

Rintaliivikoot ilmoitetaan useimmiten kirjaimen ja numeron yhdistelmänä. Liivien ympärysmitta merkitään kokolappuun senttimetreissä (esim. 65, 70, 75, 80 tai 85) ja kuppikoko puolestaan kirjaimilla A-H. Kokomerkinnän molemmat osat ovat yhtä tärkeitä, jos haluat varmistaa, että hankkimasi alusasu istuu hyvin.

Kokomerkinnät ovat vieläpä eri maissa erilaisia, ja monet alusvaatevalmistajat listaavat kaikki kansainväliset koot samassa saumaan ommellussa pikkuruisessa lapussa. Varmista siis, että katsot kokonumeron oikeasta kohdasta: jos lapussa lukee esimerkiksi EU, FR ja UK, kyseessä ovat EU-koko, Ranskassa käytettävä kokomerkintä ja brittiläinen kokomerkintä.

2. Alaosa

Alushousuissa ja sukkanauhaliiveissä kokomerkintä voi olla joko numero (esim. 36, 38, 40, 42, 44, 46) tai kirjain (XS, S, M, L, XL og XXL jne.).

Jos et ole aivan satavarma oikeasta koosta, kannattaa valita alaosa, jossa on joko hieman joustoa tai jonkinlainen säätömahdollisuus, kuten solmittavat nauhat.

Lähikuva mustasta alusvaatteesta

3. Tyyli

Kolmas huomioon otettava ominaisuus on ulkonäkö, eli alusvaatteen väri, malli ja tyyli.

Onko kumppanisi alusvaatevalikoima enimmäkseen musta tai tummanpuhuva? Vai pitääkö hän enemmän kirkkaista väreistä ja printeistä? Ovatko alusvaatteet peittäviä vai läpinäkyviä? Pelkistettyjä vai pitsiunelmia? Tarkista myös, ovatko rintaliivien kupit topattuja ja onko liiveissä kaarituet vai ei.

Millaista tyyliä kumppanisi yleisesti ottaen suosii alusvaatteissa? Pitääkö hän vartalonmyötäisistä ja paljastavista hepeneistä, kuten catsuit-mallisista alusasuista tai seksikkäistä bodyista? Vai omistaako hän enemmän peittäviä tai väljästi istuvia alusvaatteita, kuten korkeavyötäröisiä alushousuja tai helmasta leveneviä babydoll-alushameita? Vai voisiko paras valinta sittenkin olla viettelevän eroottinen mekko?

Pyri aina valitsemaan alusvaatteita, joiden tyylin tiedät miellyttävän kumppaniasi. Kun alusasu on lahjansaajan mieleen, on todennäköisempää, että se ei jää kaappiin pölyttymään.

Henkilö vetää mustan lateksiliivin vetoketjua

Oikotie onneen

Jos oikean koon ja mallin selvittäminen tuntuu ylivoimaiselta tehtävältä, älä huolestu, sillä voit päästä helpommallakin.

Oikotiesi on nimeltään One Size (yhdenkoon) tai Plus Size (pluskoko). Tällaisella merkinnällä varustetuissa alusasuissa nyrkkisääntö on, että yksi koko sopii useimmille = sinun ei tarvitse tuskailla kokomerkintöjen, numeroiden ja kirjaimien kanssa.

Yksi yhdenkoon tuotteisiin erikoistuneista merkeistä on NORTIE Lingerie. NORTIEn valikoimasta löydät kaikkea rintaliiveistä bodyihin, catsuiteihin ja haarattomiin alushousuihin eri kokoluokissa.

Vaikka nimen perusteella saattaisi kuvitella, että One Size sopii ihan kaikille, asia ei ole aivan näin yksinkertainen. Useimmat One Size -alusvaatteet sopivat nimittäin normaalisti kokoa 36–40 tai XS–M/L käyttäville. Jos etsimäsi koko on näitä isompi, valitse sen sijaan Plus Size -malli.

Punaisia ja mustia alusvaatteita lähikuvassa

Bonusvinkki

Kun olet valmis lähtemään alusvaateostoksille, muista vielä yksi pieni vinkki, josta voi olla todella paljon hyötyä: ota valokuvia.

Ota kuva kumppanisi nykyisten alusvaatteiden kokolapuista, jolloin tieto oikeasta koosta on vain parin napautuksen päässä. Ota kuva myös kumppanisi lempialusasusta, jolloin sinun on helpompi muistaa, onko kyseessä esimerkiksi setti tai millaisia alusvaatteet ovat tyyliltään ja yksityiskohdiltaan.

Nautinnollisia hetkiä!

Psst... Lue myös Sinfulin ultimaattinen opas seksikkäisiin alusvaatteisiin!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful