Seksikkäät Alushousut & Stringit

Korosta kaunista peppuasi tuhmilla alushousuilla. Valikoimastamme löydät jokaiseen makuun sopivat seksikkäät alushousut, joten etsitpä stringejä, hipstereitä tai haarattomia alushousuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät kuumat uutuudet ja kestosuosikit.

Aistillisen seksikkäät alushousut nostavat itsetuntoa ja sytyttävät kumppanisi makuuhuoneen puolella. Täydennä babydollisi tai seksikäs minimekkosi upeilla alushousuilla.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
AllMatters (1)
Allure Lingerie (6)
Baci (1)
Black Level (1)
Cottelli Collection (20)
Creative Conceptions (1)
Daring Intimates (4)
Dreamgirl (1)
Fantasy Lingerie (5)
Hookup Panties (1)
NO:XQSE (2)
Noir Handmade (3)
Nortie (16)
Obsessive (12)
Passion (5)
Penthouse (7)
René Rofé (1)
Rimba (1)
Seven 'til Midnight (3)
Materiaali
Nylon (11)
Polyamidi (66)
Polyesteri (27)
Näytä kaikki 91 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 91 tuotteesta
Näytä lisää

Seksikkäät alushousut ja stringit vietteleville naisille

Seksikkäät alushousut virittävät tunnelmaa

Aina silloin tällöin on ihanaa pukeutua todella vietteleviin vaatteisiin joko jotain erityistä tapahtumaa varten tai ihan vain tunteakseen itsensä huippuseksikkääksi. Jos etsit uusia, seksikkäitä alushousuja eroottiseen illanviettoon, kannattaa tutustua tältä sivulta löytyvään valikoimaan. Tarjolla on valtava määrä erilaisia tyylejä, joiden avulla muuntaudut kertaheitolla varsinaiseksi seksijumalattareksi. Löydä upeat stringit, haarattomat alushousut, orgasmistringit, värisevät alushousut ja muut viettelevät vaihtoehdot, joiden avulla voit tuntea itsesi ennenkokemattoman seksikkääksi ja yllättää kumppanisi ihanasti.

Kun haluat järjestää kumppanillesi todella viettelevän illan, seksikkäät alushousut ovat melkeinpä pakollinen hankinta, sillä niiden avulla pääset itse täydelliseen tunnelmaan ja kumppanisi arvostaa yllätystään varmasti. Yhdistä ne vaikkapa kauniiseen babydolliin, rintaliiveihin, korsettiin tai sukkanauhaliiviin ja sukkiin, jolloin voit hemmotella kumppaniasi toden teolla. Jos valitset värisevät alushousut, voit sujauttaa kaukosäätimen kumppanisi käsiin, jolloin leikki vasta alkaa.

Vie leikki astetta pitemmälle

Oletko kuullut orgasmistringeistä? Niissä haaroihin menevä osa muodostuu upeasta helminauhasta, joka hieroutuu intiimialueitasi vasten liikkeittesi tahtiin. Kuvittele sekä omaa nautintoasi että kumppanisi kiihottuneisuutta hänen seuratessaan reaktioitasi ollessanne yhdessä ulkona tai vaikka ihan vain oman kodin neljän seinän sisällä. Kuuluisimmat orgasmistringit ovat ylellisen Bracli-tuotemerkin käsialaa, mutta nykyisin niitä löytyy myös muilta tuotemerkeiltä. Tutustu vaikkapa Cottellin tai Nortien helminauhalla varustettuihin seksikkäisiin alushousuihin.

Tuhmia alusasuja ja seksikkäitä alushousuja löytyy myös suositulta Mandy Mystery -tuotemerkiltä, joka erikoistuu varsin paljastaviin ja eroottisiin tyyleihin. Aikuisviihteestä tutun Mandyn suunnittelemat luomukset eivät jätä paljoakaan mielikuvituksen varaan, joten jos haluat koristella vartalosi upeilla haarattomilla alushousuilla, joita ei tarvitse riisua edes siinä vaiheessa, kun toiminta lähtee kunnolla käyntiin, on tämä brändi ehdottomasti sinua varten. Nämä seksikkäät alushousut istuvat kuin valettu ja tuntuvat miellyttävältä päällä.

Hipsterit, haarattomat vai stringit?

Millaiset alushousut pukevat vartaloasi parhaiten ja sekä näyttävät että tuntuvat mahdollisimman seksikkäiltä? Laajasta valikoimasta löytyy monenlaista, joten valinnanvaikeus voi iskeä. Ensisijaisesti kannattaa miettiä, mihin käyttötarkoitukseen alushousut haluaa ja mitä (jos mitään) niihin haluaa yhdistää. Stringit ovat erinomainen valinta tiukemman asun kanssa, sillä silloin alushousut ovat käytännössä näkymättömät eikä niistä erotu ikävästi saumat läpi. Haarattomat alushousut ovat puolestaan oivallinen valinta todella viettelevään illanviettoon, jossa tilanne saa edetä nopeastikin. Hipsterit tuntuvat erityisen mukavilta päällä ja korostavat lantiota upeasti. Erilaiset cage back -mallit puolestaan korostavat pakaroita viekoittelevasti.

Meiltä löydät kaikki suosituimmat eroottisia alusasuja valmistavat tuotemerkit, mutta jos valikoimasta ei löydy juuri etsimääsi asua, kannattaa olla yhteyksissä asiakaspalveluumme, niin selvitämme mielellämme, voimmeko ottaa sen valikoimaan. Jokaisen tuotekuvauksen “Tiedot”-osiosta löytyy perusteellinen kokotaulukko, jonka perusteella oikean koon valitseminen on helppoa. Jos kuitenkin kaipaat vielä lisätietoa, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi