Nortie Lingerie

Nortie Lingerie on laadukkaiden, aistillisten alusasujen tuotesarja. Asut on suunniteltu Skandinaviassa ja niissä yhdistyy yksinkertainen, pohjoismainen tyyli sekä viettelevien alusasujen aistilliset elementit. Nortie Lingerie -tuotesarja koostuu erilaisista suosituista tyyleistä, jotka istuvat fantastisesti päälle. Säädettävät alusvaatteet sopivat monenkokoisille käyttäjille.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Nortie (35)
Näytä kaikki 35 tuotetta
Olet nähnyt 35 yhteensä 35 tuotteesta

Nortie Lingerie - Pohjoismainen herkku tuhmilla mausteilla

Tunne olosi seksikkääksi

Harva meistä on täysin tyytyväinen vartaloonsa. Tunnemme usein olomme jollain tavalla vääränlaiseksi. Olo on pullea, mutta ei oikeista kohdista, tai laiha ja täysin vailla kurveja. Ehkä koet olevasi liian pitkä naiseksi, mutta liian lyhyt malliksi - tai molempia yhtä aikaa. Yhteistä näille kriittisille äänille on se, että suuntaamme ne lähinnä itseemme ja päädymme usein uskomaan, että muutkin ajattelevat näin, vaikkei siinä olisi mitään perää. Siksi pohjoismainen alusvaatemerkki Nortie Lingerie toivoo, että heidän alusasunsa inspiroivat asiakkaita ajattelemaan positiivisemmin kehostaan ja unohtamaan vääristyneet ja itsekriittiset ajatusmallit.

Nortien alusvaatevalikoima pursuaa erilaisia upeita ja uniikkeja tyylejä, jotka tuovat esiin seksikästä, aistillista ja ehkä villiäkin puoltasi. Vaatteet on valmistettu joustavista ja pehmeistä materiaaleista, jotta ne sopisivat täydellisesti kaiken kokoisille, pituisille ja muotoisille naisille. Halusitpa näyttää hyvältä itsesi tai kumppanisi vuoksi, löydät täältä varmasti jotain ihanaa juuri sinua varten.

Nortie Lingerie on tyylikäs valinta tuhmiin hetkiin

Nortie-alusvaatteet ovat paljon muutakin kuin tavanomaisia seksikkäitä pitsialusasuja. Niiden läpikuultavat pitsi- ja verkkokankaat ovat kuvioinniltaan ja leikkauksiltaan moderneja ja tyylikkäitä, minkä lisäksi ne ovat täynnä houkuttelevan tuhmia yksityiskohtia. Kumppanisi takuulla nauttii katselemisestasi joka tapauksessa, mutta seksikäs asu ylläsi viettelet silmien lisäksi loputkin hänen kehostaan. Uskaltaisitko yllättää hänet päälläsi vain eroottinen peekaboo-alusasusetti, jonka yläviistot leikkaukset paljastavat nännisi ihaileville hyväilyille? Useissa malleissa on myös tuhma haaraton leikkaus, joka paljastaa sulosi kumppanisi kiusoitteleville kosketuksille, eikä sinun tarvitse riisua upeaa asuasi edes seksin aikana.

Nortie Lingerie -valikoimasta löytyy niin tuhmia lyhyitä minimekkoja kuin viettelevän suloisia babydollejakin. Löydät myös juuri sopivan paljastavia alusasusettejä, kissamaisia catsuit-asuja ja klassisen kuumia sukkanauhaliivejä. Brändin tyylikkäät asut on nimetty pohjoismaisten naisten ja myyttisten jumalattarien mukaan, mikä antaa niille säväyksen seksikästä mystiikkaa.

Nortie-alusvaatteet vain Sinfulilta

Yhteistä kaikille Nortie-alusvaatteille on se, että ne istuvat hyvin, koska ne on valmistettu todella joustavista materiaaleista tai leikattu niin, että voit säätää koon juuri sinulle sopivaksi. Niiden höyhenenpehmeät materiaalit ja hienot pitsit tuntuvat fantastiselta ihoa vasten ja näyttävät vastustamattoman ylellisiltä.

Siitä huolimatta tämä mallisto on hinnaltaan todella huokea, jotta seksikkäät asut olisivat jokaisen saatavilla. Näin ollen voit helposti valita myös useamman mallin, jotta jokaiselle ihanan romanttiselle illalle löytyisi jotain hurmaavaa päälle pantavaa. Voit myös yhdistää eri osia toisiinsa, jolloin luot täysin oman tyylisi. Löydät Nortie Lingerie -merkin viettelevät asut ainoastaan Sinfulilta, joten näitä ainutlaatuisia ja upeita malleja et saa mistään muualta.

Löydät yksittäisen tuotteen tarkemmat tiedot klikkaamalla tuotekuvaukseen. Tuotetiedoista löydät myös vaatteiden pesuohjeet ja kokotaulukot. Jos sinulla on mitään kysyttävää tuotteista, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi