CalExotics Silikoninen Ball Spreader Penisrengas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

CalExotics Silikoninen Ball Spreader Penisrengas

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

10,90 €

  Kuvaus

  CalExotics Silikoninen Ball Spreader Penisrengas tuplaa nautintosi.

  Penisrengas antaa sinulle kookkaamman ja kestävämmän erektion ja levittää samalla kiveksesi tarjoten erityisen intensiivisen kokemuksen.

  Penisrengas on valmistettu joustavasta silikonista, joten sen kolme rengasosaa on helppo asettaa peniksen ja kummankin kiveksen ympärille. Voit myös käyttää hitusen vesipohjaista liukuvoidetta, jotta renkaiden paikalleen asettaminen helpottuu entisestään.

  Joustava materiaali varmistaa myös sen, että renkaat sopivat valtaosalle miehistä. Renkaat puristavat juuri oikeista kohdista ilman että niiden käyttö on epämukavaa.

  Ball Spreader Penisrengasta voi käyttää niin itsetyydytyksen kuin yhdynnänkin aikana. Suosittelemme asettamaan sen paikoilleen peniksen ollessa erektiossa ja käyttämään sitä enintään 30 minuuttia kerrallaan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  HALKAISIJA, PENISRENGAS: 3,25 cm.
  HALKAISIJA, KIVESRENKAAT: 2,5 cm.
  SÄÄDETTÄVÄ: Joustavaa silikonia.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Kivekset kireälle Aivan ensiksi täytyy todeta että en ole saanut mitenkään tätä tuotetta toimimaan niinkuin ehkä tuotteen valmistaja on suunnitellut. Kun olen asettanut tuotteen paikalleen suunnitellulla tavalla eli ympyränmuotoinen rengas pujotettuna erektiorenkaaksi ja soikionmuotoiset renkaat kiveksien taakse, eivät nuo soikionmuotoiset renkaat pysy mitenkään paikallaan ja kivekset karkaavat niistä pois, pienellä kirpaisulla tietenkin. No tällöin tämän lelun kanssa homma tuntuu menevän jatkuvaksi nysväämiseksi pujotellen kiveksiä uudelleen ja uudelleen renkaiden läpi.

  Mutta... kokeilinkin tätä lelua hieman toisella tavalla ja pujotin ensiksi molemmat kivekset tuon ympyränmuotoisen renkaan läpi asettaen sen aivan kivespussin juureen ja tämän jälkeen kivekset noista soikionmuotoisista renkaista läpi ja ahhh... Voila!

  Näin kivekset ovat erittäin pinkeinä mukavassa puristuksissa, joka ei sinällään minulle luonut vielä kipua mutta erittäin mukavaa painetta ja eritoten orgasmi muuttuu hieman ja ehkä enemmänkin hankalammin pumppaavaksi. Miehet tietävät mistä minä puhun ja ellet tiedä, suosittelen kokeilemaan.

  Lisäksi näin käytettynä kiveksiin on erittäin helppo kohdistaa myös kipua, joskin nyt kannattaa olla jo hieman varovainen, sillä kivesten puristus on minulla jo ainakin sen verran tiukalla että luontaista jousto- ja liikevaraa ei juuri enää ole. Minulle riitti ainakin aivan yksinkertaiset dominan antamat terävät luunäpit erittäin ihanan kiperän kivun saamiseksi. Eli itse en enää suosittele perinteisiä lyönti-/isku-/piiskaus-/potkuleikkejä kiveksiin näin käytettynä kun tässä täytyy huomioida että kumpikin kives on jo erikseen tiukassa paineessa ja aivan kiveskipujen aloittelija en enää ole.

  Erittäin edullinen hankinta korvaamaan narulla sitomisen vastaavan kokemuksen saamiseksi. Toki sitomisessa on oma kinkeytensä mutta joskus on mukava hieman oikaista säästäen aikaa kun muutoinkin näihin leikkeihin tahtoo mennä enemmän aikaa kuin perinteiseen vanilijaan saunan jälkeen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: CalExotics Silikoninen Ball Spreader Penisrengas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *