Cock and Ball Seksilelut

Täältä löydät valikoimamme kinkyimmät seksilelut penikselle ja kiveksille. Kokeile esim. hardcore-penisrenkaita, jotka sekä pidentävät erektiotasi että puristavat penistäsi todella kiihottavasti. Cock and ball -seksilelut pitävät sisällään myös ball stretcher -kivesvenyttimiä, jotka nimensä mukaisesti venyttävät kiveksiä ja antavat niille lisäpainoa. Näiden lelujen avulla saat tuhmiin leikkeihisi aivan uudenlaisen ulottuvuuden.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Anal Fantasy Collection (1)
Bathmate (1)
Bon4 (2)
CalExotics (1)
Colt (1)
Doc Johnson (1)
ElectraStim (2)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (6)
Kink by Doc Johnson (1)
Kiotos (4)
Lovense (1)
Malesation (4)
Master Series (6)
Mister B (1)
Mixed (3)
Mystim (1)
Obaie (1)
Oxballs (5)
Perfect Fit (6)
Rimba (4)
Screaming O (1)
Sinful (1)
Spartacus (9)
Sport Fucker (5)
Titanmen (1)
Trinity Vibes (1)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 71 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 71 tuotteesta
Näytä lisää

Cock and ball -seksilelut penikselle ja kiveksille

Siis mitkä cock and ball -seksilelut?

Cock and ball -seksilelut on kategoria, joka pitää sisällään monenlaisia penikseen ja kiveksiin keskittyviä fetissileluja, joista osa sopii myös CBT-kattotermin (eli “cock and ball torture”, peniksen ja kivesten kidutus) alle. Mutta vaikka osa tuotteista onkin suunnattu hardcore-tyyppisiin kipuleikkeihin, cock and ball -seksileluista löytyy myös paljon muuta - mukaan lukien tuotteita, joilla on paljon enemmän tekemistä perinteisen nautinnon kanssa. Yksi sellainen tuotetyyppi on nk. “ball stretcher”, eli kivesten venyttäjä, joka voi ensi alkuun vaikuttaa jonkinlaiselta kidutusvälineeltä, mutta joka on oikeasti nautintoa lisäävä lelu. Se asetetaan kivesten löysän ihon ympärille, jossa se vetää kiveksiä poispäin vartalosta.

Lisäksi cock and ball -seksilelujen joukosta löytyy erilaisia penisrenkaita, joissa on myös kiveksille oma renkaansa, tai sellaisia, joissa on tappi anaalistimulaatiota varten. Ball stretchereistä on myös sellaisia versioita, jotka peittävät kivekset kokonaan ja sulkevat ne ikään kuin pussin sisälle. Ja tietenkin sivun tuotteissa on myös niitä hardcore-tuotteita, jotka oikeasti saavat aikaan kipua joko penikseen, kiveksiin tai molempiin. Niillä on oma paikkansa BDSM-leikeissä, mutta aloittelijoille niitä ei suositella.

Muista olla varovainen

Cock and ball -seksileluja käyttäessä on syytä kiinnittää erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin. Monet näistä leluista rajoittavat verenkiertoa tai aiheuttavat muutoin puristusta tai venytystä erittäin herkille intiimialueille. Penis ja kivekset ovat sinänsä varsin kestäviä, mutta niitä on mahdollista myös vahingoittaa vakavasti, mikä ei tietenkään ole toivottavaa. Siksi tämän tyyppisissä leikeissä on tärkeää huomioida sekä niiden kesto että käytetyn voiman taso. Kaikista tärkein muistisääntö on se, ettei mitään cock and ball -seksilelua saa käyttää liian pitkiä aikoja kerrallaan. 20-30 minuuttia alkaa olla ehdoton yläraja, joskin kesto voi riippua myös käytetystä lelusta.

Kivesten kiertyminen ja kaikenlainen ihon rikkoutuminen ovat myös asioita, joita on syytä välttää leikeissä. Subin on tärkeää huomioida omat tuntemuksensa tarkasti ja kommunikoida niistä domille, jotta leikit pysyvät turvallisissa rajoissa. Myös leikkien päättymisen jälkeen subin kannattaa kiinnittää huomiota niihin signaaleihin, joita oma vartalo lähettää. On normaalia, että CBT-leikkien jälkeen intiimialueet tuntuvat aroilta, mutta tilanteen pitäisi palata normaaliksi pian leikkien lopettamisen jälkeen. Jos kivuliaat tuntemukset jatkuvat tai pahenevat, on syytä lähteä lääkäriin.

Ota ball stretcher mukaan parileikkiin

Ball stretcher on sellainen lelu, josta on iloa myös BDSM-leikkien ulkopuolella. Siitä voi nauttia hyvin kumppaninkin kanssa. Ball stretcherin ollessa paikallaan kivesten tyvessä, se venyttää kiveksiä pitemmälle kuin missä ne normaalisti roikkuvat. Se saa aikaan uudenlaisia tuntemuksia miehelle lisäten mm. kivesten tuntoherkkyyttä ja estäen niitä vetäytymästä vartaloa kohti kliimaksin hetkellä, mikä saa orgasmin tuntumaan monesti tavallista voimakkaammalta. Mutta alempana roikkuvista kiveksistä voi olla iloa myös kumppanille yhdynnän aikana. Niiden osuminen rytmikkäästi kumppanin intiimialueille rakastelun aikana voi tuntua todella kiihottavalta eri asennoissa.

Jos kumppanisi on nainen, kivekset voivat osua naisen klitorikselle, kun harrastatte seksiä takaapäin. Lähetyssaarnaaja-asennossa puolestaan kivekset voivat stimuloida naisen anuksen seutua. Jos kumppanisi on mies, kivesten osuminen toisiinsa seksin aikana saa aikaan uudenlaisia tuntemuksia teille molemmille. Ball stretcherin käyttö yhdynnän aikana mahdollistaa monenlaisia kokemuksia molemmille osapuolille, joten kannattaa kokeilla eri asentoja ja löytää ne teille parhaiten sopivat. Kokeilkaa käyttää sitä myös esim. metallisen penisrenkaan kanssa, joka antaa erektiolle aivan uudenlaista puhtia.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi