CalExotics Weighted C-Ring Ball Stretcher

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

CalExotics Weighted C-Ring Ball Stretcher

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

9,90 €

  Kuvaus

  Kiihottava CalExotics Weighted C-Ring Ball Stretcher koostuu penisrenkaasta ja kivestenvenyttimestä tarjoten upeaa nautintoa.

  Penisrenkaan avulla saat kookkaamman ja kestävämmän erektion samalla kun kivesten ympärille asetettava säädettävä ja painotettu vyö tarjoaa nautinnollisen tunteen venyttäessään kiveksiä.

  C-Ring Ball Stretcher pääsee kunnolla oikeuksiinsa kliimaksin lähestyessä, sillä vyön paino hidastaa kivesten vetäytymistä vartaloa vasten, mikä tapahtuu juuri ennen siemensyöksyä. Siksi vartalon täytyy tehdä tavallista enemmän töitä saavuttaakseen kliimaksin, mikä puolestaan johtaa tavallista intensiivisempään orgasmiin.

  Penisrengas on saatavilla kahdessa eri koossa, joiden (joustava) halkaisija on 3,25 cm ja 3,75 cm. Kivestenvenytin painaa 57 g riippumatta penisrenkaan koosta ja vyön ympärysmittaa voi säätää kolmen nepparin avulla.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja nikkelitön metalli.
  HALKAISIJA, PENISRENGAS: Medium 3,25 cm, Large 3,75 cm.
  BALL STRETCHER: Paino 57 g. Ympärysmitta säädettävä kolmella nepparilla.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Puristaa ihanasti Penisrengas oli riittävän tiukka, mutta kuitenkin helppo asettaa paikalleen. Renkaan ollessa paikallaan penis oli normaalia kovempi, peniksen koossa en huomannut eroa.
  Kivesten venytin oli helppo laittaa paikalleen ja neppareissa oli riittävästi säätövaraa. Erektion aikana se venytti hyvin kiveksiä.
  Hinta-laatusuhde oli mielestäni todella hyvä.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: CalExotics Weighted C-Ring Ball Stretcher

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *