Elvie Kegel Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja - PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Elvie Kegel Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja
 • Elvie Kegel Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja
 • Elvie Kegel Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja

Elvie Kegel Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja - PALKITTU

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

199,00 €

  Kuvaus

  Miksi treenauksen pitäisi olla tylsää? Sovelluksella ohjattava Elvie Kegel Lantionpohjan Harjoittaja antaa "personal trainerille" uuden merkityksen.

  Olipa kyse sitten raskauden tai synnytyksen aiheuttamien vaivojen lievittämisestä tai terveemmän lantionpohjan, vahvempien lihasten, lisääntyneen tuntoherkkyyden ja entistäkin parempien orgasmien saamisesta, Elvie on täydellinen tapa treenata intiimeimpiä alueitasi tehokkaasti ja hauskasti.

  Elvie Kegel -harjoittaja on helppokäyttöinen ja turvallinen. Aseta vain joustava silikoninen sensori paikalleen, yhdistä se sovellukseen ja seuraa älypuhelimeesi tulevia ohjeita.

  Ainutlaatuinen sovellus tekee treenistä viihdyttävää ja helppoa. Harjoitukset on suunniteltu ikään kuin pieniksi peleiksi, joissa käytät sensoria ohjaimena. Sinun on helppoa seurata edistymistäsi ja saat palautetta, jotta teet puristusharjoitukset varmasti oikein ja saat parhaat tulokset.

  Sovellus on ilmainen ja yhteensopiva sekä iOS:n että Androidin kanssa. Elvie on ladattava mukana tulevalla USB-johdolla.

  Elvie oli ehdolla arvostetulle XBiz Award -palkinnolle vuonna 2018. Se voitti tunnetun Red Dot Design Award -palkinnon vuonna 2016 sekä HealthTech Award -palkinnon vuonna 2017.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  ILMAINEN SOVELLUS: Kyllä.
  YHTEENSOPIVUUS, iOS: iPhone 4S tai uudempi.
  YHTEENSOPIVUUS, ANDROID: 4.3 tai uudempi.
  AKKU: Ladattava Li-ion.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti.
  MUKANA: Suojakuori, latauskotelo, USB-johto.
  HUOM: Sovellus ei toimi Huawei-puhelimien kanssa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Hyödyllinen tuote Motivoi hyvin treenaamaan lantiopohjanlihaksia hauskalla tavalla. Ainoa miinus tuotteessa on se, että välillä se tuntuu toimivan ”herkemmin” ja välillä saa puristaa kovemmin, että saa aikaan saman tuloksen. Voi toki johtua käyttäjästäkin ja siitä, että välillä tulee käytettyä vääriä lihaksia.
  Kokonaisuudessaan kyllä erittäin hyvä tuote ja edistymistä on helppo seurata.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Lopputulos
  Rakastan, rakastan, rakastan tätä. Se on NIIN nerokas! Olen ensimmäistä kertaa raskaana, ja olen todellakin huomannut, miten vaikeaa on pidätellä, jos tulee yllättävä aivastus tai vastaava. Ja joo, lantionpohjan treenaaminen ei ehkä ole sitä kaikista seksikkäintä, joten aika nopeasti se jää tekemättä kun arkena on muutakin puuhaa. Mutta tämä sovellus on todellakin nerokas. Se on peli, jossa tehdään erilaisia haasteita "ohjaamalla" lantionpohjalihaksilla.

  Minulle selvisi, etten ollut tehnyt lantionpohjan harjoituksia parhaalla tavalla, mutta sovelluksella pystyy näkemään, mikä oma vahvuus on ja voi tehdä sekä nopeita että hitaampia harjoituksia, jolloin pystyy hallitsemaan sekä nopeat haasteet kuten aivastukset ja myös hitaammat kuten pitemmät kävelymatkat.

  Nyt on helppoa nähdä oma edistyminen ja koko juttu tuntuu hauskalta ajanvietteeltä,. Lantionpohjatreenaus on vihdoinkin hallussa :D
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Elvie Kegel Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja - PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *