TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Lantionpohjan Harjoittajat

Lantionpohjan harjoittajat ovat edistyneempiä versioita geishakuulista ja ne tekevät lantionpohjan lihasten treenaamisesta todella helppoa, mikä onkin hyvä, sillä sitä kautta saat paremman seksielämän. Lantionpohjan harjoittajat tarjoavat yleensä erillisen treeniohjelman, jota seuraamalla saat parhaan lopputuloksen. Valikoimastamme löydät sekä sovelluksella ohjattavat elektroniset versiot että perusmalliset harjoittajat.

Lantionpohjan harjoittajat ovat mahtavia apuvälineitä

Piristä omaa lantionpohjatreeniäsi

Tämä on tuttua varmasti jokaiselle aikuiselle naiselle. Joka tuutista tulvii muistutuksia siitä, että niitä lantionpohjan harjoituksia pitäisi tehdä. Ja jos niitä ei tule tehtyä, niin loppujen lopuksi käy niin, että pidätyskyky katoaa, seksi ei tunnu enää miltään ja niin edelleen. Sama vanha laulu joka kerta, mutta ei se tee treenaamisesta yhtään sen houkuttelevampaa etenkään, jos harjoituksia ei ole koskaan opetellut edes tekemään. Miten päästä edes alkuun?

Vaan mitä jos kertoisimme, että lantionpohjan treenaaminen voi olla sekä helppoa että hauskaa? Nimittäin lantionpohjan harjoittajan avulla! Se on ikioma personal trainerisi, joka pitää huolta siitä, että teet harjoitukset ajallaan ja vieläpä oikein, jolloin aikaa ei haaskaudu epävarmaan tekniikkahaparointiin. Lantionpohjan harjoittajan avulla treeni on paljon hauskempaa kuin ilman apuvälineitä tai edes geishakuulien avulla, sillä monet mallit antavat sinulle palautetta suorituksistasi. Silloin treeni on melkein kuin leikkiä ja tulokset ovat taatut.

Sovelluksella hallittavat lantionpohjan harjoittajat

Modernissa maailmassa kutakuinkin jokaista asiaa varten löytyy oma sovellus, ja se pätee myös lantionpohjan harjoittajiin. Tarjolla on monenlaisia versioita sovelluksella ohjattavista lantionpohjan harjoittajista ja geishakuulista, joista voi valita omien tarpeiden ja kukkaron joustavuuden mukaan. Sovellukset kertovat yleensä sen, teetkö harjoitukset oikeilla lihaksilla ja antavat myös tietoa lihasvoiman kehityksestä pitemmällä aikavälillä. Usein niissä on myös toiminto, joka muistuttaa harjoitusten tekemisestä.

Monella tällaisella sovelluksella voi myös räätälöidä itselleen sopivan treeniohjelman, jolloin harjoitukset ovat juuri sinun tasollesi sopivia ja niitä voi kehittää ajan mittaan haastavammiksi. Sovellukseen yleensä Bluetoothin avulla yhdistettävässä lantionpohjan harjoittajassa on sensorit, jotka rekisteröivät lihastesi puristusvoiman tehdessäsi harjoituksia. Saatat hyvinkin yllättyä siitä, miten voimakkaasti lihaksia pitää jännittää, jotta harjoitukset tehdään oikein ja saat kunnollisia tuloksia! Sitä ei välttämättä huomaa kun tekee harjoituksia tavallisilla geishakuulilla tai ilman apuvälineitä.

Lantionpohjatreeni ei ole koskaan ollut hauskempaa

Olipa tähtäimessä sitten virtsankarkailun välttämäinen tai sinusta tuntuu muuten vain, että lantionpohja kaipaisi pientä kuntokuuria, voit olla varma siitä, että sen treenaaminen on hauskempaa lantionpohjan harjoittajan avulla. Sovelluksella varustettu tai muuten vain elektroninen versio antaa sinulle suoraa palautetta treenistä, jolloin tiedät tekeväsi harjoitukset oikein ja sinulle sopivalla intensiteetillä. Jos taas valitset analogisen version tai geishakuulasetin, saat treeniisi joka tapauksessa enemmän haastetta kuin jos harjoittaisit lantionpohjaa ilman apuvälineitä.

Kun pidät huolta lantionpohjan lihaksistostasi, pääset nauttimaan monista hyvistä puolista, joista jäisit muutoin paitsi. Timmi lantionpohja on nimittäin avain huomattavasti parempaan seksielämään parisuhdetilanteesta riippumatta, sillä vahva lihaksisto tarjoaa sinulle myös parempaa tuntoherkkyyttä. Silloin kaikenlainen stimulaatio tuntuu enemmän, olipa sen aiheuttajana kumppani, sinä itse tai suosikkiseksilelusi. Ja lisääntyneen tuntoherkkyyden myötä pääset nauttimaan myös tavallista voimakkaammista orgasmeista, kun sinne saakka ehdit. Mikäpä sen ihanampaa!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful