Fetish Fantasy Seksikeinu

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fetish Fantasy Sexgynge
 • Fetish Fantasy Sexgynge
 • Fetish Fantasy Sexgynge
 • Fetish Fantasy Sexgynge

Fetish Fantasy Seksikeinu

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

159,00 €

  Kuvaus

  Koe uusia, tyydyttäviä ja kokeellisia seksiasentoja Fetish Fantasy -keinun avulla. Keinu on tuttu mm. Täydelliset naiset -sarjasta.

  Tulet yllättymään siitä, kuinka helppoa se on! Keinu koostuu monesta säädettävästä hihnasta, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden kaikkiin eroottisiin asentoihin, joista olet aina haaveillut.

  Keinussa on kaksi leveää hihnaa, jotka tukevat selkää ja takapuolta, kaksi kapeampaa hihnaa säärille tai jaloille. Kaikki hihnat ovat säädettäviä ja tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten.

  Keinun mukana tulee kattoon kiinnitettävä koukku, käyttömukavuuden takaava jousi, keinua vakauttava nylonilla päällystetty metallitanko.

  Keinun kantavuus on enintään 180 kg. Jos kuormitus on yli 100 kg, tulee keinun jousi irrottaa ja keinu kytkeä suoraan katossa olevaan koukkuun.

  Keinun mukana saat kaiken tarvittavan voidaksesi käyttää sitä. Huomioithan, että keinun mukana tuleva koukku on suunniteltu puukattoja varten, eikä sovellu betonikattoihin.

  Muista tutustua käyttöohjeisiin. Asenna keinu ohjeiden mukaisesti.

  Tiedot

  MATERIAALI: Teräs ja nylon.
  KANTAVUUS: Max. 180 kg.
  TAKUU: 2 vuotta.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Todellakin uusia tuulia seksiin Todella uusia asentoja seksileikkeihin, voi tosiaankin suositella kaikille jotka haluaa uusia kokemuksia seksiin...
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Kinkyys
  Paras ostos tähän mennessä Aivan ykköstuote. Paransi makuuhuoneelämää todella paljon ja on paras alan ostos ikinä ainakin omalla kohdalla, aika montaa tuotetta on tullut kokeiltua. Tästä en halua edes harkita luopuvani.
  Vaimo vaan kyytiin ja keinumaan. Suosittelen todellakin pareille, jotka haluavat uutta vipinää lasten nukkumaanmenoajan jälkeen.
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Kinkyys
  Uutta kivaa makkariin Tää keinu oli aivan sairaan hyvä. Saapui eilen, ja heti kokeilemaan. Pientä säätöä asennolle ja korkeudelle ja eikun testaamaan. Mukana tuleva kattokiinnitys ruuvi nyt ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta rauta kaupasta ankkurikiinnitys betoniin ja varmasti pysyy, eikä ole edes kovin kallis. Todellakin suosittelen. Tuskin jaksan odottaa iltaa, kun lapset nukkuvat.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fetish Fantasy Seksikeinu

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *