TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksikeinut

Harrastakaa seksiä aivan uusilla tavoilla ja kokeilkaa painovoimaa uhmaavia asentoja. Täältä löydätte laajan valikoiman markkinoiden suosituimpia seksikeinuja. Jotkut niistä voi kiinnittää kattoon, osan taas oveen tai mukana tulevaan kehikkoon. Löytäkää teille parhaiten sopiva keinu tai vaikka useampikin, ja lähtekää tutkimusmatkalle yhteisiin seksifantasioihinne.

Seksikeinu - kokeilkaa seksiä uudella (ja paremmalla) tavalla

Keinukaa yhdessä kohti parempaa seksiä

Onko Sex Swing eli suomalaisittain seksikeinu sinulle tuttu konsepti? Ehkä olet nähnyt sellaisen elokuvassa tai keskustellut ystäviesi kanssa punkkulasillisen ääressä kaikista sen tarjoamista hauskoista ja tuhmista käyttömahdollisuuksista. Mutta oletko koskaan harkinnut hankkivasi sellaista itsellesi? Jos et, nyt olisi hyvä hetki tehdä niin, sillä sellaisen avulla voitte saada seksielämäänne aivan uuden ulottuvuuden, joka tekee siitä huomattavasti entistä paremman. Seksikeinu on esim. remmeistä koostuva keinu, jonka voi kiinnittää kattoon, oveen tai mihin tahansa muuhun seksin harrastamiseen sopivaan paikkaan. Kun se on ripustettu, voi toinen teistä (tai molemmat) asettua siihen, minkä jälkeen voitte yhdessä nauttia uudesta lelustanne. Seksikeinu avaa ovet täysin uudenlaiseen nautinnon maailmaan, jossa voitte kokeilla seksiasentoja, jotka eivät koskaan aiemmin olleet mahdollisia.

Vuosikausien ajan nämä erinomaiset keksinnöt yhdistettiin parinvaihtoklubeihin, pimeisiin kellareihin ja kinkyihin tyyppeihin. Nykyisin seksikeinut ovat kuitenkin tavanomaisempia, ja miksipä ei, sillä ne sopivat ihan kaikille. Seksikiikku sopii mainiosti vastarakastuneelle nuorelle parille, joka ei millään saa toisistaan tarpeekseen. Ja yhtälailla se sopii lähiössä asuvalle Niemisen pariskunnalle, jotka ovat jo juhlineet hopeahääpäiväänsä ja jotka eivät vieläkään saa toisistaan tarpeekseen. Se tarjoaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden nähdä toisenne uudessa valossa ja nauttia todella stimuloivista seksikokemuksista, jollaisia ette ole aiemmin kokeneet.

Seksikeinu tarjoaa valtavasti leikkimahdollisuuksia

Vaan miksi seksikeinu on niin erikoinen? Yksinkertaisesti kyse on käyttötapojen monipuolisuudesta, sillä sen avulla voitte kokeilla kaikkia niitä asentoja, jotka eivät syystä tai toisesta muuten luonnistu. Toki markkinoilta löytyy mm. erilaisia seksityynyjä, jotka nekin auttavat erilaisten asentojen kanssa, mutta seksikiikun avulla painovoima ei ole enää rajoite. Vain mielikuvitus asettaa rajat sille mitä voitte tehdä sillä yksin tai yhdessä. Se sopii erinomaisesti sekä vaginaaliseen että anaaliseksiin, suuseksistä puhumattakaan. Sellaista seksiä ei ole keksittykään mitä ei voisi harrastaa keinun avulla.

Markkinoilta löytyy monenlaisia malleja. Klassinen versio on tarkoitettu yhdelle henkilölle. Nainen tai mies asettuu keinuun, minkä jälkeen kumppani keinuttaa häntä juuri niin tuhmasti kuin haluaa. Voitte myös hankkia mallin, johon molemmat mahtuvat yhtä aikaa, tai kokeilla sex sling -mallista keinua, joka ei ole remmikeinu, vaan jossa on iso esim. nahasta valmistettu kaistale, jonka päällä toinen teistä voi maata. Riippuen omista mieltymyksistänne voitte valita kattoon kiinnitettävän, oven yli pingotettavan tai telineestä roikkuvan version. Hankkimatta jättämiselle ei nimittäin ole mitään hyvää tekosyytä - ei edes peukalo keskellä kämmentä tai puuttuva porakone.

Ostakaa teille sopivin Sex Swing Sinful.fi:stä

Tuotevalikoima on laaja, joten aina ei ole ihan helppoa löytää juuri itselleen sopivaa tuotetta. Jos sinulla on kysyttävää kiikuistamme (tai muista seksileluistamme), olet aina tervetullut lähettämään sähköpostia tai soittamaan asiakaspalveluumme. Tunnemme tuotteemme hyvin, joten voimme varmasti olla avuksi pulmatilanteissa. Kerro tilanteestasi niin tarkasti kuin mahdollista, niin löydämme ratkaisun siihen yhdessä, oli kyseessä sitten kiikun remmien mitat tai sen kiinnittäminen paikoilleen puu- tai betonikattoon.

Kaikki Sinful.fi:ssä tarjolla olevat seksikeinut ovat täysin turvallisia käyttää. Ostaessasi omasi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten se kiinnitetään paikalleen ja mikä sen kantokyky on. Kun nämä asiat ovat kohdallaan, ei tarvitse huolehtia enää muusta, joten voit tarttua kumppanisi käteen ja aloittaa kokeilut yhdessä. Kokeiltuanne kiikkua muutaman kerran voimme luvata, ettette malta luopua siitä enää.

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 24 kk:n takuun, joten siltäkin osin voitte olla aivan turvallisin mielin, sillä jos tuotteessa on jotain vikaa, korvaamme sen joko uudella tai saatte siitä rahanne takaisin. Lähtekää siis tutkimusmatkalle valikoimaamme ja löytäkää oma suosikkinne!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful