Fun Factory Smartballs DUO Geishakuulat -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Smartballs DUO Geishakuulat -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

22,90 €

Kuvaus

Fun Factoryn sametinpehmeillä Smartballs DUO -geishakuulilla harjoitat helposti lantionpohjan lihaksiasi. Kaikki naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta, sillä se parantaa tuntoherkkyyttä ja helpottaa orgasmin saamista. Vahvemmat lihakset estävät tehokkaasti virtsankarkailua ja auttavat palautumista synnytyksen jälkeen.

Smartballs DUO -kuulat ovat yhdessä painavammat kuin yksittäinen UNO-kuula, joten ne tarjoavat hieman kovemman vastuksen harjoitteluun.

Kuulien asettaminen paikalleen helpottuu, jos käytät niiden kanssa tipan vesipohjaista liukuvoidetta. Työnnä kuulat paikalleen ja jännitä lihakset niiden ympärillä. Pidä niitä jännittyneinä hetken aikaa ja sitten rentouta ne. Toista harjoituksia n. viiden minuutin ajan. Jos käytät geishakuulia ensimmäistä kertaa, on hyvä harjoitella niiden käyttöä ensin makuuasennossa.

Kun olet tarpeeksi vahva, voit kävellä ympäriinsä Smartballs-kuulien kanssa. Voit tehdä päivittäisiä askareita samalla kun harjoitat lantionpohjan lihaksia.

Smartballs DUO -kuulat on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista. Kuulien sisällä on pienemmät pallot, jotka pyörivät liikkuessasi. Pallojen painopisteen vaihtelu liikkeen tahdissa laittaa lantionpohjan lihakset kunnolla töihin.

Kuulissa kiinni olevalla narulla on helppo vetää kuulat ulos. Käytön jälkeen puhdista tuote Fun Factoryn omalla puhdistussuihkeella.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
HALKAISIJA: 3,6 cm.
PITUUS: Noin 17 cm, josta kuulat 10 cm.
PAINO: 72 g.
VESITIIVIS: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Lopputulos
Laadukkaat kuulat Fun Factoryn tapaan erittäin laadukkaat kuulat. Paino on sopiva synnyttäneelle naiselle, joka on kuitenkin treenannut jonkun verran. Erittäin kivat myös muissa leikeissä, sisäisten pallojen värinä tuntuu uskomattoman voimakkaalta ;)
Ainoa miinus tulee hieman heikon oloisesta kiinnityksestä narujen kohdalla. Pelottaa vetää kunnolla palloja samalla lihaksia jännittäen, ettei naru katkea.
5 4 1

Olet antamassa arviosi: Fun Factory Smartballs DUO Geishakuulat -TESTIVOITTAJA

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *