Icicles No 24 Lasidildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Icicles No 24 Lasidildo

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

66,90 €

  Kuvaus

  Kauniin vaaleanpunainen Icicles No 24 Lasidildo on toiselta puoleltaan nystyröity ja toiselta juomutettu, joten se tarjoaa nautinnollista lisästimulaatiota liikutellessasi sitä edestakaisin.

  Dildo muistuttaa muodoltaan kieltä tai lonkeroa, ja sen toisessa päässä on pyöristetty kahva, josta sitä on helppo ohjailla.

  Dildo on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Pese se lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella tai laita se vain astianpesukoneeseen.

  Voit lämmittää tai viilentää dildoa ennen käyttöä asettamalla sen vesihauteeseen tai jääkaappiin n. 10 minuutiksi. Kokeile kuitenkin lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle.

  Tiedot

  MATERIAALI: Sirpaloitumaton lasi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
  PITUUS: 15,3 cm.
  YMPÄRYSMITTA: 9,9 cm.
  PAINO: 305 g.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kaunis ja toimiva. Äärettömän kaunis, täähän on kuin karkki! Tuli laadukkaan näköisessä paketissa ja hyvin suojattuna, joten ei tarvii pelätä että tulee rikkinäisenä postista perille. Ei ollut ihan niin iso mitä aluksi toivoin, mutta muotoilu on sen verran hyvin toteutettu että ei tähän mitään enempää sittenkään tarvitse. Alussa piti vähän opetella, sillä tällä on todella helppo painaa värkin etuseinämää liikaa niin että se tekee kipeää, ne nystyrät todellakin nimittäin tuntuu. Tästä tuli heti uusi suosikki, joka todellakin tulee olemaan ahkerassa käytössä.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Icicles No 24 Lasidildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: