Icicles No 47 Lasinen Anustappi Kuulilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Icicles No 47 Lasinen Anustappi Kuulilla

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

15,90 €

  Kuvaus

  Upea Icicles No 47 Lasinen Anustappi Kuulilla on allergiaa aiheuttamaton ja erittäin kestävä.

  Tämä elegantti anustappi on erinomainen valinta kenelle tahansa, joka arvostaa korkeaa laatua, estetiikkaa ja tehokasta anaalistimulaatiota. Se kestää hyvin myös rajumpaa käyttöä.

  Anustappi muodostuu kolmesta erikokoisesta kuulasta. Niistä pienin on halkaisijaltaan 1,9 cm, keskikokoinen 2,6 cm ja suurin 3,1 cm. Lisäksi tapin pohjassa on stopperina toimiva levike, joka pitää tapin turvallisesti paikallaan.

  Icicles-anustappi on valmistettu sirpaloitumattomasta lasista, joka on täysin sileää. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Voit käyttää joko vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

  Lasinen tappi mahdollistaa myös lämpötilaleikit. Voit lämmittää tai viilentää tappia ennen käyttöä asettamalla sen vesihauteeseen tai jääkaappiin n. 10 minuutiksi ennen käyttöä. Kokeile lämpötilaa kuitenkin ensin esim. käsivarren iholle.

  Tappi on todella helppo puhdistaa joko lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella tai astianpesukoneessa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Puhallettu lasi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 11 cm, josta 10 cm sisään asetettavaa.
  LEVEYS: 1,9-3,1 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Ihana peppulelu Lasi on materiaalina huumaava, liukkautensa ja kovuutensa ansiosta. Tappi on helppo laittaa paikalleen ja kiitos riittävän suuren ankkuriosan, ei luiskahda vahingossa kokonaan sisään. Ankkurin ja pallon välimatka on myös riittävän suuri, joten tappi todellakin pysyy paikoillaan.

  Vaatteiden alla pidettäväksi tämä ei aivan täysin sovellu, ankkuri on hiukan suurikokoinen, joten mukavuus kärsii. Siihen käyttöön tämä ei toki ole tarkoitettukaan. Petileikkeihin tai yhden illankin kestävään piilopitämiseen kyllä soveltuu erittäin hyvin, eikä ole vielä epämukava.

  Tämä soveltuu hyvin käytettäväksi myös "tavallisena" dildona ja etupuolella vaatteiden alle jätettynä toimii huomattavasti paremmin. Pieni hauska lisämauste esim. leffailtaan - puoliso oli erittäinkin valmis poistumaan kesken elokuvan hotellin puolelle..

  Tappi on myös mukavan kokoinen ja kolme erikokoista palloa helpottavat sisäänlaittoa ja kiusoittelua. Tämän avulla on helppo saada kohde rentoutumaan ja odottamaan lisää sisälleen. Kokoa on kuitenkin tarpeeksi, joten tämä ei jää kuitenkaan huomaamatta, mutta ei kuitenkaan liikaa, joten tämän voi jättää paikalleen yhdynnän ajaksi. Ja tuntuu muuten höpöltä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mahtava Täytyy sanoa että mahtava on. Lasi on mahtava materiaali. Oon käyttäny nyt pari päivää. Mahtava tapa tuoda arkielämään se pieni lisäpotku jännitystä.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Icicles No 47 Lasinen Anustappi Kuulilla

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *