Butt Plug

Butt Plug on useimpien ensikosketus anaalistimulaation kiihottavaan maailmaan. Plugeja on saatavilla monessa eri koossa, joista kannattaa valita itselleen sopivin kokemustasosta ja mieltymyksistä riippuen. Materiaalit vaihtelevat pehmeistä koviin. Löydä laajasta valikoimastamme omat suosikkisi ja nauti!

Olet nähnyt 48 yhteensä 171 tuotteesta
Näytä lisää

Butt Plug on anaalistimulaation kulmakivi

Mikä oikein on Butt Plug?

Butt Plug, eli kotimaisittain anustappi, on yleensä kartion muotoinen tappi, jonka pohjassa on stopperina toimiva levike. Yleensä se on aivan ensimmäinen anaalistimulaatioon hankittu seksilelu, sillä se on äärimmäisen helppokäyttöinen. Butt Plugeja on saatavilla monessa eri koossa aivan pikkuruisista aloittelijatapeista valtaviin extreme-versioihin, ja valmistusmateriaalitkin vaihtelevat pehmeistä silikoni- tai kumitapeista koviin lasi- tai metallitappeihin. Yleensä tapin pää kapenee kärkeä kohti ja on pyöristetty, sillä silloin se on helpointa asettaa paikoilleen, mutta myös sellaisiakin versioita on olemassa, joissa tappi levenee kärkeä kohti. Niitä ei kuitenkaan suositella aloittelijakäyttöön.

Butt Plug -tyyppisessä tapissa on aina tärkeää olla levike pohjassa, sillä se pitää plugin turvallisesti paikallaan käytön aikana ja estää sitä imeytymästä kokonaan anuksen sisään. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota tapin “kaulaan”, eli kapeampaan osaan heti leveimmän kohdan ja stopperiosan välillä, sillä omasta anatomiasta riippuen sen kannattaa olla joko kapeampi tai leveämpi käyttömukavuutta ajatellen. Tappi pysyy paikallaan sulkijalihaksen voimalla, ja jos kaula on kovin leveä, sulkijalihas ei pääse supistumaan mukavasti tapin ympärille, jolloin plugi saattaa lipsahtaa ulos esim. yhdynnän aikana. Kuten seksileluissa yleensäkin, omaan anatomiaan parhaiten sopivat tuotteet löytää kokeilemalla, joten kannattaa lähteä testaamaan Butt Plugeja ennakkoluulottomasti.

Millainen minun pitäisi valita itselleni?

Butt Plugia valitessa ensin on mietittävä omaa kokemustasoa. Jos olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa anaalistimulaatiota, hanki pehmeästä materiaalista valmistettu aloittelijatappi, kuten esim. Baseks Aloittelijan Anustappi. Se on pienikokoinen silikonitappi, jossa on sopivan kapea kaula, jotta se istuu mukavasti paikoillaan käytön aikana. Jos haluat mieluummin imukuppipohjaisen version, joka mahdollistaa kädet vapaaksi jättävän stimulaation, Sinful Slim Pieni Anustappi on erinomainen valinta. Vähän kokeneemmalle käyttäjälle suosittelemme Sinful BumBum Silikonista Anustappisettiä, sillä se sisältää kolme erikokoista Butt Plugia, joilla pääsee kokeilemaan myös täyttävämpää stimulaatiota sitten kun siltä tuntuu. Kokeneempien käyttäjien kannattaa kokeilla myös erilaisia materiaaleja, sillä siten pääsee kokeilemaan erityyppistä stimulaatiota. Silloin lasista tai metallista valmistettu tappi voi hyvinkin tulla kysymykseen, mikä mahdollistaa myös lämpötilaleikit, eli plugin viilentämisen tai lämmittämisen ennen käyttöä.

Jos tavalliset tapit on käyty läpi ja kaipaat uudenlaisia tuntemuksia, anaalivibraattori on erinomainen seuraava askel. Vibraattorilla varustettuja Butt Plugeja on saatavilla runsaasti ja osassa niistä on myös joko langallinen tai langaton kaukosäädin. Kauko-ohjattavat versiot ovat erinomainen valinta parileikkeihin, sillä voit antaa kaukosäätimen kumppanisi käsiin ja keskittyä omaan nautintoosi. Kokemus on takuulla todella herkullinen teille molemmille.

Miten sitä oikein käytetään?

Anaalistimulaatiossa kaiken A ja O on runsaan liukuvoiteen käyttö, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Leluja käyttäessä kannattaa pitää perussääntönä mielessä se, että silikonilelun kanssa ei suositella käytettäväksi silikonipohjaista liukuvoidetta, sillä se voi vahingoittaa lelun pintaa. Valitse Butt Plugisi materiaaliin parhaiten sopiva, paksu anaaliliukuvoide, sivele sitä runsaasti sekä itse tapin pinnalle että anuksen ulko- ja sisäpuolelle ja sitten kun tunnet itsesi rennoksi ja valmiiksi, tapin voi viedä varovasti paikalleen. Jos sisään laittaminen tuntuu vaikealta tai jopa kivuliaalta, on se merkki siitä, ettei anus ole vielä tarpeeksi rento ja valmis, joten silloin on hyvä pitää taukoa ja keskittyä esileikkiin. Ylipäänsä anaalistimulaatio on parhaimmillaan jo valmiiksi kiihottuneessa tilassa, joten se on hyvä lisä itsetyydytykseen tai seksileikkeihin kumppanin kanssa.

Butt Plug on siitä hauska ja monipuolinen lelu, että se soveltuu niin itsetyydytykseen kuin yhdyntäänkin. Anuksessa on valtava määrä erittäin tuntoherkkiä hermopäätteitä, joiden stimulointi tuntuu monesta kiihottavalta - ja vaikkei heti aluksi tuntuisikaan, siihen voi opetella. Plugi on nautinnollinen lisä perinteiseen itsetyydytykseen seksileluilla tai ilman, ja se sopii käyttäjille sukupuolesta riippumatta. Yhdynnän aikana sen käyttö voi vahvistaa orgasmia aivan odottamattomalla tavalla, mikä tuo seksiin uuden ulottuvuuden. Miehillä sopivan muotoinen anustappi hieroutuu myös eturauhasta vasten, mikä saa parhaimmillaan aikaan räjähtävän kliimaksin.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi