Anustapit miehille

Anustapit sopivat täydellisesti ensiaskeleeksi anaalistimulaation nautinnolliseen maailmaan. Leveä kanta tekee siitä erittäin turvallisen, sillä sen avulla tappi pysyy tukevasti paikallaan. Osassa tapeista kanta on levennetty, kun taas toisissa kantaan on kiinnitetty naru tai pidike, jotta tappi voidaan poistaa helposti. Valikoimastamme löytyy monenkokoisia ja -muotoisia sekä erilaisista materiaaleista valmistettuja anustappeja miehille, joista löytyy sopivia sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Anal Fantasy Collection (4)
B Swish (1)
B-Vibe (4)
Baseks (6)
CalExotics (3)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Crystal Jellies (1)
Doc Johnson (4)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Fun Factory (5)
Happy Rabbit (5)
Icicles (4)
Kiotos (1)
Laid (1)
Lovense (1)
Malesation (1)
Marc Dorcel (1)
Master Series (3)
Mixed (3)
Nexus (1)
Nexus (1)
Ohmibod (1)
Oxballs (1)
Perfect Fit (5)
Rosebuds (1)
Sevencreations (1)
Sinful (20)
Size Matters (1)
Spartacus (2)
Tantus (2)
Vixen (2)
You2Toys (5)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 102 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 102 tuotteesta
Näytä lisää

Anustappi miehelle - koe upeaa nautintoa

Miksi anustappi nimenomaan miehelle?

Tiesitkö, että miehenä sinulla on aivan erinomaiset edellytykset saada todella intensiivisiä orgasmeja anaalistimulaation avulla? Miehet ovat nimittäin niin onnekkaita, että heillä on mahdollisuus nauttia eturauhasorgasmeista. Monet vertaavat näitä syviä, vavahduttavia kokemuksia naisen G-pisteorgasmiin, mutta monilta ne jäävät myös kokematta aivan suotta.

Anuksessa ja sen ympäristössä on useita tuhansia hermopäätteitä, jotka jäävät usein huomiotta niin seksin kuin itsetyydytyksenkin aikana. Voi toki olla, että olet kokeillut stimuloida itseäsi anaalisesti sormen avulla tai kenties kumppanisi on tehnyt sen puolestasi vaikkapa suuseksin aikana. Jos tämä kuulostaa tutulta, tiedät jo varsin hyvin, että se voi tuntua aivan fantastiselta. (Ja jos et, niin nyt tiedät.) Mieti siis, kuinka hyvältä anustappi miehelle voi tuntua, sillä sen avulla pääset stimuloimaan niin anusta kuin eturauhastakin. Ja jos olet jo kokeillut anaalileluja aiemminkin, tarjolla on myös esim. miesten anaalidildoja, joilla saat aiempaa täyttävämpää stimulaatiota.

Valitse laajasta valikoimasta

Jos haluat kokeilla anaalistimulaatiota, anustappi on ehdottomasti hyvä aloituspiste. Pienikokoinen tappi on helppo asettaa paikoilleen, tuntuu miellyttävältä käytössä ja on täysin turvallinen, sillä sen pohjassa oleva levike estää sitä imeytymästä liian syvälle. Sinfulilta löydät miehille sopivia anustappeja monessa eri koossa, joten tarjolla on jotain niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Lisäksi materiaalivalikoimaa on runsaasti, joten voit valita pehmeistä, jämäkämmistä ja kovista tapeista.

Saatavilla on myös erityisiä pakettiratkaisuja, jolloin saat esim. kolme erikokoista tappia kerralla ja joskus mukana on myös liukuvoide ja anaalisuihku, jolloin sinulla on kaikki tarvittava kerralla. Erikokoisten tappien avulla on helppo lisätä haastetta pikkuhiljaa, jolloin pääset nauttimaan myös voimakkaammasta stimulaatiosta. Aluksi kannattaa kuitenkin pysytellä pienemmissä tapeissa, sillä anaalistimulaatio voi tuntua ensimmäisillä kerroilla yllättävänkin voimalliselta kokemukselta. Toki jos sinulla on aiempaa kokemusta, kannattaa investoida tappiin, joka vastaa omaa kokemustasoasi.

Leiki yhdessä kumppanisi kanssa

Vaikka se voi tuntua vähän rajat ylittävältä aluksi, voimme vain suositella, että otat kumppanisi anaalileikkeihin mukaan. Et nimittäin ole ainoa, joka voi saada ihanaa nautintoa anustappien avulla. Kumppanisi voi nauttia stimulaatiosta itsekin tai vähintäänkin siitä, että hän pääsee seuraamaan sinun reaktioitasi uudenlaiseen nautintoon. Anustapit tuovat myös uuden ulottuvuuden yhdyntään, sillä niitä voi käyttää samanaikaisesti, jolloin useammat erogeeniset alueet saavat stimulaatiota samalla kertaa.

Löytäkää yhdessä teille molemmille sopivat vaihtoehdot tai hanki sopiva tappi tuhmaksi yllätykseksi seuraavaa treffi-iltaa varten. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että anustappeja käyttäessä ja ylipäänsä anaalistimulaatiota kokeillessa laadukas anaaliliukuvoide on erittäin tärkeässä asemassa, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Lisäksi rauhallinen ja varovainen eteneminen on avainasemassa kun pyritään onnistuneeseen kokemukseen. Nauttikaa pitkästä, rauhallisesta esileikistä, joka sisältää muitakin elementtejä, niin kokemus on varmasti miellyttävä molemmille.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi