Juuttiköysi Bondageen 100 m
Juuttiköysi Bondageen 100 m
99,99 €
Juuttiköysi Bondageen 100 m  1
Juuttiköysi Bondageen 100 m  2
Juuttiköysi Bondageen 100 m  3

Juuttiköysi Bondageen 100 m

4.0 (1)
Saatavilla 4.6.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
99,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Juuttiköysi Bondageen (100 m) on laadukas köysi, joka sopii erinomaisesti shibariin, kinbakuun ja muihin sidontaleikkeihin.

Koe alistuneisuutta, hallintaa, luottamusta ja yhteenkuuluvaisuutta osana bondagen lumoavaa maailmaa.

Monet bondage-harrastajat suosivat juuttiköyttä, sillä se tunnetaan kestävyydestään, joustavuudestaan ja miellyttävästä tuntemuksesta ihoa vasten, jolloin saat kaiken irti leikeistä.

Tämän köyden valmistukseen käytetty juuttilajike on nimeltään "Tossa", joka tunnetaan pitkistä kuiduistaan ja ruskehtavasta tai beigestä väristä. Köysi on kolmisäikeinen ja halkaisijaltaan 6 mm.

Juuttiköysi on täysin luonnollista ja käsittelemätöntä. Ennen käyttöä se kannattaa käsitellä rasvalla, mehiläisvahalla tai öljyllä kuitujen vahvistamiseksi ja estääksesi köyttä nukkaantumasta.

Köysi on pituudeltaan peräti 100 m, joten voit säätää sen pituutta miten haluat.

Tiedot

MATERIAALI: Juutti.
PITUUS: 100 m.
HALKAISIJA: 6 mm.
LAJIKE: Tossa.
KÄSITTELY: Käsittelemätön.

TUOTENUMERO: 21237.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Hyvää laatua rahalle

Ostin tämän 6 mm paksun köyden, koska tätä juuttiköyttä on vaikea löytää paikallisesti maksamatta siitä paljon. Sinful myy sen erittäin hyvällä hinnalla. Kaiken kaikkiaan sain paljon enemmän kuin 100 m köyttä tässä nipussa (lähempänä 120 m), mutta siinä oli myös liitos (tosin vain yksi). Jos ostat tämän köyden, otahuomioon, että se on käsiteltävä ennen käyttöä (halvin menetelmä on mineraaliöljy) ja se tulee leikata sopivan pituiseksi. Muista myös, että noin 30 cm köydestäon hävitettävä, jos siinä on liitos. Liitos ei ole turvallinen käyttää, ei ripustaa ketään roikkumaan siitä sidonnan aikana, eikä tarpeeksi vahva shibariinlattiatasolla. Kaiken kaikkiaan hyvä köysi, jossa on enemmän kuin tarpeeksi pituutta koko shibari-käyttöön tarkoitettuun köysisarjaan. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi