Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Eroottiset Sidontavälineet

Jos haluatte kokeilla hellää bondagea, tältä sivulta löydätte monenlaisia eroottisia sidontavälineitä sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille. Valikoimassamme on erilaisia sidontaköysiä, -nauhoja ja käsirautoja. Tälle sivulle on koottu mm. pehmeistä materiaaleista kuten silkistä, satiinista ja plyysistä valmistetut sidontavälineet, jotka ovat erityisen sopivia hellään bondageen. Eroottiset sidontavälineet tuovat uuden, nautinnollisen ulottuvuuden seksielämäänne.

Eroottiset sidontavälineet mausteeksi makuuhuoneeseen

Eroottiset sidontavälineet viettelevään illanviettoon

Ikävystyttääkö ajatus hellästä romantiikasta, kevyestä sivelystä ja hitaasta, lempeästä rakastelusta? Ei sillä, että niissä olisi mitään vikaa, mutta aina välillä vaihtelu virkistää. Onneksi eroottisten sidontavälineiden avulla on helppoa tuoda särmää seksielämään. Olipa mielessäsi sitten satiiniset sidontanauhat, nahkakahleet, pehmeät köydet tai metalliset käsiraudat, tästä kategoriasta löydät monenlaiset eroottiset sidontavälineet, joilla saa juuri sopivasti jännitystä makuuhuoneen puolelle.

Hellästä bondagesta on mahdotonta puhua mainitsematta Fifty Shades of Grey -ilmiötä, sillä se todella toi BDSM-seksin kaiken kansan tietoisuuteen. Kirjojen ja elokuvien myötä kinkyjen tuotteiden myynti räjähti, sillä yhtäkkiä kaikkia kiinnosti kokeilla sidontaleikkejä ja ehkä jopa myös piiskausta ja muita kipuleikkejä. Fifty Shades -sarjan luomista BDSM-mielikuvista voi olla montaa mieltä, mutta kiistämätön totuus on se, että sen ansiosta bondage ja SM-leikit ovat suositumpia ja myös yleisesti hyväksytympiä kuin koskaan. Se on inspiroinut ihmisiä kokeilemaan sellaisiakin asioita, jotka olisivat aiemmin saattaneet tuntua aivan liian rajoja rikkovilta ja Fifty Shades of Greyn inspiroimia seksileluja löytyy jo monista makuuhuoneista.

Hellää bondagea ja sidontaa

Kun puhutaan hellästä bondagesta ja eroottisista sidontavälineistä, ajatellaan lähinnä BDSM:n kevyimmästä päästä löytyviä leikkejä ja leluja. Eli toisin sanoen sellaisia tuotteita, jotka sopivat ensimmäistä kertaa kinkyjä leikkejä kokeileville. Sidontaleikit voivat aivan mainiosti olla kevyt mauste muuten täysin “tavallisessa” seksielämässä, eikä kaikkia kiinnosta edetä yhtään sen pidemmälle. Toiset taas saattavat saada hellästä bondagesta kipinän lähteä tutustumaan rajumpiin leikkeihin ja löytää sitä kautta aivan uusia puolia omasta seksuaalisuudestaan. Perusasiat ovat kuitenkin kaikentasoisille leikkijöille samat.

Pohjimmiltaan kaikessa bondagessa on kyse valtaleikeistä, sillä yksi osapuoli sitoo ja toinen on sidottavana. Sidottava osapuoli antautuu leikeissä toisen armoille, vaikka kyse ei olisi mistään sen kummemmasta kuin pehmeistä kahleista ranteiden ympärillä. Siksi sidontaleikkejä harkitessa on tärkeää ensin jutella asiasta perusteellisesti, jotta teille on selvää, mihin rajat vedetään. Sopikaa etukäteen myös turvasanasta, jolla kumpi tahansa osapuoli voi lopettaa leikin tarvittaessa. Turvasanaksi kannattaa valita joku sellainen sana, joka ei liity tilanteeseen muuten mitenkään, jotta sitä ei tule sanottua vahingossa. Ja jos jompikumpi sen sanoo, tilanne on lopetettava välittömästi ja sen jälkeen on hyvä keskustella siitä, mikä tilanteessa kävi ahdistavaksi.

Millaisia tuotteita kannattaisi valita?

Eroottiset sidontavälineet voi jakaa karkeasti muutamaan eri tuotetyyppiin, joista satiiniset sidontanauhat ja erilaiset kahleet ovat varmasti helppokäyttöisimpiä. Sidontanauhojen päässä on pienet lenkit, joista nauhan voi vetää läpi ja sen jälkeen kiristää ranteen tai nilkan ympärille. Toisen pään voi sitoa vaikka sängynpäähän. Kahleet puolestaan kiinnitetään paikoilleen soljella tai tarranauhalla, minkä jälkeen leikit voivat alkaa.

Jos olette valmiita hieman haastavampiin leikkeihin, voitte valita käyttöön käsiraudat, bondage-teipin tai bondage-köyden. Käsiraudat tuntuvat viileiltä ja kovilta ihoa vasten, mutta niiden kiinnittäminen on helppoa. Bondage-teippi tarttuu vain itseensä, joten sen avulla on helppoa teipata ranteet tai nilkat yhteen ilman että irroitusvaiheesta tulee kivulias, sillä teippi ei jätä minkäänlaisia tarrajälkiä ihoon eikä revi ihokarvoja irti. Bondage-köysi puolestaan vaatii sitojalta enemmän, sillä sitä käyttäessä olisi hyvä osata bondage-solmujen perusteet.

Eroottiset sidontavälineet kannattaa valita oman kokemustason ja mieltymysten perusteella. Silloin saatte varmasti mieluisat tuotteet, joiden käyttö tuntuu luontevalta. Jos kaipaatte lisätietoja valikoimamme tuotteista, kannattaa ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, jossa olemme aina valmiina auttamaan.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful