Kiotos Ball Stretcher Teräksinen Kivespaino

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Kiotos Ball Stretcher Teräksinen Kivespaino

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

52,90 €

  Kuvaus

  Kiotos Ball Stretcher Teräksinen Kivespaino on kiihottava seksilelu miehille, jotka kaipaavat nautinnollista puristusta kiveksilleen. Nk. ball stretcher tai kivespaino venyttää kiveksiä painollaan vetäen niitä alaspäin.

  Kivespaino pääsee täysiin oikeuksiinsa erityisesti juuri orgasmin kynnyksellä. Normaalisti kivekset nousevat aivan vartaloon kiinni ennen orgasmia, mutta kivespainoa käytettäessä sen paino puskee kiveksiä alaspäin, jolloin vartalon on tehtävä tavallista enemmän töitä saadakseen kivekset nousemaan. Monille lopputuloksena on tavallista paljon voimakkaampi siemensyöksy.

  Kiotos Ball Stretcher avataan ja suljetaan mukana tulevalla kuusiokulma-avaimella. Kivespaino on saatavilla kolmessa eri koossa (korkeus) riippuen siitä paljonko haluat venyttää kiveksiäsi. Kolme korkeutta ovat 30 mm (347 g), 40 mm (444 g) ja 60 mm (621 g).

  Tiedot

  MATERIAALI: Teräs.
  KORKEUS: 30, 40 tai 60 mm.
  PAINO: 347 g, 444 g tai 621 g.
  SISÄHALKAISIJA: Noin 3,5 cm.
  ULKOHALKAISIJA: Noin 5,5 cm.
  AVATAAN: Kuusiokulma-avaimella (mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Riippakiveksille tai niitä kaipaaville Hankkimani Kiotos Ball Stretcherit, 444 grammaiset, ovat ensimmäiset kivespainoni. Minulla on kohtuullisen pitkällä riippuvat kivekset - etenkin kun on lämmin tai rentoutunut olo, joten uskalsin tilata heti nämä keskikokoiset painot, joiden korkeus on 4 cm. Aluksi luulin yliarvioineeni ominaisuuteni, koska painojen kiinnittäminen ei millään tuntunut onnistuvan: nahka jäi väliin ja kivespussin venyttäminen oli tuskaa. Lämmittämällä painot (esim. patterin päällä) ja käyttämällä hiukan liukuvoidetta kiinnitys kuitenkin onnistui lopulta melko helposti. Ensin ensimmäinen pultti kierteille ja sitten toinen pultti, ja samalla nahat välistä vetäen pultteja kiristäessä. Painojen kiinnittämisestä on turha haaveillakaan, mikäli kivekset ovat tiukasti ylhäällä. Painot ovat hyvän ja laadukkaan näköiset. Parasta on, että ne tuntuvat mukavilta ja antavat sen raskaan fiiliksen - kuin pässi tai sonni olisi. Odotukseni täyttyivät hyvin. Housuissakin painot ovat melko huomaamattomat. Lentomatkalla en kuitenkaan suosittele näitä käyttämään! ;P
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Kiotos Ball Stretcher Teräksinen Kivespaino

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *