LELO Hex Respect XL Kondomit 12 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Hex Respect XL Kondomit 12 kpl

LELO Hex Respect XL Kondomit 12 kpl

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Oletko erityisen hyvin varustettu? Respect! Siispä LELO on valmistanut suosituista Hex-kondomeistaan kookkaamman XL-version juurikin sinua ajatellen.

  Insinööritiimi käytti kokonaiset seitsemän vuotta kehittääkseen mullistavan teknologian, jonka avulla Hex-kondomit on valmistettu. Kondomien sisärakenne koostuu ohuesta kerroksesta kuusikulmaisia lateksilevyjä, jotka mukautuvat käyttäjän omiin muotoihin, mahdollistavat ennenkokemattoman tuntoherkkyyden sekä tekevät kondomeista erittäin kestäviä käytössä.

  LELO Hex Respect XL -kondomit on valmistettu laadukkaasta lateksista ja niiden pinta on sileä. Niissä on säiliö ja ne on liukastettu.

  Kondomit ovat 180 mm pitkiä ja niiden halkaisija on 58 mm. Paksuudeltaan ne ovat 0,045-0,055 mm parhaan tuntoherkkyyden takaamiseksi. Pakkauksessa on 12 kondomia.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lateksi.
  SÄILIÖ: Kyllä.
  PITUUS: 180 mm.
  HALKAISIJA: 58 mm.
  PAKSUUS: 0,045-0,055 mm.
  MÄÄRÄ: 12 kpl.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Kortsujen yläluokkaa Uteliaisuus ajoi testaamaan näitä Lelon tyylikkäästi brändättyjä, mutta hintavan puoleisia uudenlaisia kondomeja. Olen aiemmin käyttänyt My-Size kortsuja sopivan koon löytämiseksi, mutta niiden paksuus ja materiaali, eivät aina tunnu aivan ideaalilta, vaikka perus kauppakortsun tuntumaltaan reilumman ympärysmitan ansiosta voittavatkin.

  Hexit ovat paksuudeltaan selvästi My-Sizeja ohuempia ja, kuten mainostettua, sen kyllä tuntee. Kondomit tuntuvat materiaaliltaan laadukkaammilta heti avatessa ja ovat helppoja rullata päälle. Yhdynnässä tuntoherkkyys on aivan muuta tasoa, kuin muilla kokeilemillani isompikokoisilla kondomeilla.

  Mitään muuta kritisoitavaa näistä on vaikea keksiä, kuin korkean puoleinen hinta.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Hex Respect XL Kondomit 12 kpl

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *