Suuret Kondomit

Jos tavalliset kondomit tuntuvat liian kireiltä ja menevät pahimmassa tapauksessa käytön aikana rikki, kannattaa ehdottomasti tutustua suurten kondomien valikoimaamme. Suuret kondomit ovat sekä pidempiä että leveämpiä kuin tavalliset kondomit. Kiinnitä huomiota erityisesti kondomin halkaisijaan, sillä se vaikuttaa istuvuuteen kaikista eniten.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Beppy (1)
Durex (1)
EXS (1)
Fair Squared (1)
Glyde (1)
Lelo (1)
Manix (1)
My-Size (1)
Pasante (2)
Protex (1)
RFSU (1)
Skins (3)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 16 tuotetta

Suuret kondomit kookkaammille peniksille

Tuntuuko peruskondomi liian tiukalta?

Kondomeja on saatavilla todella helposti. Niitä myydään jokaisessa ruokakaupassa, kioskissa, apteekissa ja saapa niitä ilmaiseksi joiltain terveysasemiltakin, kesäfestareista puhumattakaan. Kondomi on kaikista ehkäisymenetelmistä ainoa, joka suojaa ei-toivotun raskauden lisäksi myös sukupuolitaudeilta, joten se on ehdoton varuste aina kun harrastat seksiä uuden kumppanin kanssa. Vaan mitä tehdä, jos ne helposti saatavat peruskondomit ovatkin sinulle väärää kokoa? Liian pieni kondomi on parempi vaihtoehto kuin kondomin pois jättäminen, mutta väärän kokoisessa kondomissa on aina rikkoutumisvaara, eikä käyttökokemus ole muutenkaan paras mahdollinen. Siksi kannattaa satsata suureen kondomiin.

Hyvin varustelluista erotiikkakaupoista löydät aivan varmasti tarpeitasi vastaavan suuren kondomin, ja tästä hyvänä esimerkkinä on Sinful. Suurten kondomien kategoriastamme löydät kaikki tunnetuimmat brändit sekä useita kenties vähän tuntemattomampia, joista jokainen kuitenkin valmistaa erittäin laadukkaita kumeja. Pasante, Durex, RFSU ja Protex ovat varmasti useimmille tuttuja, mutta kannattaa tutustua myös muihin tuotemerkkeihin, sillä sieltä voi löytyä yllättävän hyviä vaihtoehtoja.

Suuret kondomit - onko niissä eroja?

Kun valitset itsellesi kondomia, sen istuvuus on kaikki kaikessa. Lisäksi kannattaa miettiä sellaisia ominaisuuksia kuin materiaalin paksuutta sekä sitä, onko pinta valmiiksi liukastettu. Ja tietenkin itse materiaali on otettava huomioon, sillä lateksikondomit (eli ne kaikista yleisimmät) eivät sovi lateksiallergiasta kärsivälle - ja vaikket itse olisikaan allergikko, ehkä uusi kumppanisi on? Kun valitset itsellesi suurta kondomia, kiinnitä erityistä huomiota sen halkaisijaan, sillä se on mitoista merkityksellisin. Pituuteen kannattaa toki kiinnittää huomiota, jos peniksesi on erityisen pitkä, mutta useimmiten istuvuus on nimenomaan halkaisijasta kiinni.

Suurten kondomien halkaisija asettuu yleensä välille 5,5 - 6,0 cm. Pituus puolestaan on useimmiten välillä 19 - 21,5 cm. Kondomit valmistetaan joustavista materiaaleista, joten ne antavat tietenkin jonkin verran periksi. Niinpä vaikka kumin mitat eivät vastaisi täydellisesti erektiosi kokoa, vasta sen kokeileminen antaa sinulle lopullisen vastauksen. Ja kyllä, suuria kondomeja kannattaa sovittaa, jotta löydät niistä sinulle parhaan vaihtoehdon.

Vinkkejä kumin käyttöön

Monien käsitykset kondomien käytöstä rajoittuvat koulun seksivalistukseen ja omiin käyttökokemuksiin. Kumin käytöstä ei juurikaan puhuta edes kavereiden kanssa, eikä sitä juuri näe TV:ssä tai elokuvissa. Ehkä vakituisessa parisuhteessa asiaa käsitellään eniten, koska useimmille ehkäisy on varsin tärkeää parisuhteessa, mutta vakisuhteessa kondomi ei välttämättä valikoidu pääasialliseksi ehkäisymuodoksi, vaan käytössä on joku muu vaihtoehto. Mistä siis saada tietoa kortsujen fiksusta käytöstä?

No tietenkin erotiikkaan erikoistuneilta kaupoilta. Varsinaiset kondomin käyttöohjeet saat vähintäänkin itse tuotepakkauksesta, ja kumin päälle pukemista kannattaa harjoitella etukäteen, jos siitä ei ole aiempaa kokemusta. Mutta kondomin käytöstä saa huomattavasti tavallista miellyttävämpää kummallekin osapuolelle, kun lisäät sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta ennen kuin alatte tositoimiin. Myös kondomin kärjen sisäpuolelle voi puristaa pisaran verran samaista liukkaria ennen kuin rullaat sen paikoilleen peniksen päälle, sillä se saa kondomin tuntumaan miellyttävämmältä sinulle. Huolehdi vain, ettet liukasta sisäpintaa liikaa, jotta kortsu ei pääse liukumaan päältä pois käytön aikana.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi