Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksilelujen Tarvikkeet

Valikoimastamme löydätte monia erilaisia seksilelujen tarvikkeita, jotka parantavat niiden käyttökokemusta ja lisäävät niiden käyttöikää. Tältä sivulta löytyy tehokkaat ja hellävaraiset seksilelujen pesuaineet, monenlaiset paristot ja latausjohdot, nukkaamattomat pussit seksileluillenne ja paljon muuta.

Myydyimmät tuotteet

Laaja valikoima erilaisia seksilelujen tarvikkeita

Mitä kaikkea seksilelujen tarvikkeet oikein ovat?

Olemme koonneet tähän kategoriaan monenlaisia seksilelujen tarvikkeita, jotta niiden löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Mutta millaisista tuotteista on oikein kyse? Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat seksilelujen tarvikkeet, jotta voit huolehtia leluistasi mahdollisimman hyvin ja sitä kautta pidentää niiden käyttöikää. Toisin sanoen täältä löydät mm. seksilelujen puhdistukseen sopivat tuotteet sekä erilaiset säilytysratkaisut. Kun pidät hyvää huolta leluistasi, ne ovat aina käyttövalmiina odottamassa oikeaa hetkeä, ja oikein säilytettyinä ne pysyvät sekä hyväkuntoisina että piilossa uteliailta katseilta.

Kategoriasta löytyy lisäksi kaikkiin kauppamme paristokäyttöisiin leluihin sopivia paristoja sekä monia latureita ja USB-latausjohtoja suosittuihin ladattaviin tuotteisiin, jos alkuperäinen laturi on päässyt hukkumaan. Niiden avulla vältyt hankkimasta kokonaan uutta tuotetta, jos pelkkä latausjohto on hukassa. Ja kaiken muun hyvän lisäksi sivulta löytyy kondomeja, jotka ovat varsin tarpeellisia välineitä monille, vaikka eivät sinänsä suoraan liitykään seksileluihin. Vaan voipa niitä käyttää lelujenkin kanssa, jos haluat säästyä sotkulta nauttiessasi vaikkapa suosikkiseksinukestasi.

Pidennä käyttöikää säilytyksellä ja puhdistuksella

Uutta penisrengasta, anustappia tai parivibraattoria ostaessa ensimmäinen ajatus ei varmaankaan ole sen huollossa tai säilytyksessä. Ne ovat kuitenkin asioita, jotka tulevat saman tien vastaan, kun tuotteen haluaa ottaa käyttöön. Intiimihygienia on tärkeää nautinnon kannalta, joten jokainen seksilelu tulee puhdistaa ennen ensimmäistä käyttökertaa ja myöskin jokaisen käyttökerran jälkeen, ja parhaiten se onnistuu nimenomaan seksilelujen puhdistukseen suunnitellulla hellävaraisella puhdistusaineella. Se ei varmasti vahingoita tuotteen pintaa, mutta puhdistaa sen kuitenkin tarpeeksi tehokkaasti, että tuotetta voi käyttää intiimialueilla. Seksilelujen tarvikkeista löytyy useita hyviä vaihtoehtoja lelujen puhdistukseen, joista voi valita oman suosikkinsa.

Myös tuotteiden säilytyksellä on väliä niiden pitkäikäisyyden kannalta. Jotkut tuotemateriaalit saattavat vahingoittua, jos ne joutuvat kosketuksiin toisten seksilelujen kanssa, joten jokainen seksilelu on hyvä säilyttää erikseen pakattuna. Parhaiten tähän tarkoitukseen sopii nukkaamattomasta materiaalista valmistettu lelupussi, joka on sopivan kokoinen leluun nähden. Se pitää lelun piilossa katseilta, suojaa sitä muilta lelulaatikon asukeilta ja sopii erinomaisesti myös matkustamiseen. Suojapussit ovat edullisia seksilelujen tarvikkeita, joten sellainen kannattaa aina hankkia uuden lelun kaveriksi, ellei sen mukana tule pussukkaa jo valmiiksi.

Seksiasusteet: Virtalähteellä on väliä

Seksilelujen tarvikkeista löytyy monia erilaisia paristoja ja latausjohtoja suosittuihin tuotteisiin. Kun pohdit seuraavaa kiihottavasti värisevää leluhankintaasi, kannattaa uhrata ajatus myös sille, mikä sen virtalähde on. Paristokäyttöisissä tuotteissa on usein hyvänä puolena tuotteen edullisuus, mutta kannattaa huomioida, että hintaa tulee ajan kanssa lisää, sillä paristot tulee aika ajoin vaihtaa. Ne eivät myöskään ole mikään kaikista ympäristöystävällisin virtalähde, sillä ne luokitellaan vaaralliseksi jätteeksi, eikä niitä saa hävittää sekajätteen mukana.

Ladattava lelu voi olla alkuun kalliimpi, mutta siihen ei tarvitse ostaa uutta virtalähdettä vähän väliä, vaan sen voi ladata näppärästi verkkovirrasta tai vaikka oman tietokoneen kautta. Useimmissa ladattavissa tuotteissa on nykyisin mukana USB-latausjohto, jonka pää on yhteensopiva esim. kännykän USB-adapterin kanssa. Adapterin voi ostaa myös erikseen, jos sellaista ei löydy kotoa valmiiksi. Jos sattuu niin ikävästi, että tuotteen mukana tullut latausjohto häviää, moniin leluihin sen voi ostaa myös erikseen täältä seksilelujen tarvikkeista, minkä jälkeen leikkejä voi jatkaa taas aina kun siltä tuntuu.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful