Kondomit

Täältä löydät valikoimamme kondomit. Piditpä sitten ohuista, tavallisista, liukastetuista, maustetuista, juomutetuista tai erityisen suurista king size -kondomeista, valikoimastamme löydät itsellesi sopivat. Ne ovat myös erinomainen vaihtoehto hormonaaliselle ehkäisylle. Lue myös Sinfulin ultimaattinen opas, joka tarjoaa valtavasti tietoa tästä upeasta ehkäisyvälineestä.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
Lateksi (72)
Luonnonkumi (4)
Polyisopreeni (3)
Polykarbonaatti (1)
Sensoprene (3)
TPR (1)
Tuotemerkki
Billy Boy (4)
Durex (11)
EXS (8)
Fair Squared (3)
Glyde (4)
LELO (1)
Mister Size (2)
MY.SIZE (2)
Pasante (12)
Protex (5)
RFSU (6)
Secura (1)
Sinful (4)
Skins (15)
SKYN (7)
Sultan (1)
Wingman (1)
Näytä kaikki 107 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 107 tuotteesta
Näytä lisää

Laadukkaat kondomit - Miten valita oikeanlaiset?

Kondomit auttavat luomaan elämyksiä

Tiedät varmasti itsekin tilanteen. Miesporukassa on yleensä vähintään muutama kaveri, jotka pudistelevat päätään ja yskivät vaivaantuneesti, kun tästä puhutaan. Kysymys voi nimittäin tuntua kuin ämpärilliseltä kylmää vettä muuten niin lupaavan illan päälle. Eli siis sellaisen illan, jolloin tunnelma on katossa ja te molemmat olette valmiita lähtemään jatkoille makuuhuoneen puolelle. Vaatteet tippuvat lattialle yksi kerrallaan jättäen jälkeenne vanan - ja sitten hän kysyy: “onko sulla kortsua?” Ja ei, eihän sinulla ole. Kondomi jäi ostamatta, ja ehkä ei käynyt mielessäkään, että juuri tänään sille olisi tarvetta. Sattuuhan sitä.

Vastaat kieltävästi tietäen hyvin, että tämän jälkeen tarjolla on tuskin enempää kuin suukko poskelle, ja tunnelma romahtaa saman tien jonnekin lattian tasolle ihan niin kuin vaatteet vielä äsken. Maaginen hetki on poissa, ja vain siksi, että kondomit jäivät hankkimatta. Vaan sopivan kokoisen ja toivotuilla ominaisuuksilla varustetun kortongin ostaminen voi olla vaikeaa - etenkin, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, tai edelliskerrasta on jo aikaa. Sinulla on takuulla roppakaupalla vastaamattomia kysymyksiä, mutta yksi asia on varmaa; tällaisten kokemusten haaskaamiseen ei kellään ole varaa. Eikä onneksi ole tarvettakaan, sillä me täällä Sinful.fi:ssä olemme valmiina auttamaan. Koko yritys sai alkunsa siitä, että halusimme auttaa ihmisiä saamaan parempia seksikokemuksia, ja miltei 10 vuoden kokemuksella meiltä löytyy takuulla tarvittavat vastaukset myös suojavälineiden hankintaan liittyen.

Miten niillä luodaan hyviä kokemuksia?

Aloitetaan sillä kaikista tylsimmällä osuudella, joka on kuitenkin varsin tärkeä. On tuskin mikään salaisuus, että kondomit ovat kaikista turvallisimpien ehkäisymuotojen joukossa. Ne suojaavat tehokkaasti sekä seksitaudeilta että raskaudelta – olettaen, että kortsu on oikean kokoinen. Sillä juurikin koko ja istuvuus ovat ne tärkeimmät asiat mitä tulee kumin valintaan. Jos se on liian suuri, se voi liukua pois päältä yhdynnän aikana, ja jos se on liian pieni, se saattaa räpsähtää rikki. Näistä kumpikin on tietenkin äärimmäisen epätoivottu tilanne.

Varsinaiseen käyttökokemukseen vaikuttaa myös se, millaisen kortsun valitsee, sillä saatavilla on todella monenlaisia. Pienten ja suurten kumien lisäksi markkinoilta löytyy esim. ohuet mallit, jotka parantavat tuntoherkkyyttä käytön aikana. Puuduttavat kondomit puolestaan parantavat miehen seksuaalista kestävyyttä yhdynnän aikana ja löytyypä markkinoilta mm. Durex Intense -kondomit, jotka tarjoavat intensiivisempiä orgasmeja. Maustetut mallit tarjoavat maukkaampia (ja samalla turvallisia) suuseksikokemuksia kumppanillesi. Erilaisten kortonkien lista on pitkä, ja siltä löytyy myös juomutetut ja vegaaniset vaihtoehdot. Onneksi sopivan tuotteen etsintä voi päättyä vaikka saman tien, sillä meiltä löydät kaikenlaiset kondomit, joiden joukossa on varmasti myös juuri sinun tarpeitasi vastaavat vaihtoehdot.

Osta suojavälineesi Sinful.fi:stä

Me täällä Sinfulilla pyrimme luomaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset edellytykset fantastisille seksikokemuksille. Pohjoismaiden suurimpana seksilelukauppana koemme, että meillä on myös suuri vastuu. Siksi työskentelemme väsymättä seurataksemme markkinoiden trendejä sekä ylläpitääksemme korkeaa asiantuntemuksen tasoa tiimissämme. Se tarkoittaa sitä, että kun soitat asiakaspalveluumme ja kysyt vaikkapa kumeista, saat asiantuntijan langan päähän, joka voi auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat kondomit. Se tarkoittaa myöskin, että tältä sivulta löydät yksinomaan markkinoiden parhaat tuotteet, jotka täyttävät korkeat laatu- ja toimivuusvaatimuksemme. Niinpä sinulla on kaikki edellytykset olla valmiina seuraavan kerran, kun tilaisuus kolkuttaa ovelle. Ainoa vaihe, missä emme voi olla avuksi, tulee siinä kohdassa kun kortsu rullataan päälle. Siinä luotamme kuitenkin sinun kykyihisi, joten ei muuta kuin tutustumaan suureen valikoimaamme uusien kokemusten perässä, ja ota vain meihin yhteyttä, jos tulee kysyttävää mieleen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi