Master Series Detained Black Restrictive Siveysvyö

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Master Series Detained Black Restrictive Siveysvyö
  • Master Series Detained Black Restrictive Siveysvyö
  • Master Series Detained Black Restrictive Siveysvyö

Master Series Detained Black Restrictive Siveysvyö

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

Kuvaus

Amerikkalaisen Master Series -tuotemerkin Detained Black Restrictive Siveysvyö on upea lisä dominanssileikkeihin, sillä sen avulla miehesi joutuu varsinaiseen piinapenkkiin.

Siveysvyö asetetaan peniksen ympärille, jossa se hankaloittaa erektion muodostumista ja saa sen tuntumaan epämukavalta. Päässä oleva aukko mahdollistaa kuitenkin sekä virtsaamisen että ejakulaation siveysvyön ollessa päällä.

Siveysvyössä on aukko myös kiveksille ja sen sisäpuoli on nystyröity, joten se stimuloi miestä käytön aikana. Mitä kiihottuneemmaksi hän tulee, sitä enemmän hän saa stimulaatiota.

Siveysvyö on valmistettu joustavasta TPR-kumista, joka tuntuu miellyttävältä päällä ja helpottaa päällepukemista. Se sopii hyvin myös pitkäkestoiseen käyttöön ja matkustamiseen. Sitä ei erota vaatteiden alta, joten salaisuutenne on helppo säilyttää.

Tyylikäs musta väri sopii kinkyihin leikkihin mainiosti. Kokonsa ja joustavuutensa puolesta siveysvyö on hyvä valinta aloittelijoille.

Tiedot

MATERIAALI: TPR.
KOKONAISPITUUS: 7,6 cm, mutta joustaa jonkin verran.
SISÄHALKAISIJA: 2,8 cm, mutta joustaa jonkin verran.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Mukavuus ja istuvuus
Kinkyys
Paras hinta/laatu/viihde suhde Olin aluksi hyvin skeptinen tästä tuotteesta sillä vaikutti epäilyttävältä halpistuotteelta. Toisin kävi. Tuote on erittäin onnistunut! Estää mainiosti erektion saamisen, pysyy hyvin paikallaan ja kohtuullisen helppo laittaa paikalleen hyvän liukuvoiteen kanssa. Ei tosin ehkä sovellu parhaiten pidempiaikaisiin alistumisleikkeihin, jossa välillä ollaan joko töissä tai muutoin ihmisten ilmoilla. Aiheuttaa sen verran pullistumaa housujen alle, että herättää huomiota. Täydellinen kuitenkin asentaa alistujalle illalla ja ilmoittaa että nyt yön aikana ei yö-/aamuseisokeista sitten nautita. Nukkumista ei nimittäin haitannut ollenkaan. Laitetaan vielä nuo testaajan strategiset pienet mitat tietoon niin jokainen voi harkita omalle kohdalleen mahdollista sopivuutta. Peniksen pituus lepotilassa 8 cm, erektiossa 12-13 cm, halkaisija erektiossa n 4,5 cm.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Master Series Detained Black Restrictive Siveysvyö

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *