Master Series Fusion Triple Imukupit
Master Series Fusion Triple Imukupit
34,90 €
Master Series Fusion Triple Imukupit  1
Master Series Fusion Triple Imukupit  2
Master Series Fusion Triple Imukupit  10

Master Series Fusion Triple Imukupit

4.4 (1)
Saatavilla 7.2.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
34,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Haaveiletko kiihottavasta stimulaatiosta vartalosi tuntoherkimmillä alueilla?

Kokeile amerikkalaisen Master Series -tuotesarjan Fusion Triple -imukuppeja nänneille, klitorikselle tai minne tahansa vartalollasi, jossa haluat nauttia kohonneesta tuntoherkkyydestä.

Kupit asetetaan iholle, ja kun ruuvaat niiden päällä olevaa osaa, kuppien sisälle muodostuu alipaine, joka lisää alueen verenkiertoa parantaen sen tuntoherkkyyttä.

Setissä on kolme pumppua, jotka on valmistettu kestävästä ABS-muovista. Imukupit sopivat itsetyydytykseen, esileikkiin sekä kiihottaviin ja kivuliaisiin aistileikkeihin.

Ihoalue kannattaa kostuttaa vedellä tai vesipohjaisella liukuvoiteella ennen kuin kupit asetetaan paikoilleen.

Tiedot

MATERIAALI: ABS-muovi.
KOKONAISPITUUS: 10 cm.
SISÄSYVYYS: 6 cm.
SISÄHALKAISIJA: 1,9 cm.
MÄÄRÄ: 3 kpl.

TUOTENUMERO: 18314.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Imee, kuin elämä olisi siitä kiinni

Minulla on ollut ennenkin kaikenlaisia imukuppeja, puristimia jne. Nämä ihmiset ovat yksinkertaisesti NIIN villejä. Kevyt karkki pohjassa ja 2 käännöstä, ja ne imevät hyvin ja perusteellisesti. Jos sinulla on tarve tai himo toiseen maailmaan, voit jatkaa kääntämistä loputtomiin niin kauan kuin kykenet. Ne on valmistettu vahvastamateriaalista, mikä viittaa laatuun ja kestävyyteen. Annan vain 4/5 tähteä, koska uskon, että ne voivat olla vielä parempia. Pikavapautin on kullan arvoinen - jos neovat olleet pitkään paikallaan voimakkaalla imulla ja saat käännät väärin, se voi sattua melkoisesti ennen kuin huomaat kääntäväsi väärään suuntaan.Kääntyvän yläosan läpi tehty reikä narua tai vastaavaa varten tekisi siitä vielä kinkymmän (toki voit sitoa narun yläosan ympärille) Ja sitten ne voisivat ollahieman lyhyempiä, koska ne vievät melko paljon tilaa. Voidaan selvästi suositella leikkimiseen yksin tai kumppanisi kanssa. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi