Stimulaatio­välineet

Täältä löydät monenlaiset stimulaatiovälineet, jotka sopivat mainiosti kiihottaviin ja kinkyihin leikkeihin. Saatavilla on monenlaisia malleja ja välineitä, mutta yhteistä niille kaikille on kuitenkin se, että ne tuntuvat samaan aikaan sekä kivuliailta että uskomattoman kiihottavilta. Kiihotusvälineet lisäävät käyttöalueen tuntoherkkyyttä, jolloin saat aivan erityisen aistillisen kokemuksen.

Myydyimmät tuotteet

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Materiaali
ABS-muovi (21)
Akryyli (4)
Alumiini (3)
Kumi (2)
Metalli (12)
Muovi (5)
PVC (5)
Rauta (3)
Ruostumaton teräs (3)
Silikoni (11)
Teräs (6)
Tuotemerkki
Bad Kitty (1)
Blue Line (1)
CalExotics (3)
Doc Johnson (3)
E-Stim (1)
Fantasy for Her (4)
Fetish Fantasy (6)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Master Series (13)
Mister B (2)
Mistress (1)
Mixed (1)
Mystim (1)
Nipplettes (2)
Obaie (6)
Ouch (3)
Rimba (2)
Sex & Mischief (1)
Shots Pumped (5)
Size Matters (2)
Spartacus (1)
Stoys (1)
Taboom (1)
Tom of Finland (1)
Twist And Suck (1)
You2Toys (6)
Näytä kaikki 79 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 79 tuotteesta
Näytä lisää

Kiihottavat stimulaatiovälineet maustavat eroottisia aistileikkejä

Stimulaatiovälineet kehon erogeenisille alueille

Ihmisen vartalo kätkee sopukoihinsa ja nipukoihinsa toinen toistaan ihanampia nautintopisteitä eli erogeenisia alueita, joita stimuloimalla voi päästä entistäkin syvemmälle tuhmiin nautintoihin. Löydät tältä sivulta kiihottavat stimulaatiovälineet, jotka tarjoavat suloisen kivuliaita ja kinkyjä palveluksia vartalosi tuntoherkimmille alueille.

Tunnetuimmat erogeeniset alueet ovat luonnollisesti sukuelimet sekä niiden ympäristö, kuten anusaukko. Nämä alueet saavat useimmiten kaipaamaansa huomiota seksin aikana ilman sen suurempia järjestelyjä, mutta jos haluat viedä oman tai kumppanisi nautinnon aivan uudelle tasolle, voit kokeilla mitä tapahtuu esimerkiksi pumppaamaalla, nipistämällä tai muulla tavoin kiusoittelemalla seksuaalisia hermopäätteitäsi. Kerromme tuonnempana lisää, minkälaiset kiihotusvälineet sopivat parhaiten maustamaan kuumia leikkejänne.

Myös kyynärtaipeiden, niskan, korvanlehtien tai jopa navan hyväileminen saattaa aiheuttaa yllättävän nautinnollisia väristyksiä kehossasi, mutta etenkin nännit ovat aivan erityisen otollinen alue aistileikkien kohteeksi. Siksi nänneille onkin kehitetty vaikka minkälaisia stimulaatiovälineitä.

Mitä kaikkea täältä löytyykään?

Tuhma tuotekokoelmamme sisältää monenlaisia ja monennäköisiä ihanan tuskallisia nänninipistimiä, joilla saa kirpeän kiihottavan otteen herkistä nipukoistasi. Ne sopivat kaikille sukupuolesta riippumatta, mutta jos tämänkaltaiset stimulaatiovälineet eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, kannattaa aloittaa kevyemmästä mallista, jonka puristusvoimaa voi säätää. Piinasta nauttiville naisille on olemassa myös samalla periaatteella toimivia klitorisnipistimiä.

Jos kaipaat hieman erityyppistä stimulaatiota, kokeile, miltä tuntuisi laittaa imukupit nänneille. Nämä oivat stimulaatiovälineet muodostavat nautinnollisen ja intensiivisen alipaineen, joka imevän tuntemuksen lisäksi kasvattaa myös alueen tuntoherkkyyttä ja nännien kokoa. Käytön jälkeen hentokin kosketus tuntuu voimakkaalta. Karaistunut BDSM-harrastaja saattaa ottaa toimenpiteen jälkeen jopa nipistimet tai muut vastaavat kiihotusvälineet esille.

Kuten imukupit, myös BDSM-pumput kasvattavat alipaineen avulla pumpattavan alueen tuntoherkkyyttä lisäämällä verenkiertoa ja turvottamalla kiihottavasti. Pumpuilla voi stimuloida esimerkiksi vaginan, rintojen ja klitoriksen aluetta, minkä jälkeen stimulaatio ja orgasmit tuntuvat intensiivisemmiltä kuin koskaan aiemmin.

Stimuloivimmat kiihotusvälineet kivuliaan aistillisiin elämyksiin

Riippumatta siitä, oletko kokeneempi BDSM-välineiden kanssa vai vasta raottamassa ovea aistillisiin seikkailuihin, löydät meiltä varmasti stimulaatiovälineet kokonaisvaltaisen kiihottaviin kokemuksiin. Kun otat ensimmäistä kertaa käyttöösi nipistimiä, imukuppeja tai pumppuja, suosittelemme lukemaan tuotekuvauksen huolella ennen ostopäätöksen tekoa. Näin voit olla varma, että valitsemasi väline vastaa kokemustasoasi ja tarjoaa juuri omiin tarpeisiisi sopivaa nautintoa. Löydät tarkemmat tiedot jokaisesta tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen.

Kannattaa kuitenkin lähestyä stimulaatiovälineitä uteliain ja avoimin mielin. Vaikka monet välineistä saattavat vaikuttaa ensisilmäyksellä pelottavilta, ne ovat useimmiten kaikkea muuta. Ne saavat sinut tietoisemmaksi kehosi nautinnollisista erogeenisista alueista ja tarjoavat elämyksellisiä aistikokemuksia ja tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, minkä kokeneemmat käyttäjät jo varmasti tietävätkin.

Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien kiihotusvälineitä tai muita valikoimamme seksileluja ja eroottisia tarvikkeita, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja annamme opastusta sopivan tuotteen valitsemiseen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi