TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

BDSM-pumput

Kokeile BDSM-pumppua ja koe, miten höyhenenkevyt kosketus saa sinut kiemurtelemaan nautinnosta. Pumput lisäävät verenkiertoa ja sitä kautta tuntoherkkyyttä, jolloin saat entistä enemmän irti seksileikeistäsi. Lisäksi BDSM-pumput tarjoavat kiihottavan kivuliasta stimulaatiota käytön aikana. Riippumatta siitä käytätkö pumppua emättimen, nännien vai peniksen ympärillä, pääset nauttimaan kaikin puolin tuhmasta ja kinkystä kokemuksesta.

BDSM-pumput kinkyihin ja suloisen kivuliaisiin leikkeihin

Mikä on BDSM-pumppu?

Jos fetissipumput eivät ole sinulle lainkaan tuttuja, ota rennosti ja lue eteenpäin. Kerromme alla erilaisista BDSM-pumppu -malleista, jotta saisit hyvän yleiskatsauksen siihen, minkä tyyppiset lelut sopivat parhaiten tarpeisiisi ja tuhmiin toiveisiisi.

Tutuimpia pumppuja ovat tietenkin miesten peniksen kokoa tilapäisesti kasvattava penispumput, joiden käyttö tuntuu monista todella kiihottavalta. Mutta oletko kuullut esimerkiksi klitorispumpusta? BDSM-pumpun idea on alipaineen avulla kasvattaa pumpattavan alueen tuntoherkkyyttä, jolloin esimerkiksi klitoris turpoaa ja on pumppauksen jälkeen erittäin vastaanottavainen kaikenlaiselle stimulaatiolle. Kaikille tuntoherkille alueille, kuten nänneille, rinnoille ja intiimialueille löytyy erilaisia ja erikokoisia malleja, joten tutustu rauhassa tämän sivun tuotteisiin ja anna inspiraation herätä.

Voit nauttia näistä kinkyistä seksileluista joko yksin tai kumppanin kanssa. Ne soveltuvat erityisen hyvin tuhmiin BDSM- ja aistileikkeihin, joissa alistuvaa subia kiihotetaan aivan äärimmilleen. Mutta koska ne lisäävät tuntoherkkyyttä, ovat ne kiihottava lisä aivan arkisiinkin seksileikkeihin, esimerkiksi esileikin aikana käytettäväksi.

Turvotusta ja tuntoherkkyyttä

Jos kiihotut helposti rintojen ja nännien hyväilystä, kannattaa tutustua nännipumppuihin, rintapumppuihin ja imukuppeihin nänneille. Ne tarjoavat erogeenisille alueillesi ihanan imevää alipainetta ja voivat tuntua nautinnollisella tavalla kivuliailta käytön aikana. Alipaine lisää verenkiertoa alueella, joten käytön jälkeen rintasi tai nännisi ovat tuhmasti turvoksissa ja niiden iho erittäin aistiherkkä hellimmillekin hyväilyille.

BDSM-pumppu on jo itsessään kiihottava seksilelu, mutta kun lisäät mukaan muita aisteja kutittelevia välineitä, ylitsevuotava nautinto on taattua. Kokeile esimerkiksi juoksuttaa aistillisen pehmeää höyhenkutitinta vastapumpatulla alueella tai anna kumppanin suudella, nuolla ja hyväillä herkkää ihoasi. Myös suosikkivibraattorisi miedoimmatkin värinät tuntuvat klitorispumpun käytön jälkeen tajunnanräjäyttäviltä.

Voit käyttää BDSM-pumppua myös juuri ennen seksiä, jotta yhteinen nautintonne olisi entistäkin stimuloivampaa. Jos haluat pitää hieman omaa kivaa, kannattaa kokeilla värisevää vaginapumppua, joka yhdistää herkkyyttä lisäävän alipaineen kiihottaviin värinöihin. Orgasmia tuskin tarvitsee odotella kauaa.

Löydät kinkyimmät varusteet meiltä

BDSM-pumppu on helppo ja yksinkertainen käyttää. Pumppulaitteissa on yleensä kuppimainen osa, joka asetetaan stimuloitavalle alueelle, esimerkiksi nännien ympärille. Sen suun reunat on tavallisesti pehmeää materiaalia, joka asettuu iholle tiiviisti. Yksinkertaisimmat mallit toimivat käsipumpulla, mutta toiset muodostavat alipaineen myös automaattisesti esimerkiksi nappia painamalla. Pumpuissa on tavallisesti myös paineen vapauttava painike, jotta voit keskeyttää toiminpiteen nopeasti tarpeen vaatiessa, esimerkiksi jos käyttö alkaa tuntua liian kivuliaalta.

Herkällä erogeenisella alueella leikkiessä kannattaa aina noudattaa varovaisuutta. Pumpatessa on hyvä kuunnella omaa vartaloa, eikä seksipumppua saa jättää paikoilleen liian pitkäksi aikaa kerrallaan. Käyttö tulee keskeyttää heti, jos se tuntuu epämiellyttävältä tai ihon väri muuttuu huomattavasti. Kun noudatat ohjeita, BDSM-pumpun käyttö on turvallista ja harmitonta.

Löydät tarkemmat tiedot jokaisesta yksittäisestä tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on kysyttävää koskien fetissipumppuja tai muita tuotteitamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful