Master Series Renegade Pumpattava Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Master Series Renegade Pumpattava Dildo

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Saatavilla 27.11.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

48,90 €

  Kuvaus

  Haluatko itse päättää miten täyttävää stimulaatiota kulloinkin saat? Siinä tapauksessa Master Series Renegade Pumpattava Dildo on ehdoton hankinta. Se on lateksista valmistettu upea dildo, jossa on tukeva ydin.

  Sivele sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta, työnnä se sisään ja sitten voit täyttää sitä haluamasi verran painelemalla pumppupalloa. Sen halkaisija kasvaa pumpatessa, jolloin pääset nauttimaan juuri niin täyttävästä menosta kuin haluat.

  Halutessasi voit myös luovuttaa pumpun kumppanisi käsiin, jolloin hän ottaa myös nautintosi haltuunsa. Täydellinen aloituspiste kiihottavalle dominanssileikille.

  Dildoa voi käyttää vaginaalisesti tai anaalisesti, ja sen kaareva kärki osuu hyvin G-pisteelle tai eturauhaselle, käyttäjästä ja käyttötavasta riippuen.

  Master Series -tuotteet on kehitetty erityisesti dominanssileikkeihin ja ne on pääasiallisesti suunnattu laatutietoisille BDSM-seksistä kiinnostuneille, joilla on jo aiempaa kokemusta. Ne sopivat myös aloittelijoille, kunhan pidätte huolta siitä, että sovitte turvallisuussäännöistä etukäteen. Pumpussa on turvallisuutta silmällä pitäen venttiili, jolla ilman saa nopeasti tyhjennettyä dildon sisältä tarvittaessa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lateksi, TPR.
  PITUUS TYHJÄNÄ: 15,2 cm.
  HALKAISIJA TYHJÄNÄ: 3,8 cm.
  PITUUS TÄYTETTYNÄ: Enint. 19 cm.
  HALKAISIJA TÄYTETTYNÄ: Enint. 7 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Master Series Renegade Pumpattava Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *