Master Series Renegade Pumpattava Dildo
Master Series Renegade Pumpattava Dildo
48,90 €
Master Series Renegade Pumpattava Dildo  1
Master Series Renegade Pumpattava Dildo  2
Master Series Renegade Pumpattava Dildo  10

Master Series Renegade Pumpattava Dildo

1.0 (1)
Saatavilla 22.6.2021 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
48,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Haluatko itse päättää miten täyttävää stimulaatiota kulloinkin saat? Siinä tapauksessa Master Series Renegade Pumpattava Dildo on ehdoton hankinta. Se on lateksista valmistettu upea dildo, jossa on tukeva ydin.

Sivele sen pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta, työnnä se sisään ja sitten voit täyttää sitä haluamasi verran painelemalla pumppupalloa. Sen halkaisija kasvaa pumpatessa, jolloin pääset nauttimaan juuri niin täyttävästä menosta kuin haluat.

Halutessasi voit myös luovuttaa pumpun kumppanisi käsiin, jolloin hän ottaa myös nautintosi haltuunsa. Täydellinen aloituspiste kiihottavalle dominanssileikille.

Dildoa voi käyttää vaginaalisesti tai anaalisesti, ja sen kaareva kärki osuu hyvin G-pisteelle tai eturauhaselle, käyttäjästä ja käyttötavasta riippuen.

Master Series -tuotteet on kehitetty erityisesti dominanssileikkeihin ja ne on pääasiallisesti suunnattu laatutietoisille BDSM-seksistä kiinnostuneille, joilla on jo aiempaa kokemusta. Ne sopivat myös aloittelijoille, kunhan pidätte huolta siitä, että sovitte turvallisuussäännöistä etukäteen. Pumpussa on turvallisuutta silmällä pitäen venttiili, jolla ilman saa nopeasti tyhjennettyä dildon sisältä tarvittaessa.

Tiedot

MATERIAALI: Lateksi, TPR.
PITUUS TYHJÄNÄ: 15,2 cm.
HALKAISIJA TYHJÄNÄ: 3,8 cm.
PITUUS TÄYTETTYNÄ: Enint. 19 cm.
HALKAISIJA TÄYTETTYNÄ: Enint. 7 cm.

Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Iso pettymys

Ei jatkoon. Materiaali on ohutta kuin ilmapallo, ja antaa niin paljon periksi, että pumpatessa ilma jää lelun varteen vaginan ulkopuolelle, eikä itse vaginan sisällä oleva osuus lelusta suurene juuri yhtään. Harmittaa ihan sikana. Mun budjetille melko kallis lelu, ja taitaapa jäädä kokonaan käyttämättä. Palauttaakaan ei voi koskakerran kokeiltu. En voi suositella. Lue lisää

-
5 1 1
Hyvä tietää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi