TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

XL Dildot

Haluatko kokea todella täyttävää ja hurjaa stimulaatiota? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla XL-dildojamme. Suuret XL-dildot eivät sovi kaikille, mutta jos haluat tulla täytetyksi äärimmillesi ja saada sitä kautta kinkyä ja kiihottavaa stimulaatiota, ne ovat selvästi sinun juttusi. Jättidildoja on saatavilla monenvärisinä ja -muotoisina, joista osaa voi käyttää anaalisesti ja osa sopii ainoastaan vaginaaliseen käyttöön.

Myydyimmät tuotteet

XL Dildot toteuttavat fetissifantasiasi

Moni haaveilee XL-dildosta

XL-dildot kiinnostavat ihmisiä monesta eri syystä. Ylipäänsä kookkaisiin peniksiin liittyy paljon ideoita miehekkyydestä tai alfamieheydestä, ja aikuisviihteestä saakin helposti sellaisen käsityksen, että jos haluaa olla kunnon ori, täytyy olla myös kookas varustus, ja että naiset haluavat nimenomaan suurta. Näillä käsityksillä on loppujen lopuksi hyvin vähän tekemistä todellisen elämän kanssa, mutta ne ovat juurtuneet syvälle fantasiamaailmoihimme, josta ne joskus vuotavat myös tosielämään, sekä hyvässä että pahassa.

Fantasioinnissa ei sinänsä ole mitään pahaa. Siihen on meillä kaikilla oikeus, ja parhaimmillaan fantasiat ovat mahtava tapa tuoda polttoainetta myös tosielämän seksinautintoihin. Joskus fantasiat voivat kuitenkin olla myös vahingollisia, jos ne johtavat epävarmuuteen omasta kehosta tai antavat meille vääriä oletuksia muiden mieltymyksistä. XL-dildot, suurikokoiset miesten anaalidildot ja ruiskuttavat dildot ovat joillekin tapa toteuttaa seksifantasioita, toisille jekkumateriaalia, kolmansille ihmettelyn aihe, ja varmasti niihin on myös monia muita suhtautumistapoja.

Mikä XXL-dildoissa viehättää?

On olemassa isoja dildoja, XL-dildoja ja sitten niitä XXL-dildoja, jotka ovat kokoluokkaa “monsteri”. Kaikille näille on omat fanikuntansa, mutta jättidildot eivät todellakaan ole kaikkien juttu, eikä niiden tarvitsekaan olla. Herääkin kysymys, että mikä niissä oikein vetoaa? Hardcore-fetisseissä on monesti taustalla vähän sama vietti kuin intohimoisessa urheilussa, eli ajatuksena on itsensä haastaminen. Jotta XXL-dildoa voisi ylipäänsä käyttää vaginaalisesti tai anaalisesti, tarvitaan ensin harjoittelua ja runsaasti lämmittelyä. Sitten kun itse dildon käyttöön viimein päästään, osa nautinnosta tulee siitä, että ylipäänsä pystyy ottamaan dildon sisäänsä. Se siis vaatii tietynlaista mielentilaa vartalon valmiuden lisäksi.

XXL-dildoista löytyy myös pornotähtien peniskopioita, jolloin on käytännössä mahdollista ostaa itselleen seksilelu, joka on tarkka kopio oman suosikkitähden varustuksesta. Monille ajatus tällaisen dildon käytöstä on luonnollinen jatke jo valmiille fantasioille, jotka ammentavat aikuisviihteestä.

Mitä kannattaa pitää mielessä, jos haluaa paksun dildon?

Kuten aiemmin jo mainittiin, paksu dildo on seksilelu, joka vaatii harjoitusta. Jos sellaista yrittää käyttää kylmiltään, ei siitä saa mitään irti ja voi jopa olla, ettei sisään asettaminen onnistu lainkaan. Siksi XL-dildot eivät ole aloittelijoille suositeltavia leluja, vaan niihin siirrytään vähitellen. Jos kuitenkin koet olevasi valmis ottamaan seuraavan askeleen ja hankkimaan itsellesi paksun dildon, ihan ensimmäisenä kannattaa miettiä sen materiaalia. Satsaa ensisijaisesti pehmeään dildoon, mutta pidä mielessä, että materiaalit kuten TPR ja PVC ovat huokoisia, joten niitä on vaikeampi huoltaa. Silikoni sen sijaan on hyvä valinta pehmeän XL-dildon materiaaliksi. Kovista materiaaleista valmistetut lelut kuten lasi- ja teräsdildot vaativat runsaasti etukäteisharjoittelua.

Muista satsata myös runsaaseen liukastukseen. XXL-dildojen kanssa riittävän runsas liukastus on aivan ensisijaisen tärkeää, ja kookkaiden lelujen kanssa paksu vesipohjainen anaaliliukuvoide on mainio valinta, vaikka dildoa käyttäisi vaginaalisestikin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful