Mystim Othello Oval Sähködildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Othello Oval Sähködildo

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

99,90 €

  Kuvaus

  Mystim O(h!)-thello Oval Sähködildo on suuri, alumiinista valmistettu lelu, joka voi välittää sähköimpulsseja.

  Sen aaltoileva muotoilu tarjoaa nautinnollista vaginaalista tai anaalistimulaatiota. Sen pohjassa on stopperi, joka pitää sen tukevasti paikallaan myös anaalikäytössä.

  Huomioithan dildon keskellä menevän mustan rannun. Sen molemmin puolin olevien metalliosien tulee koskettaa ihoasi samanaikaisesti, jotta voit tuntea dildon välittämät sähköimpulssit. Näin ollen jos kumppanisi pitää dildoa kädessään ja koskettaa sen toisella päällä sinua, eivät sähköimpulssit välity kummankaan teistä iholle.

  Kytke dildo sähköseksilaitteeseesi (esim. Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti), vie se emättimeen tai anukseen ja käynnistä sähköimpulssit, jolloin voit tuntea ne nautinnollisena pistelynä, joka voi johtaa upeisiin orgasmeihin.

  Muista aina edetä varovasti, sillä O(h!)-thello voi johtaa myös todella voimakkaita sähköimpulsseja. Suosittelemme käyttämään silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen käyttökokemuksen. Jos käytät sitä anaalisesti, anaaliliukuvoide on hyvä valinta.

  Metallista valmistettu dildo sopii myös lämpötilaleikkeihin, eli voit viilentää tai lämmittää sitä ennen käyttöä. Muista kuitenkin testata lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle.

  Tarvitset erillisen virtalähteen käyttääksesi dildon sähköominaisuuksia. O(h!)-thello on yhteensopiva mm. Mystim Tension Lover Digitaalisen Sähköseksisetin ja Mystim Pure Vibes Analogisen sähköseksisetin kanssa.

  Jos olet jo hankkinut Rimba Digitaalisen Sähköseksisetin, voit käyttää dildoa sen kanssa hankkimalla adapterin, jolla voit muuttaa pyöröliittimen 2 mm:n naarasliittimeksi. Löydät adapterin verkkokaupastamme.

  Tiedot

  PITUUS: 14 cm.
  LEVEYS: 3,5 cm.
  PAINO: 240 g.
  MATERIAALI: Alumiini.
  LIITIN: Pyöröliitin.
  CE-SERTIFIOITU: Kyllä.
  YHTEENSOPIVUUS: Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti sekä Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Othello Oval Sähködildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *