Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö
Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö
129,00 €
Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö  1
Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö  2
Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö  3

Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö

4.4 (1)
Saatavilla 8.6.2023 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
129,00 €
Yhteenveto
Kuvaus

Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö on täydellinen valinta jos haluat yhdistää dominoinnin ja sähköseksin. Mystim on ensimmäisenä maailmassa tuonut markkinoille siveysvyön, joka antaa myös sähköstimulaatiota intensiivisemmän ja kiihottavamman kokemuksen saavuttamiseksi.

Pubic Enemy No. 1 pitää käyttäjän hallinnassaan niin pitkään kuin avaimenhaltija haluaa, etenkin kun sen lukitsee mukana tulevalla riippulukolla. Siveysvyötä voi käyttää sellaisenaan tai sen voi yhdistää virtalähteeseen, jos kantajaa täytyy rangaista tai kurittaa sähköimpulssien avulla.

Mystim Pubic Enemy No. 1 -siveysvyön sisäsyvyys on 7,7 cm ja sen sisähalkaisija on 3,8 cm. Sen takaosa on säädettävissä ympärysmitaltaan 14–16 cm kokoiseksi.

Ennen kuin puet siveysvyön päällesi, suosittelemme sivelemään peniksen vesipohjaisella liukuvoiteella sen ollessa lepoasennossa. Avaa sen jälkeen musta, säädettävä juuriosan rengas ja aseta se peniksen ympärille kivesten taa. Kiristä se sopivalle kireydelle ja laita läpinäkyvä lukitusosa paikalleen mustan osan päälle. Näin musta rengas lukittuu haluttuun ympärysmittaan.

Vie penis häkkiosan sisälle ja lukitse häkki kiinni juuriosaan mukana tulevalla riippulukolla. Voit myös säätää penishäkin etäisyyttä juuresta kolmella mukana tulevalla välilevyllä itsellesi sopivaksi.

Jos haluat käyttää sähköseksitoimintoa, kytke Mystim Pubic Enemy No. 1 suoraan erikseen hankittavaan virtalähteeseen sen omilla johdoilla. Suosittelemme, että aloitat sähköimpulssien antamisen aina alimmalta mahdolliselta tehotasolta. Sähköimpulsseja ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisella alueella.

Käytön jälkeen voit puhdistaa siveysvyön lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Pakkauksen mukana tulee penishäkki, säädettävä juuriosa, lukitusosa (4 mm paksu), kolme välilevyä (4 mm), 10 nimilappua, metallinen riippulukko kahdella avaimella, viisi kertakäyttöistä muovista riippulukkoa, kaksi liukuvoidenäytepakkausta (2 x 2 ml), ohjekirja ja musta säilytyslaatikko.

Käyttääksesi Pubic Enemy No. 1 -siveysvyön sähköstimulaatio-ominaisuuksia tarvitset myös sähköä tuottavan laitteen, kuten esim. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover, tai Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti, jotka ovat myös saatavilla verkkokaupastamme.

Tiedot

MATERIAALI: Kovamuovi.
SYVYYS/SISÄPITUUS: 7,7 cm.
SISÄHALKAISIJA: 3,8 cm.
JUURIOSAN YMPÄRYSMITTA: 14–16 cm.
VÄLILEVYN PAKSUUS: 4 mm.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.

TUOTENUMERO: 13790.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Äärimmäinen alistuminen

Kun puet yllesi Public Enemy No 1 -sähkösiveysvyön ja annat avaimen kumppanillesi, sinun on oltava tietoinen siitä, että et hallitse asioita enää. Kestää jonkin aikaa, että sen oppii kiinnittämään kunnolla, ja suosittelen sen mukana toimitettua pienempää, laadukkaampaa riippulukkoa. Voit pissata sitä käyttäessäsi, mutta sepistää hieman, joten kannattaa odottaa. Kun olet yhteydessä MyStimiin, kumppanisi hallitsee sinua 100 %:sti lempeästä stimulaatiosta hellittämättömään ohjaukseen.Dominani rakastaa sitä ehdottomasti ja olen saanut monta tuntia nautintoa rahalla. Pakollinen kaikille BDSM-harrastajille Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi