Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

119,00 €

  Kuvaus

  Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö on täydellinen valinta jos haluat yhdistää dominoinnin ja sähköseksin. Mystim on ensimmäisenä maailmassa tuonut markkinoille siveysvyön, joka antaa myös sähköstimulaatiota intensiivisemmän ja kiihottavamman kokemuksen saavuttamiseksi.

  Pubic Enemy No. 1 pitää käyttäjän hallinnassaan niin pitkään kuin avaimenhaltija haluaa, etenkin kun sen lukitsee mukana tulevalla riippulukolla. Siveysvyötä voi käyttää sellaisenaan tai sen voi yhdistää virtalähteeseen, jos kantajaa täytyy rangaista tai kurittaa sähköimpulssien avulla.

  Mystim Pubic Enemy No. 1 -siveysvyön sisäsyvyys on 7,7 cm ja sen sisähalkaisija on 3,8 cm. Sen takaosa on säädettävissä ympärysmitaltaan 14–16 cm kokoiseksi.

  Ennen kuin puet siveysvyön päällesi, suosittelemme sivelemään peniksen vesipohjaisella liukuvoiteella sen ollessa lepoasennossa. Avaa sen jälkeen musta, säädettävä juuriosan rengas ja aseta se peniksen ympärille kivesten taa. Kiristä se sopivalle kireydelle ja laita läpinäkyvä lukitusosa paikalleen mustan osan päälle. Näin musta rengas lukittuu haluttuun ympärysmittaan.

  Vie penis häkkiosan sisälle ja lukitse häkki kiinni juuriosaan mukana tulevalla riippulukolla. Voit myös säätää penishäkin etäisyyttä juuresta kolmella mukana tulevalla välilevyllä itsellesi sopivaksi.

  Jos haluat käyttää sähköseksitoimintoa, kytke Mystim Pubic Enemy No. 1 suoraan erikseen hankittavaan virtalähteeseen sen omilla johdoilla. Suosittelemme, että aloitat sähköimpulssien antamisen aina alimmalta mahdolliselta tehotasolta. Sähköimpulsseja ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisella alueella.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa siveysvyön lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Pakkauksen mukana tulee penishäkki, säädettävä juuriosa, lukitusosa (4 mm paksu), kolme välilevyä (4 mm), 10 nimilappua, metallinen riippulukko kahdella avaimella, viisi kertakäyttöistä muovista riippulukkoa, kaksi liukuvoidenäytepakkausta (2 x 2 ml), ohjekirja ja musta säilytyslaatikko.

  Käyttääksesi Pubic Enemy No. 1 -siveysvyön sähköstimulaatio-ominaisuuksia tarvitset myös sähköä tuottavan laitteen, kuten esim. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover, tai Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti, jotka ovat myös saatavilla verkkokaupastamme.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kovamuovi.
  SYVYYS/SISÄPITUUS: 7,7 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 3,8 cm.
  JUURIOSAN YMPÄRYSMITTA: 14–16 cm.
  VÄLILEVYN PAKSUUS: 4 mm.
  LIUKUVOIDESUOSITUS: Vesipohjainen.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Pubic Enemy No. 1 Sähkösiveysvyö

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *