Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyö

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyö

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

149,00 €

  Kuvaus

  Mystim Pubic Enemy No. 2 on upea siveysvyö, joka yhdistää dominoinnin ja sähköseksin. Se pitää käyttäjän hallinnassaan niin pitkään kuin avaimenhaltija haluaa, etenkin kun sen lukitsee mukana tulevalla riippulukolla.

  Siveysvyön mukana tulee sähköä johtava virtsaputkeen vietävä sondi, joka stimuloi käyttäjää sisältäpäin. Lisäksi siveysvyössä on kolme sähköä johtavaa pintaa, jotka asettuvat peniksen molemmin puolin ja sen alle. Kaikki sähköä johtavat osat voi myös poistaa, joten siveysvyötä voi käyttää ilman e-stim -ominaisuuksia.

  Ennen kuin puet siveysvyön päällesi, suosittelemme sivelemään peniksen vesipohjaisella liukuvoiteella sen ollessa lepoasennossa. Avaa sen jälkeen musta, säädettävä juuriosan rengas ja aseta se peniksen ympärille kivesten taa. Kiristä se sopivalle kireydelle ja laita läpinäkyvä lukitusosa paikalleen mustan osan päälle. Näin musta rengas lukittuu haluttuun ympärysmittaan.

  Vie penis häkkiosan sisälle ja lukitse häkki kiinni juuriosaan mukana tulevalla riippulukolla. Voit myös säätää penishäkin etäisyyttä juuresta kolmella mukana tulevalla välilevyllä itsellesi sopivaksi.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa siveysvyön lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Pakkauksen mukana tulee penishäkki, säädettävä juuriosa, lukitusosa, kolme välilevyä, 10 nimilappua, metallinen riippulukko kahdella avaimella, viisi kertakäyttöistä muovista riippulukkoa, kaksi liukuvoidenäytepakkausta, ohjekirja ja säilytyslaatikko.

  Käyttääksesi Pubic Enemy No. 2 -siveysvyön sähköstimulaatio-ominaisuuksia tarvitset myös sähköä tuottavan laitteen, kuten esim. Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover, tai Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti, jotka ovat myös saatavilla verkkokaupastamme.

  Suosittelemme, että aloitat sähköimpulssien antamisen aina alimmalta mahdolliselta tehotasolta. Sähköimpulsseja ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisella alueella.

  Mystim voitti Erotixxx Award -palkinnon vuoden innovatiivisimmasta tuotesarjasta vuonna 2013.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kovamuovi. 
  SYVYYS/SISÄPITUUS: 8,2 cm.
  SISÄPAKSUUS: 3,4 cm.
  JUURIOSAN YMPÄRYSMITTA: 14-16 cm.
  SONDI: Pituus 4 cm, halkaisija 0,3-0,4 cm.
  VÄLILEVYN PAKSUUS: 4 mm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyö

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *