Oxballs Juicy Penisrengas

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Oxballs Juicy Penisrengas

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

46,90 €

  Kuvaus

  Kun vain paras on kyllin hyvää! Hemmottele itseäsi hankkimalla tämä Oxballs Juicy Penisrengas.

  Se on suunniteltu siten, että se asettuu sekä peniksen että kivesten ympärille, jossa se tarjoaa sinulle tukevamman erektion ja miellyttävää puristusta kivestesi ympärille.

  Oxballs on yksi harvoista seksileluvalmistajista, jotka valavat tuotteensa juoksevasta platinasilikonista pienissä erissä ja viimeistelevät jokaisen tuotteen käsin. Lopputulos on aivan omassa luokassaan oleva penisrengas.

  Juicy-penisrenkaan muotoilu on tyylikäs ja maskuliininen. Se istuu täydellisesti paikallaan käytön aikana. Rengas joustaa ja sopii useimmille miehille.

  Valmistettu Yhdysvalloissa.

  Tiedot

  MATERIAALI: SkinFlex platinasilikoni.
  KÄYTTÖ: Peniksen ja kivesten ympärillä.
  MITAT: 9,5 cm x 6 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 4 cm (erittäin joustava).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Mahtava! Todella laadukas tuote joka tehty käsin aidosta silikonista USA:ssa ja näin ollen turvallisinta, hygieenisintä (ei-huokoista) ja myrkyttömintä materiaalia mitä tällä hetkellä seksivälinemarkkinoilla saatavilla! Tämä oli itselleni suuri syy miksi valitsin tuotteen! Tämä kyseinen tuote on isommasta päästä, omaa reilusti massaa ja antaa ihan oman uniikin lookkinsa ja tunteensa! Todella sexy jos minun laillani etsit itsellesi tai kumppanille jotain hieman uutta ja erilaista verrattuna normimallisiin penisrenkaisiin! Arvioisin että sopii hyvin keskivertovarustukselle ja ainakin jonkin verran isommallekin. Joidenkin makuun tai kehoolle tuote saattaisi mahdollisesti olla turhan suuri.

  Koska tuotteessa on paljon massaa voi sen päälle asettaminen vaatia aluksi hieman harjoittelua, tosin aina olemme sen kyllä päälle saaneet, vaikka joskus vaatinut hieman miettimistä tuo päälleasettamistekniikka! :D Materiaali on todella miellyttävän tuntuista ja pehmeää silikonia ja erittäin hyvin käytössä kestävää! Plussana tässä materiaalissa myös se että koska on aitoa silikonia, niin sen voi halutessaan myös steriloida vaikka keittämällä, itse keittänyt useampaan kertaan. Näin ollen on teoriassa mahdollista jakaa lelu myös keittämisen jälkeen kumppaneiden kesken ilman tautiriskejä, minkä näen myös henk koht suurena plussana erityisesti lelussa jonka päälle ei voi helposti pujottaa kondomia tms (En tosin ole lääkäri, eli jokaisen tietenkin syytä kouluttautua ja tehdä itse omat päätöksensä turvaseksin riskien suhteen!). Kaikenkaikkiaan oli tosi hyvä ostos! Tosi kiva että Suomestakin saa jonkin verran tällaisia laadukkaampien sarjojen tuotteita!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Oxballs Juicy Penisrengas

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *