Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Andropenis Gold Peniksen Pidennin var 1

Yhteenveto

Andropenis Gold Peniksen Pidennin on lääketieteellinen laite peniksen pidennykseen, jonka avulla saat pysyviä tuloksia.

Kullattu Andropenis Gold on Andromedicalin suosituin peniksen pidennin. Sen aikaansaama venytys saa kehosi tuottamaan uusia soluja, jolloin penis pitenee pysyvästi.

Peniksen pidennys on aikaavievä prosessi, ja tulokset riippuvat siitä kuinka pitkään käytät pidennintä. Andromedical suositteleekin laitteen käyttöä 4-9 tuntia päivässä 6-9 kk:n ajan, riippuen haluamastasi pidennyksestä.

Jos käytät laitetta suositellusti joka päivä, voit saada jopa 0,5 cm lisäpituutta kuukaudessa. Andropenis Gold voi pidentää penistäsi yhteensä jopa 4 cm sekä lepoasennossa että erektiossa, ja voit saada kaikkiaan 1,5 cm lisäympärysmittaa.

Andropenis Gold on helppo asettaa paikoilleen ja koska laitetta on tarkoitus käyttää usein ja pitkiä aikoja kerrallaan, on sen käyttömukavuuteen kiinnitetty erityistä huomiota. Voit käyttää sitä vaatteidesi alla ja istua, seistä ja kävellä täysin normaalisti.

Tuotepakkauksessa on mukana: 1 kpl peniksen pidennin, jonka tangot on päällystetty 24 karaatin kullalla. 2 kpl Androcomfort-mukavuusnauha 2 kpl Andro-rengas 2 kpl Androtop-vaahtotyyny mukavuusnauhoille 2 kpl Androsilicone-lisäosa vaahtotyynyille 1 kpl käyttöohje-CD 27 eri kielellä 1 kpl käyttöohjekirjanen 1 kpl pikaopas 1 kpl e-kirja, jossa 100 seksivinkkiä Andromedical tarjoaa myös lääketieteellistä tukea koko hoitojakson ajan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Andropenis Gold Peniksen Pidennin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful