TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Andropenis

Andropenis ja Androextender ovat Andromedical-laboratorion valmistamia peniksen pidentimiä, jotka ovat läpikäyneet kattavat kliiniset testit ja ovat tutkitusti toimivia. Andropeniksen avulla on mahdollista pidentää penistä pysyvästi pitkällä aikavälillä. Käytetyt valmistusmateriaalit ovat täysin vartaloystävällisiä.

Andropenis on tutkitusti tehokas peniksen pidennin

Tietoa Andromedicalista

Andromedical on miehen sukupuolielimeen liittyviin ongelmiin erikoistunut urologialaboratorio, joka valmistaa erilaisia apuvälineitä, joilla näitä ongelmia pyritään ratkaisemaan ilman lääke- tai leikkaushoitoa. Yritys on ollut alalla jo 20 vuotta, joten kokemusta riittää, ja tuotevalikoimasta löytyvät mm. Andropenis- ja Androextender-nimiset peniksen pidentimet, Androvacuum-penispumppu erektiovaikeuksien hoitoon, Andropeyronie-laite käyrän peniksen oikaisemiseen sekä Androclamp, joka on apuväline miehen virtsankarkailun hallintaan. Andromedicalin missiona on parantaa miesten terveyttä ja nostaa seksuaalista itsetuntoa. Tuotteita on saatavilla peräti 100 maassa ympäri maailmaa ja niillä on yli miljoona tyytyväistä käyttäjää.

Andromedicalin tuotteet ovat läpikäyneet kliinisiä testejä ja niiden taustalla olevista tutkimuksista on tehty artikkeleita useisiin lääketieteellisiin julkaisuihin. Andropenis-pidennintä suosittelevat mm. American Urology Association sekä The British Association of Urological Surgeons. Siitä on kirjoitettu mm. seuraavissa julkaisuissa: Men’s Health, CBS News, Time sekä Telegraph.

Mikä Andropenis oikein on?

Andropenis on laite, jolla sekä peniksen pituutta että paksuutta voi kasvattaa pysyvästi jopa 33 %. Sen toimintaperiaate perustuu pitkäaikaiseen mekaaniseen peniksen venytykseen, joka saa aikaan pysyviä tuloksia 6-9 kk:n hoitojakson aikana. Käytännössä kyse on lääketieteellisestä muovista ja 24 karaatin kullalla päällystetyistä metalliosista valmistetusta laitteesta, joka puetaan sukupuolielimen päälle ja joka venyttää sitä pikkuhiljaa. Laitetta voi käyttää vaatteiden alla niin istuessa, seistessä kuin kävellessäkin, joten sen käyttö ei ole vaikeaa. Sitä tulee käyttää peniksen ollessa lepoasennossa 4-9 tuntia päivässä, joskin välillä voi pitää taukoja.

Andropeniksen säännöllinen käyttö mahdollistaa peniksen kasvattamisen jopa 0,5 cm:llä kuukaudessa 4 cm:iin asti sekä lepoasennossa että erektiossa. Ympärysmittaa voi kasvattaa jopa 1,5 cm. Erektiopituuden tulee kuitenkin olla vähintään 8 cm, jotta Andropenistä voi käyttää. Laitteen maksimipituus on 21 cm peniksen tyvestä terskan alaosaan. Koska laitetta on tarkoitus käyttää pitkiä aikoja kerrallaan pitkällä ajanjaksolla, on sen muotoilussa kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen. Käytetyt materiaalit ovat vartaloystävällisiä ja laitteen puhtaana pitäminen on helppoa.

Miten Andropenistä käytetään?

Löysää ensin Andropenis-pidentimen kärjessä olevaa silikoniremmiä siten, että terska mahtuu siitä helposti läpi. Lepoasennossa oleva penis pujotetaan muovisen tyvirenkaan läpi siten, että rengas asettuu tiiviisti vartaloa vasten. Terska viedään silikoniremmissä olevasta lenkistä läpi venyttämällä penistä hieman kädellä. Kiristä sen jälkeen silikoniremmi terskan ympärille siten, että se istuu tukevasti päällä, mutta ei kuitenkaan liian kireälle. Sen jälkeen voit kiinnittää silikoniremmin päät pidentimen alapuolella oleviin pidikkeisiin. Lopuksi voit pukeutua normaalisti ja elää arkeasi tavalliseen tapaan.

Andropenis-pidentimen käyttö on kivutonta. Aluksi laitteen kyllä tuntee, mutta tuntemukseen tottuu nopeasti. Pidennin tulee irrottaa vessassa käynnin ajaksi, minkä jälkeen sen voi pukea normaalisti takaisin päälle. Sitä voi halutessaan pitää myös nukkumisen aikana, mutta sitä ei suositella, sillä yölliset liikkeet ja erektiot voivat irrottaa sen. Joka tapauksessa sitä ei kannata pitää päällä öisin aivan hoidon alkuvaiheessa ennen kuin olet tottunut sen käyttöön. Laite tulee pestä viikottain vedellä ja miedolla saippualla.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful