Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Peniksen Venytys

Pysyvä peniksen venytys onnistuu peniksen pidentäjän avulla. Täältä löydät laajan valikoiman tunnettuja tuotemerkkejä. Suosituimpia tuotemerkkejä edustavat mm. Jes Extender ja Male Edge, joilla on molemmilla laaja, tyytyväinen asiakaskunta. Peniksen venytys mahdollistaa kookkaamman peniksen, mutta lisäksi se voi olla yhteydessä itsevarmuuteen ja entistäkin parempaan seksielämään.

Peniksen venytys - mikä, miten ja miksi?

Mikä on peniksen pidentäjä?

Peniksen pidentäjä on lyhyesti kerrottuna laite, jota käyttämällä pysyvä peniksen venytys on mahdollista. Peniksen pidentäjä mahdollistaa myös käyrän peniksen suoristamisen, sillä joskus miehet kokevat peniksen käyryyden haittaavan seksielämäänsä. On kuitenkin mainittava, että peniksen venytys tällaisen laitteen avulla ei ole aivan helppo tai yksinkertainen asia, vaan kyseessä voi olla sekä kivulias että pitkäkestoinen prosessi ennen kuin näkyviä tuloksia saadaan aikaan. Siksi on tärkeää pohtia asiaa perusteellisesti ennen kuin sitoutuu prosessiin. Väliaikaisia tuloksia voi saada myös esim. penispumpulla tai penisrenkaalla.

Olipa taustalla pettymys oman varustuksen kokoon tai vain toive pitemmästä ja kookkaammasta peniksestä, peniksen pidentäjä voi tuoda tilanteeseen ratkaisun. Laadukkaaseen pidentimeen kannattaa investoida, sillä sitä tulee käyttää useiden kuukausien ajan, jotta sillä saa aikaan tieteellisesti todistettuja tuloksia. Tältä sivulta löydät ainoastaan laadukkaita pidentimiä tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Andropenis, Male Edge ja Jes Extender, joita voit käyttää turvallisin mielin päästäksesi nauttimaan kookkaammasta varustuksesta.

Miten peniksen venytin pidentää penistä?

Onko peniksen venytys ylipäänsä mahdollista? Ajatus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Mutta faktaa kuitenkin on, että peniksen venytin saa aikaan tuloksia. On tieteellisesti todistettu, että se saa fyysisellä prosessilla aikaiseksi pitemmän ja kookkaamman peniksen. Mutta miten se oikein toimii? Paneudumme siihen seuraavaksi.

Peniksen venytin asetetaan peniksen ympärille, jossa se pikkuhiljaa venyttää sitä elimen osaa, joka alkaa heti terskan alapuolelta ja jatkuu juureen asti. Laite lisää sekä pituutta että leveyttä. Venyttämällä vartalon kudosta pitkällä aikavälillä on mahdollista stimuloida solujen kasvua prosessilla, jota kutsutaan sytokineesiksi. Peniksen venytin kirjaimellisesti venyttää penistä suuremmaksi, jolloin kudoksen solut jakautuvat ja uutta kudosta muodostuu. Lopputuloksena on aiempaa kookkaampi varustus. Parhaat tulokset saavutetaan käyttämällä laitetta pitkällä aikavälillä, sillä kestäviä tuloksia saa ainoastaan kärsivällisellä, jatkuvalla käytöllä.

Miksi valita peniksen pidennin?

Peniksen pidennin on hankinta, jota useimmat miettivät pitkään. Hyvin harvat hankkivat sellaisen hetken mielijohteesta, sillä kyseessä on kuitenkin pitkäkestoinen prosessi, jossa kestäviä tuloksia saa ainoastaan kärsivällisyydellä ja sitoutuneella toiminnalla. Monille miehille peniksen koko on kuitenkin sellainen aihe, josta keskusteleminen ei ole helppoa, ja siihen voi liittyä monenlaisia epävarmuustekijöitä, jotka vaikuttavat todella vakavasti itsetuntoon. Monet pelkäävät, etteivät heidän peniksensä ole tarpeeksi pitkä tai paksu, jotta kumppani tyydyttyisi. Jos tällaiset ajatukset vaivaavat mieltäsi, kannattaa asiasta ehdottomasti ainakin yrittää keskustella kumppanin kanssa, sillä tilanteeseen voi löytyä monenlaisia ratkaisuja, eikä ongelmaa välttämättä ole muualla kuin oman pään sisällä. Esimerkiksi penisholkin tai esim. Bathmaten penispumpun avulla erektion pituutta ja paksuutta voi lisätä väliaikaisesti. Peniksen pidennin on kuitenkin myös yksi mahdollinen ratkaisu. Sinfulilta löydät joka tapauksessa monenlaisia muitakin tuotteita, joiden avulla hauska ja nautinnollinen seksielämä on varmasti saavutettavissa.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful