Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Creature Cocks Centaur Silikonidildo 23 cm var 1

Yhteenveto

Lähde villiin, eroottiseen seikkailuun Creature Cocks Centaur -silikonidildon satulassa! Seikkailusi alkaa, kun kohtaat metsän syvyyksissä yksinäisen kentaurin.

Oranssin, kuparin ja mustan sävyissä säihkyvän, paksun ja pitkän dildon muotoilu tuo mieleen hevosen varustuksen, joten se saa sinut hengästymään jo pelkällä ulkonäöllään. Leveän pään kärkeen poimuttunut esinahka muodostaa kiihottavan harjanteen varren ympärille, ja massiivisen pituuden puolessavälissä toistuvat jyrkät harjanteet tarjoavat viettelevää venytystä jokaisella työnnöllä.

Raakaa voimaa ja alkukantaista himoa tihkuvan olennon hevosvartalo kimmeltää punaruskean ja kuparin sävyissä, ja tummahipiäinen soturipuolisko huokuu voimaa ja miehekkyyttä.

Kun antaudut tämän myyttisen kohtaamisen kielletylle viehätykselle, huomaat, että sinua vetää puoleesi hänen massiivinen sauvansa, joka on todellinen kesyttämättömän himon ja vastustamattoman halun symboli. Kädet vapisten ja sydän jyskyttäen annat periksi alkukantaiselle halulle, joka valtaa reidät molemmat, ja lähdet villiin ratsastukseen kentaurisi kyydissä!

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Creature Cocks Centaur Silikonidildo 23 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful