TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fetish Fantasy Aloittelijan Kuivakuppaussetti var 1

Fetish Fantasy Aloittelijan Kuivakuppaussetti

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fetish Fantasy Aloittelijan Kuivakuppaussetti on erinomainen hankinta, jos olette kiinnostuneita kiihottavista ja ehkä kivuliaistakin aistileikeistä.

Imukupit asetetaan iholle ja niiden sisälle luodaan alipaine, joka tekee ihon erityisen tuntoherkäksi lisäämällä sen verenkiertoa. Imukupeilla saa aikaan kivuliaan tunteen, joka on monista erittäin kiihottavaa ja tuo seksiin lisäulottuvuuden.

Sivele hieman liukuvoidetta sille vartalon alueelle, johon imukuppi on tarkoitus asettaa ja laita se sen jälkeen iholle. Kiinnitä letku kupin päällä olevaan venttiiliin ja pumppaa. Voit seurata ihon pinnan kohoamista läpinäkyvän kupin läpi alipaineen muodostuessa. Alipaineen avulla saat kumppanisi kiemurtelemaan kivunsekaisesta nautinnosta.

Kuppeja voi käyttää kaikkialla vartalolla, mutta ne on erityisesti tarkoitettu erogeenisille alueille, kuten nänneille ja pakaroille. Kuppeja on kolmea eri kokoa, joilla on helppo peittää erikokoisia alueita.

Tuntoherkkyys lisääntyy vielä senkin jälkeen, kun kupit on otettu iholta pois, joten vaikutus on pitkäkestoinen.

Huomioittehan, että kupeista jää usein punaiset jäljet iholle, jotka haipuvat jonkin ajan päästä. Muistakaa aina pumpata rauhalliseen tahtiin ja varovasti, jotta pintaverisuonet eivät katkea, sillä silloin kupeista jää kipeät mustelmat iholle.

Alipaineen saa tasattua nopeasti vetämällä kuppien päällä olevista pienistä venttiileistä.

Setin mukana saatte myös silmänaamion, joka vahvistaa aistileikkejä entisestään.

Kupit on valmistettu muovista ja ne on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Huuhtele ne lämpimällä vedellä ja käytä niihin seksilelun puhdistussuihketta korkean hygieniatason ylläpitämiseksi.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful