Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Funky Bondageteippi var 1

Yhteenveto

Funky-bondageteippi antaa teille rajattomat mahdollisuudet sidontaleikkeihin.

Teippirullassa on 20 m teippiä (leveys 5 cm), joka on valmistettu kestävästä PVC:stä. Bondageteippi tarttuu itsestään, mutta siinä ei ole liimaa eikä se tahmaa, mikä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen.

Bondageteippi sopii myös upeiden asujen valmistukseen, sillä se kiinnittyy sekä iholle että itseensä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Helppo käyttää
Anonymous - 8. aug. 2017
Erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen, pitää hyvin eikä ole epämiellyttävä iholla. Mukava käyttää, kun haluat pitää jonkun nopeasti hallinnassa. Hieno ottaa mukaan lomalle köyden sijasta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Yksinkertainen, nopea ja röyhkeä
Anonymous - 13. mar. 2024
Sen kanssa on helppo työskennellä. Sitominen ei satu lainkaan, sillä teippi ei tartu ihoon tai hiuksiin. Se haastaa kumppanisi ja itsesi sekä heidän luovuutensa. Jos olet aloittelija, se on hyvä asia aloittaa, sillä se on yksinkertainen, monipuolinen ja kutkuttava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvin hauskaa
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan vaaleanpunaista väriä Voidaan käyttää monin tavoin, meillä on ollut hauskaa tämän teipin kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Suuri aloittelijan bondage
Anonymous - 1. feb. 2018
Helppo aloittaa - solmimistaitoja ei tarvita. Teippi tarttuu hyvin itseensä, joten pari kietaisua ranteen ympärille riittää pitämään kädet paikallaan. Se toimii myös hyvin nopeana silmien sidontana tai vähän perversseinä alusvaatteina. Monipuolisuus on selvästi suurin vahvuus - osta se! :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä pitää käsillä
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos sinulla ei ole köyttä tai energiaa opetella sitomaan, tämä on hyvä korvike. Sillä voi myös "rakentaa" tilapäisiä vaatteita, kuten rintaliivejä. Teippi vain tarttuu itseensä, ja sen voi vetää erilleen, jos siitä todella vetää. Erittäin hyödyllinen tuote hyvään hintaan.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hienoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos haluat tuotteen vain jännittäviin peleihin, sinun kannattaa hankkia teippi! Sopii loistavasti sidontaan, suukapuloihin ja silmien sitomiseen! Osta!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Melko hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Yksinkertainen mutta tehokas tuote, jossa on monia vaihtoehtoja. Sopii aloittelijoille, koska se on erittäin helppokäyttöinen, mutta tarjoaa samalla tuhman kokemuksen. Ehdottomasti tuote, jota suosittelisin muidenkin kokeiltavaksi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Helppo, nopea ja superseksikäs.
Anonymous - 8. nov. 2013
Sen kanssa on erittäin helppo työskennellä. Sitominen ei satu lainkaan, koska se ei tartu ihoon/hiuksiin. Se haastaa kumppanisi ja itsesi sekä luovuutesi. Jos olet aloittelija, se on hyvä asia aloittaa, koska se on helppo, hyödyllinen ja tuhma.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super perverssi
Anonymous - 13. mar. 2024
Vain mielikuvitus on rajana. Ei satu, koska se ei tartu ihoon tai hiuksiin, vain itseensä. Tarpeeksi vahva, ettei sitä voi repiä. Pitää leikata saksilla, joten pidä ne lähellä, sillä voi tehdä kohtauksesta hieman kiusallisen, jos sinun täytyy etsiä sakset, kun olet sitomassa kumppaniasi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ei onnistunut
Anonymous - 2. dec. 2014
Velkakirja ei täytä vaatimuksia ja tuotekuvausta. Se ei tartu itseensä kuvauksen mukaisesti, joten jouduimme sitomaan solmuja. Se on miellyttävä käyttää, iho ei ärsyyntynyt tai muutakaan.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Funky Bondageteippi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful