Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Jes Extender Titanium Peniksen Pidennin var 1

Jes Extender Titanium Peniksen Pidennin

199,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jes Extender Titanium tarjoaa sinulle klassisen Jes Extender -peniksen pidentimen, tyylikkään alumiinisäilytyslaatikon sekä kahden vuoden täyden takuun. Lisäksi saat ylimääräisen parin 0,5 tuumaa pidempiä pidenninosia, joiden avulla pidennysprosessia on entistä helpompi seurata. Jes Extender Titanium sisältää siis kaiken mitä tarvitset päästäksesi vauhtiin.

Jes Extender -tuotemerkki on lääkärien perustama, ja itse peniksen pidennintä on suositeltu lääkärien toimesta jo vuodesta 1995 lähtien miehille, jotka haluavat kasvattaa penistään.

Jes Extenderin käyttö on helppoa, ja se onkin yksi maailman parhaista tuotteista peniksen pidennykseen. Tähän mennessä yli 500 000 miestä on saanut lääketieteellisesti dokumentoituja tuloksia käyttämällä Jes Extenderiä.

Pidentimen aikaansaamat tulokset riippuvat siitä, paljonko sitä käytät. Näin ollen mitä useamman tunnin käytät Jes Extenderiä, sitä pitempi ja kookkaampi on lopputulos.

Saavutetut tulokset ovat pysyviä myös sen jälkeen, kun lakkaat käyttämästä Jes Extenderiä. Aloitusvaiheen jälkeen Jes Extenderiä suositellaan käytettäväksi 5-6 tuntia päivässä (esim. yön aikana), jolloin saat tuloksia jo 2-3 kuukauden kuluttua.

Huomioithan, että Jes Extenderin tyvessä oleva rengas on halkaisijaltaan n. 4,1 cm. Mittaathan peniksesi halkaisijan lepoasennossa ennen kuin hankit tuotteen, jotta se varmasti sopii.

TuotemerkkiJes-Extender
MukanaJatkopala, Tarranauha
Sisähalkaisija (cm)4.1
Joustava sisähalkaisijaEi
Ensisijainen materiaaliRuostumaton teräs
VäriHopea
Pakkauksen kieliRuotsi, Portugali, Tšekki, Espanja, Armenia, Japani, Saksa, Englanti, Venäjä, Unkari, Tanska, Ranska, Italia, Hollanti
SKU13394
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
En suosittele
Meh - 9. aug. 2019
Vaikea kasata ja laittaa ylle. Monta liikkuvaa osaa mihin iho tai häpykarvat saattavat jäädä ikävästi väliin. Painaa inhottavasti alavatsaa ja palleja, peniksen päässä ei paljoa veri kierrä, jos sen edes saa ujutettua lenkistä sisään. Pehmusteita piti itse väkertää lenkin ympärille, jottei iho kärsisi paineen alla, pakkauksen mukana tullut pehmuste ei paljoa auttanut. Tuote ei todellakaan ole huomaamaton ja sen kanssa on melkein mahdoton liikkua. En pysty kuvittelemaan itseäni pitämään sitä yli 6h päivässä, saati sitten tuntia. Tuote on selvästi halpaa tekoa, eikä todellakaan hintansa arvoinen. Tuotteen toimitus oli kuitenkin nopea.
Pidän todella Jes Extenderistä
Se on Martin - 8. jan. 2020
Olen juuri aloittanut Jes Extenderin käytön, ja se näyttää lupaavalta. Uskon, että Jes Extender voi tarjota tarvitsemaani apua, eli haluan pidemmän ja paksumman peniksen, ja olen iloinen, että löysin sellaisen sinful.dk:n verkkosivuilla selatessani nettiä. Suuri kiitos Sinful.dk:lle. Olet ansainnut kiitosta ja sinulta saamani upea palvelu on 5 tähden ja plussan arvoinen.
0
Kärsivällisyyttä
Basti - 14. jan. 2018
Se, toimiiko tämä tuote, kuten muut arvioijat ovat kirjoittaneet, on hyvin yksilöllistä. Olen ollut erittäin kärsivällinen ja käyttänyt Jesiä noin 2 vuotta. Aika sinnikäs! Penikseni on tullut viriilimmäksi, se jopa nauttii venytyksestä! Ja se näkyy parhaiten, kun penis on jäykkä. Ehkä kasvanut muutaman millimetrin veltossa tilassa. P.S. En ole mittamies. Hienointa tässä tuotteessa on tunne, jonka se voi antaa. Vinkki: säästä rahasi!
0
Hyvää työtä
Leif - 21. apr. 2015
Toimii hyvin, olen käyttänyt 2 kuukautta ja saavuttanut pituuteen 12 mm lisää ja ympärysmittaan 7 mm lisää Toimii pääsääntöisesti hyvin, mutta on testattava, kestävätkö kaikki osat 18 kuukautta.
0
Se toimii
Isengaard - 10. nov. 2014
Se itse asiassa toimii.... Se toimii hitaasti (1 mm kestää 30-40 tuntia ...), mutta se menee eteenpäin. Laatu on korkea. Se näyttää vankalta, mutta siihen ei ole koskaan oikein keksitty kunnon ratkaisua päälle, joka pitelisi terskaa tiukasti. Siksi käyttäjänä sinun on keksittävä oma Georg-Gearlųsin keksintösi. Joku käyttää akvaarion ilmaletkuja. Itse käytän paljon sideharsoja, joihin yhdistän peniksen käytön aikana. Ei aivan optimaalinen. Mutta kuten sanoin: Se itse asiassa toimii....
0
Erittäin tyytyväinen tilaukseni käsittelyyn
Anonymous - 1. jan. 2022
Erittäin laadukkaat laitteet, yksi pieni haittapuoli on, että ohjeet ovat englanniksi.... tarvitsisin lisävarusteita, koska puristin sattuu. Haluaisin huomauttaa, että ostin tämän pidennystelineen lääketieteellisistä syistä: Lapeyronien tauti. Olen erittäin tyytyväinen tuotteen laatuun, paketin lähetystapaan ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan verrattuna kilpailijoihinne.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Tyytyväinen asiakas
Anonymous - 1. jun. 2019
Jes Extender Olen aloittanut Olen tyytyväinen penikseni, joka on suuri ja paksu luonnollisesti usein jäykkä, mutta silti haluan saada vähintään 2-3 cm ylimääräistä siksi haluan käyttää Jes Extenderiä, mutta se näkyy muutaman kuukauden kuluttua, jos se auttoi. Se tuntuu mukavalta laillisesti käyttää. Suosittelen myös muille kavereille, jotka haluavat testata. Lisäksi Youtubessa on video siitä, miten käyttää sekä ruotsiksi että englanniksi, riittää, että kirjoitat Jes extender penis Youtubessa, niin näet videon. Sitten haluan sanoa, että olen soittanut Sinful kahdesti ja olen kysynyt tilauksestani Jes extender, kun saan jne. Kyllä, erittäin mukava asiakaspalvelu ja hyvät tiedot saat.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vaikea saada oikein
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei ole helppoa tulla mukavaksi. Se on myös kova ja sattuu joskus hieman, kun sitä käyttää. Mutta se on sen arvoista pitkällä aikavälillä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Jes Extender Titanium Penis Extender
Anonymous - 13. mar. 2024
On vaikea sanoa niin aikaisin, että sinun pitäisi odottaa 2-3 kuukautta ennen tuloksia. Tuntuu kuitenkin siltä, että se toimii, kun voit vetää nuppua hieman pidempään ja käsite yhdessä solujen muodostumisen ja vastaavien kanssa, kuten kuvaus selittää karkeasti lyhyesti. Se on hieman monimutkainen käyttää varsinkin alussa ja koota. Täytyy olla huolellinen ja tarkka. Materiaali vaikuttaa kestävältä ja sen voi tarvittaessa pestä pois. Saatavana monessa eri koossa pienessä laatikossa, joka on hyvä ja käytännöllinen esim. laukkuun. Mutta se ei ole niin mukava käyttää varsinkin jos ei käytä itse tarranauhaa vai miksi sitä kutsutaankaan. Silikonijuttu tarkoittaa sitä, että se voi sattua glanssin alareunan ympärille, kun sen laittaa päälle ja käyttää sitä pitkään. Mutta jos aiot käyttää sitä kotona tai jos sinulla on mahdollisuus istua töissä tai vastaavassa, se toimii hyvin. Ei kuitenkaan ole niin sopiva tai mukava kävellä ympäriinsä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Jes-extender
Anonymous - 13. mar. 2024
Materiaali on erittäin hyvä, mutta rakenne vaikuttaa hieman epävarmalta, mutta se pysyy kasassa kuten pitääkin. Henkilökohtaisesti peniksen pään ympärille tuleva "pidike" on minulle liian suuri, ja minun on ostettava lisää kauppatavaraa, jotta se toimisi. Sanon kuitenkin, että tuote on mielestäni erittäin lupaava ja että sen mukana tulee hyvät ohjeet ja jos se sopii sinulle, se on ehdottomasti hyvä ostos! Tulokset näkyvät ymmärtääkseni eri tavalla ihmisestä toiseen, ja minulle henkilökohtaisesti, joka olen käyttänyt sitä vain lyhyen aikaa, sillä ei ole vielä ollut paljon vaikutusta, mutta pidän sitä silti lupaavana. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful