Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Juuttiköysi Bondageen 100 m var 1

Yhteenveto

Juuttiköysi Bondageen (100 m) on laadukas köysi, joka sopii erinomaisesti shibariin, kinbakuun ja muihin sidontaleikkeihin.

Koe alistuneisuutta, hallintaa, luottamusta ja yhteenkuuluvaisuutta osana bondagen lumoavaa maailmaa.

Monet bondage-harrastajat suosivat juuttiköyttä, sillä se tunnetaan kestävyydestään, joustavuudestaan ja miellyttävästä tuntemuksesta ihoa vasten, jolloin saat kaiken irti leikeistä.

Tämän köyden valmistukseen käytetty juuttilajike on nimeltään "Tossa", joka tunnetaan pitkistä kuiduistaan ja ruskehtavasta tai beigestä väristä. Köysi on kolmisäikeinen ja halkaisijaltaan 6 mm.

Juuttiköysi on täysin luonnollista ja käsittelemätöntä. Ennen käyttöä se kannattaa käsitellä rasvalla, mehiläisvahalla tai öljyllä kuitujen vahvistamiseksi ja estääksesi köyttä nukkaantumasta.

Köysi on pituudeltaan peräti 100 m, joten voit säätää sen pituutta miten haluat.

TuotemerkkiGarn Kompagniet
Tuotteen paino (g)2645
Kokonaispituus (cm)10000
Halkaisija (cm)0.6
Ensisijainen materiaaliJuutti
VäriRuskea
SKU21237
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvää laatua rahalle
Rainmaker - 10. mar. 2020
Ostin tämän 6 mm paksun köyden, koska tätä juuttiköyttä on vaikea löytää paikallisesti maksamatta siitä paljon. Sinful myy sen erittäin hyvällä hinnalla. Kaiken kaikkiaan sain paljon enemmän kuin 100 m köyttä tässä nipussa (lähempänä 120 m), mutta siinä oli myös liitos (tosin vain yksi). Jos ostat tämän köyden, ota huomioon, että se on käsiteltävä ennen käyttöä (halvin menetelmä on mineraaliöljy) ja se tulee leikata sopivan pituiseksi. Muista myös, että noin 30 cm köydestä on hävitettävä, jos siinä on liitos. Liitos ei ole turvallinen käyttää, ei ripustaa ketään roikkumaan siitä sidonnan aikana, eikä tarpeeksi vahva shibariin lattiatasolla. Kaiken kaikkiaan hyvä köysi, jossa on enemmän kuin tarpeeksi pituutta koko shibari-käyttöön tarkoitettuun köysisarjaan.
0
Paljon köyttä hyvään hintaan.
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieno köysi, mukaan lukien kela lankaa päiden sitomista varten. Löysin vanhasta purjehdusoppaastani kuvatun sidontatekniikan. Köyden huoltoa on harkittava, ja jostain on löydettävä mehiläisvahaa, jolla köysi voidaan kyllästää.
Konekäännös sivustolta sinful.nl
Laukaus laukauksen jälkeen.
Anonymous - 4. dec. 2022
Tuote ei ole optimaalinen, koska siinä on aivan liian monta kohtaa, joissa se on liitetty. Tämä tarkoittaa, etten voi jakaa sitä haluamiini pituuksiin, ja olen päätynyt moniin outoihin köyden pituuksiin. Se on käytännössä hyödytön ripustamiseen, koska köyden lujuudesta ei ole varmuutta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mukava valmistelun jälkeen
Anonymous - 12. may. 2023
Kun köysi on leikattu pituuksiin, päät on kiinnitetty, pesty, poltettu nukka-aineiden poistamiseksi, öljytty kookosöljyllä lämmittämällä ja pehmentämällä, se on miellyttävä iholle ja helppo käsitellä. Mukana oli lanka, joka oli ihanteellinen piiskaamiseen. Kortit on liitetty sinne tänne, mutta se vaikuttaa hyvin tehdyltä, joten en usko, että kestävyys on merkittävästi alhaisempi siellä, mitään en voi tietenkään taata.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Juuttiköysi Bondageen 100 m

Sinful.fi suosittelee
Master Series Heavy Duty Bondage Sakset
16,99 €
Sis. ALV
109,00 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful