Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiiroo Feel Victoria June Mouth Masturbaattori Kiiroo PowerBlow Imulisäosalla var 1

Yhteenveto

Haluatko tuntea suositun latinatähtösen mehevän seksikkäät huulet peniksesi ympärillä? Se onnistuu Kiiroo Feel Victoria June -masturbaattorin avulla! Työnny täydellisesti muotoiltujen huulten välistä monikammioiseen, teksturoituun nautintopesään, joka saa sinut himoitsemaan vain lisää ja lisää. Yhdistä masturbaattoriin PowerBlow-lisäosa ja nauti äärimmäisen voimakkaasta imusta.

Kiiroon PowerBlow-lisäosa kiinnittyy saumattomasti Feel-masturbaattoriisi ja muuttaa sen käden käänteessä ultimaattiseksi suihinottokoneeksi. Kierrä PowerBlow paikalleen ja valitse haluamasi imutoiminto – nautinto on vain napin painalluksen päässä.

Liukasta paikat ja nauti hierovista nystyröistä ja kutittelevista juomuista, jotka kiihottavat ja hyväilevät penistäsi aina räjähtävään kliimaksiin asti. Kiinnitä masturbaattori Keoniin tai PowerBlowiin (ei sisälly), jotta voit pitää hauskaa ilman käsiä tai nauttia hekumallisesta suihinotosta.

Puhdistaminen on helppoa; irrota holkki kotelosta, huuhtele ja anna kuivua itsestään. Suosittelemme käsittelemään tuotteen jokaisen käyttökerran jälkeen seksilelun huoltojauheella, joka pitää pinnan pehmeänä ja kimmoisana.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Kiiroo Feel Victoria June Mouth Masturbaattori Kiiroo PowerBlow Imulisäosalla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful