Suihinotto­koneet

Nauti itsetyydytyslaitteesta, jonka stimulaatio muistuttaa erehdyttävästi aitoa suuseksiä. Suihinottokoneet tarjoavat rajattomat mahdollisuudet suuseksistä nauttimiseen kerta toisensa jälkeen. Valikoimastamme löydät tuotteita värinällä ja ilman, ja niistä löytyy takuulla sinulle täydellisesti sopiva suihinottokone.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Autoblow (4)
CalExotics (1)
Fleshlight (3)
Leten (4)
LoveBotz (2)
Mr. Membr (1)
Orctan (1)
OTOUCH (1)
PDX Elite (7)
Pipedream Extreme Toyz (1)
Rends (6)
Seven Creations (1)
Sinful (2)
Suck-O-Mat (2)
TENGA (7)
The Handy (1)
You2Toys (1)
Pituus
Materiaali
ABS-muovi (7)
Elastomeeri (3)
Polykarbonaatti (1)
PVC (1)
Silikoni (11)
TPE (18)
TPR (3)
Ominaisuudet
Hollow (4)
Kauko-ohjattava (7)
Ladattava (23)
Lämpötoiminto (3)
Paristokäyttöinen (8)
Realistic (9)
Säädettävä (2)
Sovelluksella ohjattava (4)
Splashproof (5)
Suction Cup (2)
Thrusting Function (6)
Vacuum Function (9)
Vesitiivis (8)
Vibrating (25)
Näytä kaikki 47 tuotetta
Olet nähnyt 47 yhteensä 47 tuotteesta

Suihinottokone - melkein yhtä hyvä kuin aito asia

Erilainen itsetyydytyskokemus

Kun mies haluaa osoittaa itselleen hieman rakkautta, useimmiten käyttöön tulee oma käsi. Tämä on totta erityisesti silloin, jos kyseessä on sinkkumies, mutta varmasti myös monille parisuhteessa eläville. Oma käsi on toki aina valmis ja kerrassaan mainio leikkikaveri, mutta pitkällä aikavälillä vaihtelu virkistää. Siksi voi olla hauskaa lisätä erilaisia seksileluja omaan itsetyydytysrutiiniin, jolloin pääset kokemaan tuntemuksia, joita et välttämättä ole kokenut aiemmin. Juuri tässä kohtaa suihinottokoneet astuvat kuvaan mukaan.

Moottorilla varustettu suihinottokone tarjoaa erilaisen kokemuksen kuin perinteinen, käsikäyttöinen itsetyydytin, joskin sellaisiakin tästä kategoriasta löytyy. Stimulaatio nimittäin muistuttaa pitkälti toisen ihmisen antamaa suihinottoa. Suihinottokone vaatii vain sen, että huolehdit sen latauksesta tai paristoista, jolloin se on aina käyttövalmis kun kaipaat uusia ulottuvuuksia itsetyydytykseesi. Joten vaikka aitoa asiaa ei olisikaan saatavilla, seksilelun avulla voit nauttia kiihottavasta suuseksistä kerta toisensa jälkeen.

Suihinottokone tarjoaa nautinnollista stimulaatiota

Suihinottokoneen ehdottomasti paras puoli on siinä, että se on aina saatavilla juuri silloin, kun sinun tekee mieli käyttää sitä. Toisin sanoen tyydytyksesi ei ole lainkaan riippuvainen kenestäkään muusta, vaan pääset nauttimaan upeista kokemuksista missä ja milloin tahansa. Laitteessa on myös se etu, että se ei väsy ennen kuin akku tai paristot loppuvat, joten voit jatkaa juuri niin pitkään, kuin haluat ja tarvitset.

Lisäksi saatavilla on monenlaisia erilaisia variaatioita tästä suositusta seksilelutyypistä, joten voit hankkia malleja, jotka pystyvät erilaisiin asioihin. Ehkä nautit eniten värinästä, tai haluat kokea alipaineen imutuksen erektiosi ympärillä, tai kenties nautit männän edestakaisliikkeestä. Tarjolla on myös varsinaisia syväkurkkunautintoja, jollaisia ei välttämättä pääse muutoin koskaan kokemaan.

Mikään ei myöskään estä antamasta suihinottokonetta kumppanisi käsiin, jolloin hän voi käyttää sitä viemään sinut nautinnon huipulle. Huippumodernit VR-seksilelut tarjoavat stimulaation lisäksi myös visuaalista nautintoa. Yksi asia on varmaa: mahdollisuudet ovat monet.

Laaja valikoima seksileluja miehille

Jos suihinottokone ei kuitenkaan ole juuri se, mitä kaipaat tällä kertaa, meiltä löytyy luonnollisesti myös paljon muita miehille sopivia vaihtoehtoja, joista valita. Oletko kokeillut esim. huippusuosittuja, japanilaisia TENGA Egg -itsetyydytysmunia, Pipedreamin ja Fuck Me Sillyn aidonkaltaisia seksinukkeja tai väriseviä penisvibraattoreita? Tai maailman suosituimpia masturbaattoreita miehille, jotka tunnetaan myös nimellä Fleshlight? Markkinoilta löytyy runsaasti erilaisia seksileluja, jotka on suunniteltu nimenomaan miehen nautintoa silmällä pitäen, joten jos kaipaat vaihtelua rutiineihisi, kannattaa ehdottomasti tutustua syvemmin laajaan valikoimaamme.

Jos sinulla on kumppani, valikoimasta löytyy myös valtavasti erilaisia parikäyttöön tarkoitettuja seksileluja, tarvikkeita ja asuja, joista on iloa teille molemmille. Tutustukaa seksikkäisiin alusvaatteisiin, jotka korostavat vartalonne parhaita puolia, tai kokeilkaa vaikkapa kauko-ohjattavaa seksilelua, jolloin toinen teistä voi hallita toisen nautintoa osana kiihkeää parileikkiä. Seksilelujen avulla voitte tuoda parisuhteeseenne uusia ulottuvuuksia ja eroottisia haasteita, jotka auttavat teitä huoltamaan suhdettanne ja säilyttämään välillänne olevan kipinän.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi