Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kiotos Ball Stretcher Teräksinen Kivespaino var 1

Yhteenveto

Kiotos Ball Stretcher Teräksinen Kivespaino on kiihottava seksilelu miehille, jotka kaipaavat nautinnollista puristusta kiveksilleen. Nk. ball stretcher tai kivespaino venyttää kiveksiä painollaan vetäen niitä alaspäin.

Kivespaino pääsee täysiin oikeuksiinsa erityisesti juuri orgasmin kynnyksellä. Normaalisti kivekset nousevat aivan vartaloon kiinni ennen orgasmia, mutta kivespainoa käytettäessä sen paino puskee kiveksiä alaspäin, jolloin vartalon on tehtävä tavallista enemmän töitä saadakseen kivekset nousemaan. Monille lopputuloksena on tavallista paljon voimakkaampi siemensyöksy.

Kiotos Ball Stretcher avataan ja suljetaan mukana tulevalla kuusiokulma-avaimella. Kivespaino on saatavilla kolmessa eri koossa (korkeus) riippuen siitä paljonko haluat venyttää kiveksiäsi. Kolme korkeutta ovat 30 mm (378 g), 40 mm (515 g) ja 60 mm (806 g).

TuotemerkkiKiotos
TuotesarjaSteel
Tuotteen paino (g)347
MukanaKuusiokoloavain, Säilytyspussi
Kokonaispituus (cm)3
Sisäsyvyys (cm)3
Sisähalkaisija (cm)3.5
Joustava sisähalkaisijaEi
KokoS
Ensisijainen materiaaliTeräs
VäriHopea
LiukuvoidesuositusKaikki tyypit
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU14212
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
My Balls on stretching
Timo vuolle - 1. jul. 2021
Todella ,voimakas ja alistava tunne kun kivekset venyvät.
Riippakiveksille tai niitä kaipaaville
J66 - 28. aug. 2017
Hankkimani Kiotos Ball Stretcherit, 444 grammaiset, ovat ensimmäiset kivespainoni. Minulla on kohtuullisen pitkällä riippuvat kivekset - etenkin kun on lämmin tai rentoutunut olo, joten uskalsin tilata heti nämä keskikokoiset painot, joiden korkeus on 4 cm. Aluksi luulin yliarvioineeni ominaisuuteni, koska painojen kiinnittäminen ei millään tuntunut onnistuvan: nahka jäi väliin ja kivespussin venyttäminen oli tuskaa. Lämmittämällä painot (esim. patterin päällä) ja käyttämällä hiukan liukuvoidetta kiinnitys kuitenkin onnistui lopulta melko helposti. Ensin ensimmäinen pultti kierteille ja sitten toinen pultti, ja samalla nahat välistä vetäen pultteja kiristäessä. Painojen kiinnittämisestä on turha haaveillakaan, mikäli kivekset ovat tiukasti ylhäällä. Painot ovat hyvän ja laadukkaan näköiset. Parasta on, että ne tuntuvat mukavilta ja antavat sen raskaan fiiliksen - kuin pässi tai sonni olisi. Odotukseni täyttyivät hyvin. Housuissakin painot ovat melko huomaamattomat. Lentomatkalla en kuitenkaan suosittele näitä käyttämään! ;P
Vaatii vähän totuttelua
Lars - 23. may. 2021
Ostin 30 mm pitkän. Ensimmäisillä kerroilla sitä oli vaikea saada päälle, mutta helpotti parin yrityksen jälkeen, kun keksi kuinka kivespussia venytetään puolikkaiden kiertämiseksi. Odota verta ensimmäiset 2-3 kertaa ;-)! 5-6 kerran jälkeen saa tekniikan haltuun. Höyläys on tietysti välttämätöntä. Se on erittäin miellyttävä käyttää ja antaa todella paljon lisää yhdynnän aikana, koska kivekset läimäyttävät "oikealla" tavalla, vaimo arvostaa sitä paljon ja se on mukava, vaikka vain kävelee ja tuntee sen painon. Hyvä ja vakaa materiaali, joka tuntuu pehmeältä painosta ja metallista huolimatta. Toivoisin, että se vaihdettaisiin niin, että puolikkaat yhdistettäisiin jollain saranamekanismilla, jotta ne olisi helpompi koota. Harkitsen nyt siirtymistä seuraavaan kokoon.
0
Täydellinen harjoitteluun
Camilla - 19. dec. 2019
Ensimmäisellä kerralla oli hieman vaikea saada päälle, mutta se kannatti sen jälkeen. Se on täydellinen, kun haluan miehen olevan mukautuva. Jos haluan hänen ajattelevan minua koko päivän, annan hänen mennä töihin sen kanssa. Usko minua, se toimii. Kun siinä on talutushihna ja pieni piiska, hänen halukkuudellaan ei ole rajoja. Olen erittäin tyytyväinen.
0
LOPETA!
Tom - 4. feb. 2018
Ei pitäisi, ja toistan, EI pitäisi ostaa raskainta 60 mm pitkää, ellei oma roiku tarpeeksi alhaalla. Minä ostin, mutta lelu itsessään on liian pitkänomainen ja se oli mahdoton saada päälle, jos ei poistanut yhtä kuulaa ja yrittänyt tehdä tilaa. Joten aloita 30 mm:stä. Se on täydellinen ja silti raskas vetää hyvin alas. Suosittelen aloittamaan siitä. Joten nyt säästin sinut heittämästä hukkaan 399 dollaria. Kokonaisarvioni 30-millisestä on kuitenkin selvästi 5/5 tähteä.
0
LIIAN PIENI
Anonymous - 13. mar. 2024
tämä oli aivan liian pieni valitettavasti. paino on hieno, mutta oli sanottava, että olin pettynyt tällä kertaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Yllättävän hyvä!
Anonymous - 7. dec. 2019
Ensimmäistä kertaa olen kokeillut venyttelyä. Valitsin tämän pienimmän koon luettuani paljon netistä. Yksinkertainen, tyylikäs kotelo, jossa on hyvä paino. Pienellä lämmittelyllä (venytys OK-merkillä, peukalo ja etusormi kivespussin ympärille pallojen päälle) meni sujuvasti. Tosin en löytänyt liukuvoidetta! Aseta ensin puolikas ilman reikien läpi takana. Aseta sitten toinen puolikas eteen ja kiinnitä ruuveilla. Minusta oli helpointa kiristää yhtä ruuvia hieman ennen kuin taitat ihon sisään ja kiinnität toisen. Kiristä sitten ruuvit. Paareista saa hyvän, painavan tuntuman, varsinkin kun liikkuu. Olen jo miettinyt, että haluaisin hieman enemmän painoa. En malta odottaa mitä poikaystävä sanoo! Viimeistely on hyvä, mutta varokaa: Sillä ei ole väliä, millä tavalla ruuvit sen yhteen! Puoliskot eivät ole täysin symmetriset, ja jos kokoat 180 astetta väärin, rengas ei ole täysin tasainen liitoksessa. Ja se ei ole OK. Ei myöskään ole merkitty, mikä on oikein.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Soikea pallonsiirtäjä
Anonymous - 10. jul. 2014
Sain eilen kotiin soikean pallopuristimeni 40 mm. Toimitus sujui todella nopeasti. Purin sen pakkauksesta ja erittäin mukava ja hyvin tehty, ja niin sexiiig......Piti testata sitä heti, voin sanoa, että mikä tunne on, kun se roikkuu jalkojen välissä, ja seisokki oli tietysti se, että minun piti tehdä jotain, ja se oli todella mukava tunne, kun tulin. Ostin liian ison koon 30 mm olisi riittänyt alkuun, ei ole suoraa roikkuvaa pussia mutta toivoo että venyy pian niin sitten ei ole ongelmaa, paino oli juuri sopiva koska pitäisi tuntua että on jotain roikkumassa. On käyttänyt sitä vain illalla mutta odotan käyttäväni sitä melkein koko ajan niin sanotusti se on lisäpotkua olla ihmisten keskellä ja he eivät tiedä mitä roikkuu kivespussissa. Näytän sen vaimolleni tänä viikonloppuna, ja se on normaalia suurempi kokemus harrastaa seksiä pallon venyttimen kanssa, tuntea painon, kun humpataan. Voin sanoa, että se on loistava tuote täydet pisteet kaikista kohdista, mutta ajattele kokoa, jonka aiot ostaa, itse ajattelin, että halusin hyvän painon. Hyvää aikaa kaikille / Mr.B
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pallon venyttimet
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tuote, istuvuus ja laatu. Ostin 40mm. Ihana käyttää, hyvä paino kivespussille. Suosittelen kaikille.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pallon venyttimet
Anonymous - 9. apr. 2018
Todella hyvä venytin niille meistä, jotka haluavat venyttää kivespussia, voin suositella sitä lämpimästi!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Kiotos Ball Stretcher Teräksinen Kivespaino

Valitse Sisään asetettava pituus (cm)
3
4
6
Sinful.fi suosittelee
Sinful Silk Silikonipohjainen Liukuvoide 100 ml
13,99 €10,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
62,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful