Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kumisuoja Peniksen Pidentimeen var 1

Yhteenveto

Kumisuoja Peniksen Pidentimeen sopii käytettäväksi sekä Male Edge että Jes Extender -peniksen pidentimien kanssa. Sen avulla saat lisää käyttömukavuutta.

Kumisuoja kääritään peniksen ympärille ennen kuin asetat peniksen pidentimen paikalleen. Kumisuoja varmistaa, että penis pysyy paikallaan eikä liu'u venytyksen aikana mihinkään.

Kumisuoja sopii käytettäväksi myös muiden peniksen pidentimien kanssa, jotka toimivat samalla periaatteella kuin Male Edge ja Jes Extender.

TuotemerkkiJes-Extender
Tuotteen paino (g)5
Kokonaispituus (cm)16
Ensisijainen materiaaliKumi
VäriMusta
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU14191
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kumisuoja
Toni - 8. apr. 2023
Materiaali on ohutta ja repeää helposti. Mukavaa on, että tuote kiinnittyy itseensä, joten käärittyään sen peniksen suojaksi, ei tarvitse teippejä ym. pitääkseen tuote paikallaan. Tuote on helppo pestä, jolloin se taas kiinnittyy itseensä paremmin. Itse laitoin kangaspalan kumisuojan alle pehmusteeksi, koska tuote hieman tarttui esinahkaan kiinni ja irrotettassa tuntui lievästi epämiellyttävälle. Eipä pidentimen pitäminen pidempiä aikoja tämänkään avulla silti mitään herkkua ollut.
Tekee sen mitä pitääkin
Kumikeijo - 7. oct. 2021
Tekee sen mitä pitääkin. Paras pito eri kokeiluilla tähän mennessä on: 1. Sideharso 2. Kumisuoja 3. 2 foamia 4. Kumisuoja Juureen vielä vanhan villasukan varsi niin voi pitää hyvin kauan tuntematta mitään.
pakko hankinta
trųnder´n - 3. jan. 2020
Vähentää epämukavuutta ja saa silikoniremmin istumaan paremmin ja vähentää arkuutta/epämukavuutta iholla. Pese saippualla ennen käyttöä. Sitten se sopii / on itseliimautuva.
0
Välttämätön
John - 28. oct. 2016
Toisin sanoen tämä tuote on melkein välttämätön jes extenderille ja muille jatkeille. Aiemmin kamppailin sen tosiasian kanssa, että se putosi aina hitaasti mutta varmasti, jatkeessa ei ollut pitoa. Tämä on valmistettu silikonista ja tarttuu hyvin itseensä. En enää kamppaile sen kanssa, että se tippuisi pois :) Suosittelen tätä.
0
Pakko hankkia
Sųren - 22. aug. 2020
Suosittelen tätä käytettäväksi peniksenpidentäjän kanssa, kun sitä käytetään esinahka taaksepäin vedettynä.
0
Pakollinen peniksenpidentäjälle
Sųren - 22. aug. 2020
Juuri mitä vaadittiin, jotta sai parhaan irti peniksen pidentäjästä. Näin peniksen pidentäjää on mukava käyttää useita tunteja kerrallaan. Kokeilin aiemmin sideharsolla. Ei tarpeeksi vahva. Urheiluteippi on parempi, mutta ei niin mukava irrotettaessa, koska se tarttuu eikä siinä ole sileää pintaa.
0
Älä osta
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän tuotteen saadakseni paremman pidon maalausta varten Edge. Toimi erittäin huonosti. Ei voi käyttää tätä tuotetta eikä maalata Edgeä, koska ne eivät tartu kiillon ympärille. Nyt molemmat tuotteet ovat vain pölyttymässä laatikossa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Positiivinen kokemus tästä tuotteesta
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä kuminaamari teki tehtävänsä. Nyt voin käyttää täysipainoista maalausreunaa pidempiä aikoja ilman, että siitä tulee kipeä ja kivulias. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ratkaisu.
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin ohut ja kevyesti liimautuva, joten mikään ei lipsahda pois. Tekee sen, mitä sen on tarkoitus tehdä, ja sen pitäisi kuulua vakiopakkaukseen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Niin hyvää!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nyt se (melkein) ei haittaa Jez Extenderin käyttöä ja vähemmän "liukastumista". Tämä kumilaastari tekee J.E.:n käytöstä paljon mukavampaa, jolloin se on tiukempi kierrosten välillä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Kumisuoja Peniksen Pidentimeen

12,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful