Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovense Dolce Sovelluksella Ohjattava Tuplavibraattori var 1

Yhteenveto

Mantereita järisyttävä tuplastimulaatio saa sinut vavahtelemaan nautinnosta. Lovensen sovelluksella ohjattavan Dolce-tuplavibraattorin avulla voit leikkiä myös yhdessä kumppanisi kanssa vaikka maapallon eri puolilta.

Vibraattorissa on kaksi moottoria ja tuplasti tehoja, mikä on varma resepti kohuttuihin tuplaorgasmeihin! Dolce tarjoaa maksimaalista stimulaatiota samanaikaisesti sekä G-pisteen että klitoriksen alueelle. Sen joustavaa niveltä voi säätää sopivaan kulmaan, jotta värinät välittyvät täydellisesti juuri oikeille kohdille.

Se pysyy hyvin paikoillaan, joten voit käyttää käsiäsi muihin puuhiin soololeikkien aikana, ja vain nauttia upeasta hemmottelusta.

Sovelluksen kautta voit kutsua kumppanisi mukaan leikkeihin jopa pitkien etäisyyksien päästä. Räätälöi värinät mieleisiksesi ja tallenna jopa 10 suosikkirytmiäsi tulevia eroottisia seikkailuja varten. Vesitiivis vibraattori ei vähästä säikähdä, joten voit nauttia siitä missä vain.

Puhdista se vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella käytön jälkeen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
ei tyytyväinen
Anonymous - 11. aug. 2021
Erittäin kova ja käsittämätön tärinä, lisäksi se on kova. ei ole rahan arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin tyytyväinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Melko kutkuttava ja herkullinen lelu. Pidän siitä, että se värähtelee sekä ketjussa että clitissä, se antaa sinulle maagisen orgasmin. Suuri plussa on se, että sitä voi helposti ohjata kauko-ohjatusti pitkien etäisyyksien päästä! Suositellaan jännitystä etsiville
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hauskoja juttuja!
Anonymous - 11. feb. 2021
Se vastaa odotuksia. Haittapuolena on ääni. Mahdotonta käyttää sitä hiljaisemmassa ympäristössä. Muuten se on niin hyvä kuin vain voi olla. Voin suositella sitä erittäin lämpimästi sekä samassa huoneessa että etäisyydellä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pidimme siitä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote on erittäin hyvä! Antoi erittäin tyydyttävän tuloksen, mutta ainoa asia, johon reagoimme, oli se, että se kuulosti hieman enemmän kuin olimme toivoneet =)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mukava, mutta hieman liian suuri
Anonymous - 13. mar. 2024
Hei! Se on mukava, mutta hieman liian suuri. Joissakin tilanteissa äänet ovat hieman häiritseviä. Saat kuitenkin nautinnollisia hetkiä:)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hauska ja kutkuttava esileikki
Anonymous - 13. mar. 2024
Tyttöystäväni mielestä se on jännittävää, mutta se ei ole jotain, mistä saa itsestään kiihottua. On hauska pystyä ohjaamaan sitä kauko-ohjauksella.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ei pettynyt
Anonymous - 10. apr. 2021
Olen siihen täysin tyytyväinen. Mutta jos sinulla on hieman vaikeuksia englannin kanssa, niin se on hieman vaikea asentaa, muuten olemme erittäin tyytyväisiä siihen, olemme pitkän matkan pariskunta, jolla on noin 100 km välillämme... se on 100% tyytyväinen, helppo puhdistaa. Ja sitten voit valita, miten värähtelyjen pitäisi olla.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Rakastan sitä
Anonymous - 13. mar. 2024
Sopii erinomaisesti sekä yksin että parin kanssa pelattavaksi. Rakastan sitä. Ei kuitenkaan äänetön, joten ole tietoinen tästä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hienoa laatua kuitenkin.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote on loistava, mutta olemme kokeneet 2 vibraattoria, joissa bluetooth ei toimi optimaalisesti, se menettää usein yhteyden ja puhelimen on oltava täysin kehoa vasten saadakseen parhaan signaalin... mutta nyt yritämme ei. 3 toivottavasti se on parempi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Villi ja väkivaltainen
Anonymous - 1. mar. 2022
Ei ole juuri muuta kuin kehuttavaa sanottavaa. Pienimmilläkin asetuksilla se saa peuran jalat tärisemään!!! On hyvän, mutta hieman isokokoinen, ja vaihteleva aukko tarjoaa täydellisen istuvuuden. Yhdessä sovelluksen kanssa hauskuus on taattu ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Lovense Dolce Sovelluksella Ohjattava Tuplavibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful