Parivibraattorit

Valikoimastamme löytyy suuri määrä erilaisia parivibraattoreita, joita voitte käyttää tuomaan lisämaustetta seksielämäänne. Monia niistä voi käyttää useiden metrien etäisyydeltä, jolloin voitte nauttia tuhmista, intiimeistä hetkistä vaikkapa ravintolassa, konsertissa tai muulla julkisella paikalla. Tarjolla on lisäksi kuuluisat We-Vibe-parivibraattorit, joita voi käyttää rakastelun aikana antamaan lisänautintoa teille molemmille.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (4)
Amaysin (4)
Bang! (2)
baseks (2)
Beauments (2)
BeauMents (1)
CalExotics (2)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (3)
FemmeFunn (1)
Frisky (2)
Fun Factory (3)
Hot Octopuss (2)
Inmi (2)
Intimina (1)
Lelo (8)
LELO (9)
Love To Love (1)
Lovense (2)
Magic Motion (6)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
Obaie (1)
ohhcean (1)
Puissante (1)
Realov (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (13)
Sinful (31)
Strap U (2)
Svakom (5)
Sweet Smile (1)
Tracy's Dog (4)
VIVE (1)
We-Vibe (8)
Womanizer (1)
You2Toys (3)
Näytä kaikki 133 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 133 tuotteesta
Näytä lisää

Parivibraattorit - yhteisiä nautinnon hetkiä

Miksi ottaa käyttöön parivibraattori?

Heti alkuun lienee syytä todeta, että parivibraattori on liukuva käsite. Käytännössä mitä tahansa vibraattoria voi käyttää yhdessä, jos halua siihen on, mutta yleensä parivibraattoriksi kuitenkin luokitellaan sellaiset värisevät seksilelut pareille, joista on iloa molemmille käytön aikana - joskaan aina “ilo” ei välttämättä ole fyysistä sellaista. Syitä niiden käyttöön lienee yhtä monia kuin on pariskuntiakin, mutta tärkeimpinä lienevät kokeilunhalu, pyrkimys molempien osapuolien nautintoon, parisuhteen seksielämän piristäminen, tai seksielämässä esiintyvien ongelmien ratkaiseminen.

Suosituimmat parivibraattorit ovat kauko-ohjattavat kiihotinkuulat tai klitorisvibraattorit, joita voi käyttää myös oman kodin ulkopuolella osana kiihottavia parileikkejä, sekä U:n muotoiset vibrat, joita voi käyttää yhdynnän aikana antamaan lisänautintoa molemmille osapuolille. Jälkimmäisten pioneerina toimi We-Vibe, mutta nykyisin vastaavia tuotteita on saatavilla myös muilta tuotemerkeiltä. Lisäksi monenlaiset värisevät penisrenkaat ovat todella suosittuja, ja monille ne ovat myös ensimmäinen askel seksilelujen maailmaan. Vibraattorilla varustettuja penisrenkaita löytyy markkinoilta pilvin pimein, ja tarjolla on monia edullisia vaihtoehtoja, joilla on helppo tuoda seksielämään vaihtelua.

Pariskuntavibraattori tasoittaa tietä orgasmille

Meistä jokaisen vartalo on erilainen ja toimii omalla tavallaan. Siksi ei ole olemassa mitään yleispätevää tapaa saada toinen ihminen kiihottumaan, kokemaan nautintoa ja saavuttamaan orgasmi. Se kuitenkin on yleisesti tiedossa, että naisten on pääsääntöisesti helpompaa saada orgasmi klitorisstimulaation avulla, kun taas miesten on yleensä helppoa saavuttaa kliimaksi yhdynnässä. Heteroparisuhteissa tämä saattaa johtaa nk. orgasmiepätasapainoon, sillä seksi voi monesti juuttua yhdyntäkeskeisyyteen, jolloin nainen ei välttämättä saakaan orgasmia. Ehkä esileikki jää liian vähälle tai seksin ajatellaan päättyvän yhdynnässä tapahtuvaan laukeamiseen riippumatta siitä, tapahtuuko sitä molempien kohdalla.

Pariskuntavibraattorit voivat olla avuksi orgasmiepätasapainon korjaamisessa. We-Vibe-mallisessa vibrassa yksi värisevä osa jää emättimen ulkopuolelle lepäämään klitorista vasten, jolloin se tarjoaa naiselle lisästimulaatiota yhdynnän aikana. Värisevässä penisrenkaassa oleva vibraattori tekee saman asian vähän eri tavalla. Pariskunta vibraattori ei tietenkään ole mikään korvike hyvälle, perusteelliselle esileikille, mutta se voi hyvinkin tehdä itse yhdynnästä huomattavasti tavallista nautinnollisemman kokemuksen.

Sinful.fi:stä saatte monenlaiset vibraattorit pareille

Me täällä Sinfulilla uskomme vakaasti siihen, että parhaaseen seksiin kuuluu leikkisyys ja kokeilunhalu. Siksi olemme myös sitä mieltä, että seksilelujen ja eroottisten pelien avulla kuka tahansa voi parantaa seksielämänsä laatua. Vibraattorit pareille ovat erinomaisia apuvälineitä leikkisyyden lisäämiseen ja uudenlaisen kipinän luomiseen parisuhteessa. Niistä voi myös olla apua silloin, kun eteen tulee omaan tai kumppanin seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia. Esimerkiksi värisevät penisrenkaat voivat auttaa miestä säilyttämään erektion pitempään ja viivyttämään laukeamistaan samalla kun kumppani saa värinästä lisänautintoa. Jos yhdyntä ei syystä tai toisesta ole mahdollista tai toivottua, kauko-ohjattava vibraattori voi antaa pareille yhteisiä läheisyyden ja intiimiyden kokemuksia ilman, että penetraatiota ylipäänsä tapahtuu.

Valikoimastamme löydätte suuren määrän erilaisia pareille sopivia seksileluja, jotka tarjoavat teille uusia mahdollisuuksia toteuttaa seksuaalisuuttanne toistenne kanssa. Mikäli valinnan tekeminen tuntuu vaikealta, tutustukaa palkittuihin testivoittajiin pareille, niin valintanne ei voi mennä vikaan. Olette myös aina tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa autamme teitä mielellämme löytämään juuri teille täydelliset tuotteet.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi