Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm var 1

Yhteenveto

Jos kaipaat täydellistä dildoa uusiin makuuhuoneleikkeihin, kannattaa tutustua Loving Joy Silicone Selection Dildoon, sillä se on kuin tehty sinua varten.

Kyseessä on erinomaisesti aloittelijoille sopiva dildo, joka on valmistettu ftalaatittomasta silikonista. Materiaali tuntuu joustavalta ja miellyttävältä, mutta on silti sopivan jämäkkää, jotta stimulaatiota on helppo suunnata.

Kooltaan dildo on maltillinen. Siinä on selvästi erottuva terska ja sen varsi kaareutuu täydellisesti, jotta se osuu helposti G-pisteelle tai eturauhaselle leikkiessäsi sillä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Pohjassa on tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, jonka avulla dildoa voi käyttää ilman käsiä. Sen voi myös asettaa lempivaljaisiisi, jolloin voit tyydyttää sillä kumppanisi vaginaalisesti tai anaalisesti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Positiivisesti yllättynyt
N - 8. apr. 2021
Ostin ekaan strap-oniin extra dildon ja tämä oli kyllä loistava ostos. Osuu juuri oikeisiin paikkoihin ja muoto on mukavan täyttävä.
Hyvä muotoilu
- - 28. nov. 2020
Odotin vähän paksumpaa, materiaalikin oli paljon kovempaa kuin mitä ajattelin. Imukuppi tuntui pysyvän tukevasti kiinni, mutta heti muutaman liikkeen jälkeen lelu irtosi, ehkä on tekniikkakysymys. Muotoilu kuitenkin 10+
Erinomainen muoto ja koko
Kokeilija - 3. nov. 2020
Joitakin eturauhasvibroja ja dildoja kokeilleena, tässä on muotoilu juuri kohdallaan osuakseen miellyttävimpiin paikkoihin ja sopivasti kokoa mukavaan täyttymisen tunteeseen vaatimatta liikaa aiempaa kokemusta anaalileikeistä. Myös materiaaliltaan dildo tuntuu miellyttävältä ja jää pysyvästi käyttöön.
Ihana didlo!
Pottu - 8. may. 2020
Tämä on ensimmäinen dildo minkä olen hankkinut ja tuote pisti silmään alunperin muotoilunsa vuoksi. Se stimuloi juuri oikeista paikoista ja on minusta juuri sopivan kokoinen perusdildoksi. Huonoja puolia tuotteessa ei minusta ole!
Hyvä muotoilu
Henkilö - 11. jan. 2020
Materiaali laadukkaan ja miellyttävän tuntuinen. Muotoilu sopii hyvin emättimen etu/alaosan stimulaatioon. Miehen penetraatiossa strap onin kanssa muotoilu toimii asennoissa, joissa dildo ei pääse kovin syvälle.
Se osuu oikeisiin kohtiin ja liukuu helposti.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tuote on aivan ilmiömäinen, sitä voidaan käyttää valjaissa tai yksinään! Luulin, että koko olisi liian pieni, mutta en voi valittaa pituudesta, se osuu oikeisiin kohtiin. Imukuppi tarttuu uskomattoman hyvin suoriin pintoihin ja on helppo irrottaa. Yritin käyttää sitä suihkussa, mutta jos sinulla on pieni kaappi, tämä ei ole helppo juttu, jos et kiinnitä sitä pohjaan 10/10 suosittelen!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä, osuu oikein, mukava, kodikas, juuri oikean kokoinen pistokkeelle tai dildolle. Vääntyy helposti imukupista huolimatta. Jännä käyttää pariskuntana valjaissa, mutta on sitten vähän lyhyt. Melko tuntematon pegging, mutta olisi ollut todella kiva jos se olisi ollut pidempi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Herkullinen ja pehmeä
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukava ja sileä dildo, jossa on mukavia kuoppia, jotka stimuloivat hyvin. Hyvä pyöristys tekee siitä helpon osua. Pinta tuntuu sileältä ja hyvällä kovuudella, joten tiedät missä se on. Pituus on hieno ja dildon integroitu imukuppi on tukevasti kiinni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvät nosturit
Anonymous - 10. jun. 2020
Ihanan sileä ja mukava dildo. Se liukuu helposti ja hieman suurempi pää osuu juuri sinne, missä sen pitäisi. Suuri dildo sekä hänelle että hänelle. Pehmeät käyrät lisäävät hieman ylimääräistä, kun se liukuu sisään ja ulos molemmista rei'istä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful