TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Dildot Valjaisiin

Verkkokauppamme valikoimasta löydät monenlaisia dildoja, jotka on erityisesti suunniteltu valjaskäyttöön. Dildojen pohjassa oleva jalka tai imukuppi mahdollistaa niiden tukevan kiinnittämisen valjaisiin. Sinful.fi:stä löydät erilaiset imukuppidildot valjaisiin, joiden avulla saatte kaiken irti strap-on -leikeistänne.

Myydyimmät tuotteet

Dildot valjaisiin - tarjoa kumppanillesi realistisempaa penetraatiota

Mistä oikein on kyse?

Riippumatta siitä, ovatko valjaisiin asetettavat dildot sinulle jo entuudestaan tuttuja, tämän tyyppiset seksilelut ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Valjaisiin kiinnitetty dildo voi nimittäin saada aikaan paljon sellaista, johon pelkkä dildo ei pysty, sillä valjaat mahdollistavat lantion valjastamisen penetraatioon. Niinpä valjasdildojen avulla voi tarjota kumppanilleen huomattavasti realistisempaa ja sitä kautta myös voimakkaampaa penetraatiota kuin perusdildolla.

Strap-oneja käytetään monenlaisissa tilanteissa, kuten esim. naisten välisessä seksissä, heteroseksissä niin, että mies on vastaanottavana osapuolena ja toisinaan myös niin, että nainen on vastaanottavana osapuolena, jos käytössä on esim. ontto tai tuplapenetraatioon suunniteltu, tupladildolla varustettu strap-on. Valjaisiin sopivissa dildoissa on aina vartta leveämpi pohja, jolloin ne käyvät niin vaginaaliseen kuin anaalikäyttöönkin. Se onkin käytännössä valjasdildon ainoa varma tunnusmerkki, sillä niin koko, muoto kuin materiaalikin vaihtelee niissä huomattavasti. Löytyypä markkinoilta myös valjaskäyttöön sopivia ejakuloivia dildoja.

Näin valitset oikeanlaisen dildon valjaisiin

Mitä kannattaa pitää mielessä, kun pohtii valjaisiin asetettavan dildon (joka myös harness dildon nimellä tunnetaan) hankkimista? Kaikista tärkeintä on valita dildo, joka tarjoaa maksimaalista nautintoa vastaanottavalle osapuolelle. Älä siis mieti sitä, millaisesta itse pitäisit, vaan sitä, mistä kumppanisi nauttii. Eri dildoilla on erilaisia ominaisuuksia, joten jos sträppärileikit ovat olennainen osa seksielämäänne, kannattaa panostaa erilaisiin variantteihin. Silloin tarjolla on nautinnollista vaihtelua leikkeihin.

Useimmat valjaat ovat säädettäviä, ja monissa on mukana erikokoisia O-renkaita, joihin voi kiinnittää erilaisia dildoja. Muista kuitenkin aina tarkistaa etukäteen valjaiden ja hankkimasi valjasdildon yhteensopivuus. Valjasdildon sauvaosan halkaisijan tulee olla O-rengasta pienempi, mutta tyvilevikkeen taas suurempi, jotta dildo mahtuu renkaasta läpi vain sauvan osalta. Lisäksi on tärkeää miettiä sekä kokoa että materiaalia. Anaalikäyttöön kannattaa valita pienempi ja pehmeämmästä materiaalista valmistettu dildo, mutta vaginaaliseen käyttöön voi harkita jopa lasidildoa etenkin, jos teiltä löytyy jo aiempaa kokemusta sträppärileikeistä.

Harness dildo on kenties uusi suosikkilelunne

Joillekin strap-oneilla leikkiminen ja harness dildot ovat pysyvä osa seksielämää, kun taas toisille kyse on täysin uusista asioista, jotka saattavat hyvinkin tuntua rajat ylittäviltä ainakin aluksi. Rikas seksielämä vaatii kuitenkin uteliaisuutta ja uskallusta kokeilla uusia asioita, eivätkä sträppärit ole mikään poikkeus. Uusien roolien kokeileminen makuuhuoneen puolella voi hyvinkin yllättää teidät positiivisesti, joten ei muuta kuin nautiskelemaan! Oppikaa uusia puolia toistenne vartaloista ja uskaltautukaa astumaan uudenlaiseen nautinnon maailmaan.

Aloittakaa rauhallisesti pienikokoisemmalla ja sileällä valjasdildolla, muistakaa runsas liukuvoiteen käyttö ja siirtykää kookkaampiin dildoihin vasta sitten, kun olette molemmat valmiita. Jos taas teillä on jo aiempaa kokemusta sträppäilystä, kokeilkaa erilaisia dildomateriaaleja tai esim. kaartuvaa G-pistesauvaa, joka osuu paremmin G-pisteelle tai miehen eturauhaselle. Vaihtoehtoja on valtavasti, joten ei muuta kuin kokeilemaan.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful